Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13-Alusia i Benuś w DT

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie lip 19, 2015 19:06 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

I sprężynki w łapkach bo potrafią z miejsca sie odbić i na stół wskoczyc.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie lip 19, 2015 19:06 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

barbarados pisze:One i tak mają przewagę i napęd na cztey lapy :roll:

łap było osiem :lol:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie lip 19, 2015 19:08 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

No widzisz ? A Ty masz dwie nogi . No to gdzie tu sprawiedliwośc ? :?

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie lip 19, 2015 19:26 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

mir.ka pisze:
MaryLux pisze:
mir.ka pisze:
MaryLux pisze::piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

Obrazek

Obrazek

Obrazek :wink:

Obrazek

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie lip 19, 2015 19:26 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

barbarados pisze:
mir.ka pisze:
klaudiafj pisze:Tak, na pewno dwie starsze rzucą się na jedzenie kocie, bo im czasem kupowałam dla maluszków jak nie wiedziałam już co podać, to bardzo smakowało ;)

mnie rude goniły po domu jak otworzyłam suchego Hillsa, jak jeszcze był Fuksik, on go nie chciał ale te duże tak :)

A szybko uciakałaś ? :twisted:
:piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon lip 20, 2015 8:50 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

pogoda u nas oszalała, wczoraj po 20-tej znowu zaczęły sie wichury i burze :strach:
dobrze, że pieski zdarzyły wrócić ze spaceru , bo chyba by je porwało :strach:
a burze do północy przechodziły jedna za drugą :(
znowu mam masę jabłek do sprzatąnia bo mi jabłonkę ob trzepało, ale to moze i dobrze, bo raczej zleciały te gorsze, które i tak wcześniej czy później by spadły, a tak zrobiły miejsce tym dobrym
na osiedlu obok chyba drzewa znowu połamało bo widziałam jak jechała zwyżka i tną teraz gałęzie
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pon lip 20, 2015 8:52 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

Tosia dostała tabletę na robale- milbemax, nie chciała łyknąć , wypluwała, musiałam dwa razy jej wciskać do pysia
Obrazek

mir.ka

Post » Pon lip 20, 2015 9:10 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

Biedna mała Tosia :) Moje koty też plują. Dziś wyciągnęłam budkę z polaru, którą jej kupiłam, bo chciałam pokazać kotom i znowu Kitusia ją zajęła i teraz ma nową miejscówkę :D Nie wiem co ten Kituś taki chętny do tych wszystkich rzeczy. Ale to nic, bo mogę kupić drugą budkę, bo była tania a w zimie się przyda. Ale zaś z drugiej strony nakupuję tego a potem żadna nie będzie chciała w tym spać :/ Ale i tak kupię jeszcze dwie te budki. Tylko nie wiedziałam, czy dorosły kot się zmieści :) I teraz mata poszła w odstawkę :roll:

Moja Kitusia dziś nie przespała nocy :( Pierwszy raz odkąd pamiętam miała bezsenną noc. Może to przez pogodę.. Przyznam, że mnie się taka pogoda podoba bardzo :) Lubię taką dziką aurę.
Dziś jedziemy na łódki na chechło :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon lip 20, 2015 11:58 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

klaudiafj pisze:Biedna mała Tosia :) Moje koty też plują. Dziś wyciągnęłam budkę z polaru, którą jej kupiłam, bo chciałam pokazać kotom i znowu Kitusia ją zajęła i teraz ma nową miejscówkę :D Nie wiem co ten Kituś taki chętny do tych wszystkich rzeczy. Ale to nic, bo mogę kupić drugą budkę, bo była tania a w zimie się przyda. Ale zaś z drugiej strony nakupuję tego a potem żadna nie będzie chciała w tym spać :/ Ale i tak kupię jeszcze dwie te budki. Tylko nie wiedziałam, czy dorosły kot się zmieści :) I teraz mata poszła w odstawkę :roll:

Moja Kitusia dziś nie przespała nocy :( Pierwszy raz odkąd pamiętam miała bezsenną noc. Może to przez pogodę.. Przyznam, że mnie się taka pogoda podoba bardzo :) Lubię taką dziką aurę.
Dziś jedziemy na łódki na chechło :D

byle nie wiało tak jak u nas, bo się jeszcze wywrócicie :(

otworzyłam Tosi nareszcie te duże puszki jedzonka, bo teraz to zjada ok 150g dziennie w 4 porcjach, smakuje jej :)
Obrazek

mir.ka

Post » Pon lip 20, 2015 17:57 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

Było super, wiało bardzo fajnie :) Dzięki temu ładnie bujało i były fale ;)
Jutro zjedzie jedzonko od Tosi :)

klaudiafj

Post » Pon lip 20, 2015 19:16 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

mir.ka pisze:Tosia dostała tabletę na robale- milbemax, nie chciała łyknąć , wypluwała, musiałam dwa razy jej wciskać do pysia

Chyba żaden kot nie lubi tabletek, Thomaskowi zawijałam w mięsko ale i tak wyczuł i wypluł, pozostałe to samo.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pon lip 20, 2015 19:19 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:Tosia dostała tabletę na robale- milbemax, nie chciała łyknąć , wypluwała, musiałam dwa razy jej wciskać do pysia

Chyba żaden kot nie lubi tabletek, Thomaskowi zawijałam w mięsko ale i tak wyczuł i wypluł, pozostałe to samo.

Moja Moli tyle przeszła ze łyka tabletki jak tresowana :roll: żadnego problemu nie ma
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto lip 21, 2015 11:43 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

Maciusiowi zawijałam w szynkę gotowaną. Więc nie czuł ;) Kitusia łyka grzecznie o ile jej ładnie podam, bo czasem mi nie wyjdzie :)

Hej Mireczko :) Co tam u Kaji i Maxa? Jak zdrówko, unormowało się? Byliście u weta?
Kociki pewnie wszystkie w normie. A jak Tosia?

klaudiafj

Post » Wto lip 21, 2015 15:44 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

Dzień dobry :mrgreen:
właśnie Fuks uczy się polować na muche :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Molka mu pokazala i się odsunela, dała się młodemu wykazać :mrgreen: :mrgreen: radzi sobie a śmiechu mam przy tym co niemiara :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

[poprzednia][następna]