Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!UWAGA POZNAŃ!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 17, 2015 22:46 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

FELIN....EWO....DZIEKUJE ZA WYTŁUMACZENIE ....uffff....(chyba ok ) głaskałam oba koło ogona....niby ok.....Kiciunia na chwile mi pozwolił a potem stanadardowo podgryzanie,ale to robi zawsze...gdziekolwiek bym go nie głaskała taki już chyba jest...musi on chcieć wtedy pozwoli na dłuższe głaskanie........co do mycia kotów,,,,to moje się ,,umawiają chyba na toalete...bo często to robią w tym samym czasie..... 8O :mrgreen:

Obrazek

Ewa....podusia jednak skusiła Klare również...wskakuje bezproblemów na parapet :wink: DZIEKUJEMY RAZ JESZCZE!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Klarcia jest taka drobniutka wielkościowo prawie jak moja doniczka z kwiatem :kotek:
Obrazek

...kiedyś myślałam że Kiciunia jest takim ,,standardowym ,,kiciusiem...ale przy Klarze dopiero dostrzegłam jakiego mam dużego kotka..... :201461 moje malutkie futerko..... :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
Obrazek

agamalaga

Od: Pt sie 21, 2015 8:52

Post » Nie paź 18, 2015 6:31 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

Nareszcie razem :lol: Aga, wierz mi, wiele osób dałoby wszystko, aby móc zrobić takie zdjęcia.One jeszcze będą spać przytulone do siebie.Pisałam też, że Klara nie ma problemów z wskakiwaniem nawet wyżej, chociaż malutka.Po prostu wcześniej nie chciała.
Warto wiedzieć o tych gruczołach i tyle.Tak jak felin pisałam, że jest to rzadkie u kotów.
Spotykam różne psy na spacerze i kilku opiekunom już poradziłam odwiedziny u weta z tego powodu.Najbardziej żal mi było suni staruszki, która po śmierci opiekuna zamieszkała niedaleko mnie.Ona cierpiała strasznie, ledwo chodziła.Teraz odżyła, biega, jest wesoła, pani bardzo mi dziękowała za podpowiedź.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie paź 18, 2015 12:52 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

....tak...,,razem,,.....i to jak......Klara sobie leży podchodzi on.....i ją wącha....cisza.......patrze z zapartym tchem 8O ...a on ,,Malenki,,liże Klarci kitke...Ooooooo !.....dobry znak :1luvu: ......hmmm......i cap ją za ogon!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: i tyle z integracji.... :oops:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

agamalaga

Post » Nie paź 18, 2015 16:19 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

On robi wszystko, aby Klarcia zwróciła na niego uwagę.Podoba mu się i tyle :mrgreen:

ewar

Post » Nie paź 18, 2015 16:37 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

ewar pisze:On robi wszystko, aby Klarcia zwróciła na niego uwagę.Podoba mu się i tyle :mrgreen:

Ewa.....napewno będziesz wiedziała...bo szukam...szukam i nie moge znaleść (już mnie oczy bolą :oops: ) kiedyś jak czytałam coś na miau był taki banerek gdzie się klikało i składało zamówienie w Zooplusie dzięki temu ,,kliknięciu,,jakiś tam procent szedł na bezdomne kociaki....nie moge go teraz znaleść... :( :oops: :cry: :oops: :( wiesz może jak go odszukać?
Obrazek

agamalaga

Post » Pon paź 19, 2015 6:45 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

Niestety, nie wiem :oops:

ewar

Post » Pon paź 19, 2015 7:31 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

....szkoda :oops: bo jak by każdy ,,klikną,,w niego zamawiając coś było by fajnie... gdzieś ten banerek widziałam pod kogoś wpisem.... :? jeszcze poszukam....U mnie wczoraj było troche smiesznie....bo koty chodziły za sobą cały dzień ,psocąc sie sobie na wzajem nawet i syczenie było ale jak tylko mnie zobaczyły to ,,udawały,,że to żadne z nich nie wydało tego dzwięku :lol: :mrgreen: .....a na wieczór na zmiane ,,mnie udeptywały,, smiesznie to wyglądało.... :ryk: :ryk: :ryk:

najpierw Kiciunia...... :kotek:

Obrazek

Obrazek

potem Klarcia.... :kotek:

Obrazek

Obrazek

...a koniec z końców Kiciunia spał na parapecie a Klara ze mną.....

