Moderator: Estraven
barbarados pisze:One i tak mają przewagę i napęd na cztey lapy
barbarados pisze:mir.ka pisze:klaudiafj pisze:Tak, na pewno dwie starsze rzucą się na jedzenie kocie, bo im czasem kupowałam dla maluszków jak nie wiedziałam już co podać, to bardzo smakowało
mnie rude goniły po domu jak otworzyłam suchego Hillsa, jak jeszcze był Fuksik, on go nie chciał ale te duże tak
A szybko uciakałaś ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
klaudiafj pisze:Biedna mała TosiaMoje koty też plują. Dziś wyciągnęłam budkę z polaru, którą jej kupiłam, bo chciałam pokazać kotom i znowu Kitusia ją zajęła i teraz ma nową miejscówkę
Nie wiem co ten Kituś taki chętny do tych wszystkich rzeczy. Ale to nic, bo mogę kupić drugą budkę, bo była tania a w zimie się przyda. Ale zaś z drugiej strony nakupuję tego a potem żadna nie będzie chciała w tym spać :/ Ale i tak kupię jeszcze dwie te budki. Tylko nie wiedziałam, czy dorosły kot się zmieści
I teraz mata poszła w odstawkę
![]()
Moja Kitusia dziś nie przespała nocyPierwszy raz odkąd pamiętam miała bezsenną noc. Może to przez pogodę.. Przyznam, że mnie się taka pogoda podoba bardzo
Lubię taką dziką aurę.
Dziś jedziemy na łódki na chechło
mir.ka pisze:Tosia dostała tabletę na robale- milbemax, nie chciała łyknąć , wypluwała, musiałam dwa razy jej wciskać do pysia
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Tosia dostała tabletę na robale- milbemax, nie chciała łyknąć , wypluwała, musiałam dwa razy jej wciskać do pysia
Chyba żaden kot nie lubi tabletek, Thomaskowi zawijałam w mięsko ale i tak wyczuł i wypluł, pozostałe to samo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 467 gości