Obrazek

Ja już nawet zasypiam bo tak bałam się że ją zduszę ale mój instynkt macierzyński chyba się znowu załączył bo jak Klara sie ruszu to , to czuje.... :wink: :wink: :wink: :wink:
Obrazek

agamalaga

Post » Pon paź 19, 2015 15:30 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

podpis z przekierowaniem do zoo+ ma ewa_mrau, szukaj jej wpisów na wątku Paktu Czarownic lub łódzkiego schronu - przepraszam, nie mam czasu na szukanie i podanie linku., Jestem w totalnym niedoczasie, zajechana jak koń po westernie :evil: :evil:

znalazłam - profile.php?u=36748

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Wto paź 20, 2015 8:09 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

izka53 pisze:podpis z przekierowaniem do zoo+ ma ewa_mrau, szukaj jej wpisów na wątku Paktu Czarownic lub łódzkiego schronu - przepraszam, nie mam czasu na szukanie i podanie linku., Jestem w totalnym niedoczasie, zajechana jak koń po westernie :evil: :evil:

dziękuje Izka :201494 ....znalazłam też na,, kociokwiku,,..ale tam tez ktoś pisał ,że to wcale tak piękne nie jest jak by się wydawało...ponoc coś oszukują.....po prostu zadzwonie tam przy czasie ( nie wiem dlaczego na to nie wpadłam odrazu )......jak będe składała zamówienie...bo te co miałam w planie już zamówiłam :roll: .......
Obrazek

agamalaga

Post » Wto paź 20, 2015 8:14 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

:kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

I JAK TU JEJ NIE KOCHAĆ?....( siedzi koło mnie ,patrzy na mnie i się wykręca zaczepnie na wszystkie strony )

Obrazek

:kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek

Obrazek

:201461 :201461 :201461 :201461 :201461
Obrazek

agamalaga

Post » Wto paź 20, 2015 10:15 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

agamalaga pisze:
izka53 pisze:podpis z przekierowaniem do zoo+ ma ewa_mrau, szukaj jej wpisów na wątku Paktu Czarownic lub łódzkiego schronu - przepraszam, nie mam czasu na szukanie i podanie linku., Jestem w totalnym niedoczasie, zajechana jak koń po westernie :evil: :evil:

dziękuje Izka :201494 ....znalazłam też na,, kociokwiku,,..ale tam tez ktoś pisał ,że to wcale tak piękne nie jest jak by się wydawało...ponoc coś oszukują.....po prostu zadzwonie tam przy czasie ( nie wiem dlaczego na to nie wpadłam odrazu )......jak będe składała zamówienie...bo te co miałam w planie już zamówiłam :roll: .......

Sceptycznie nastawiona jestem do takiej hurtowej pomocy.Znam kilka fundacji, w tym stalowowolską i tym bardziej przekonuję się, że najwięcej robią pojedyncze osoby i im warto pomagać.Na forum bardzo kibicuję Powszechnej Sterylizacji, to świetna sprawa.
agamalaga pisze::kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

I JAK TU JEJ NIE KOCHAĆ?....( siedzi koło mnie ,patrzy na mnie i się wykręca zaczepnie na wszystkie strony )

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:201461 :201461 :201461 :201461 :201461

Ona jest bardzo proludzka, potrzebuje człowieka jak powietrza.I łóżka :mrgreen:

ewar

Post » Śro paź 21, 2015 21:03 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

...to fakt Klara jest kotkiem który chodzi za człowiekiem jak piesek....Malenka kuleczka przebiera girkami za mną aż nie raz boję się że ją nadepne na łapke albo kitke.....Kiciunia EWO BARDZO CHCIAŁ TOBIE PODZIEKOWAĆ za termoforek.....

pierwsze było zaskoczenie co to jest.....

Obrazek

...a jak zabulgotała woda to już wogóle było zaskoczenie....

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

.....,,integracja ,, w końcu nastąpiła...zaczęło się ugniatanie...i delikatne mruczenie :kotek: :kotek: :kotek:

Obrazek

Obrazek

....no i upragnione,,grzanie brzusia,, :1luvu: :201461 :201461 :201461

Obrazek

bez dwóch zdań....ZADOWOLENIE WIDAĆ :wink: :wink: :wink:

:201494 :201494 :201494 :201494 :201494 :201494 DZIĘKUJEMY :201494 :201494 :201494 :201494 :201494 :201494
Obrazek

agamalaga

Post » Czw paź 22, 2015 5:09 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

Bardzo się cieszę, że Kiciunia tak polubił termoforek :D Niech sobie grzeje brzuszek.

ewar

Post » Sob paź 24, 2015 16:38 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

...integracja stoi w miejscu....śpią ,,kilometry ,,od siebie...nawet nie raz w innych pokojach Klara oczywiście w łóżku....choć ostatnio zdarzyło się jej spać w transporterku....Nadal za sobą chodzą....psocą się sobie nawzajem....i nie raz uszka są skulone bo jednak cos zabolało....i z kitką skuloną chowają się ,,gdzieś,,........i tak mijają dni.....dziś mają ciut lepszy dzień ,,na psoty,, :roll: :wink: :D :) :P :ryk: :1luvu: :201461

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Papier też robi ,,furore,, :lol: :lol: :lol:
Obrazek

agamalaga

Post » Sob paź 24, 2015 18:35 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

Hej, ale to jest normalne kocie życie społeczne :P

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

[poprzednia][następna]