Dwie Dziewczyny, Chłopak na Opak i Łobuz....

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 06, 2015 23:08 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak na Opak i Łobuz....

hej Zuziaczku :1luvu: jak Twoje szanowne plecki, lepiej ?

pozdrawiamy cieplutko
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Pt sie 07, 2015 8:08 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak na Opak i Łobuz....

AnnAArczyK pisze:Ciociu, dziękuję, że o mnie pamiętasz! A pycholka do całowania nadstawiłem i Duża mnie wycałowała w Twoim imieniu, że ho ho!
Aaaa, Ciocia, a za kim Ty tak biegasz, co? Może nie biegaj tyle, bo się spocisz! :1luvu:

Słonko, w taka pogodę to i tak się pocę :ryk:
W tej nowej pracy jest o wiele intensywniej jak wracam to tylko z Sherciem na spacerek, zjeść coś i spać.

Drapię Cię za uszkiem, Słodziaku :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt sie 07, 2015 19:47 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak na Opak i Łobuz....

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob sie 08, 2015 9:36 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak na Opak i Łobuz....

AnnAArczyK pisze:Pewnie Kleszczyk nie lubi zielonego koloru :wink:

A u nas upał....
Dziewczyny były nim zmęczone, a Rambuś nie :D , miał za to ogromny apetyt. Zuczek też nie przejął się zbytnio ciepłem, męczył piłkę i w końcu ją zamordował:)
W ciągu dnia dziewczyny chowały się pod altaną i sosnami, dopiero póżnym popołudniem powyłaziły ze swoich norek i przytargały doopki na taras
Nawet zgodnie dzieliły go choć w bezpiecznej odległości:)
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

To zupełnie jak u nas .... leżing tarasowy :wink:
pozdrawiam serdecznie :1luvu:

jak Twoje plecki, Zuziu ?
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Sob sie 08, 2015 22:55 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak na Opak i Łobuz....

Witamy :1luvu:

barbarados

Post » Pon sie 10, 2015 14:12 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak na Opak i Łobuz....

puszatek pisze:hej Zuziaczku :1luvu: jak Twoje szanowne plecki, lepiej ?

pozdrawiamy cieplutko

Witaj Basieńko :1luvu:

Kotina pisze:To zupełnie jak u nas .... leżing tarasowy :wink:
pozdrawiam serdecznie :1luvu:

jak Twoje plecki, Zuziu ?

Witaj Elu :1luvu:

Basieńko, Elu:)
Mój neurowet od plecków stwierdził, że świetnie sobie poradziłam w trakcie choroby. Leki, które mi przepisał w czasie poprzedniej wizyty idealnie mi "przypasowały". Na tyle mi pomogły, że idąc do niego czułam się całkowicie zdrowa :D Ale się pilnuję (jeszcze) :mrgreen: bo się boję. Przepisał mi tez drugą turę tych leków które miałam, tak "w razie czego" :D
A...i powiedział, że jeżeli będę miała nawrót (czego mi nie życzy) to mogę do niego bez czekania na termin......zawsze mnie przyjmie.....od razu zrobiło mi się lepiej, a w moim przypadku, wystarczy żle postawiona noga lub gwałtowny skręt :mrgreen:
Gdy czekałam, na wizytę przyszedł pacjent którego dzień wcześniej pogotowie "zbierało" z podłogi bo złapały go korzonki, chłopak był tak mocno "skręcony", że aż mi go było żal.....nie był zarejestrowany na ten dzień ale miał skierowanie więc go przyjął, potem starsza pani przyszła zapytać czy ją przyjmie i też przyjął, siedzi dłużej, nie odmówi.... Szkoda tylko, że w przychodni przyjmuje raz w tygodniu.
I to na nfz :ok:
Wszyscy go chwalą, ma dobrą opinię, w szpitalu gdzie pracuje i operuje trudne przypadki też twierdzą, że to dobry fachowiec.
Ale jest młody, na moje oko ok.35 lat, i martwię się, żeby nie zechciał wyjechać..............

Caragh pisze:
AnnAArczyK pisze:Ciociu, dziękuję, że o mnie pamiętasz! A pycholka do całowania nadstawiłem i Duża mnie wycałowała w Twoim imieniu, że ho ho!
Aaaa, Ciocia, a za kim Ty tak biegasz, co? Może nie biegaj tyle, bo się spocisz! :1luvu:

Słonko, w taka pogodę to i tak się pocę :ryk:
W tej nowej pracy jest o wiele intensywniej jak wracam to tylko z Sherciem na spacerek, zjeść coś i spać.

Drapię Cię za uszkiem, Słodziaku :1luvu:

Ciociu, ty się tak nie przemęczaj, a ja potrzymam sobie zaciśnięte pazurki, żebyś była zadowolona z nowej pracusi :ok: a uszko wydrapane Ciociu, aaaaaa..........ja jeszcze mam drugie uszko :D

Kochanego słoneczka nigdy nie za dużo:)
Obrazek

Kamuflaż:)
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Śro sie 12, 2015 12:12 przez AnnAArczyK, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Pon sie 10, 2015 14:17 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak na Opak i Łobuz....

Obrazek Obrazek[/quote]

ale kamuflaż :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
dopiero na tych zorientowałam się kto tam jest :lol:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon sie 10, 2015 14:19 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak na Opak i Łobuz....

Wiadomo :ryk:
Żuczek potrafi :ok:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Pon sie 10, 2015 16:49 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak na Opak i Łobuz....

Zuczusiu, Ty się tak nie kamufluj, bo jak Cię Duża znajdzie, żeby za drugim uszkiem za mnie wydrapać? :D
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Śro sie 12, 2015 12:22 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak na Opak i Łobuz....

Caragh pisze:Zuczusiu, Ty się tak nie kamufluj, bo jak Cię Duża znajdzie, żeby za drugim uszkiem za mnie wydrapać? :D

Ciociu, nawet jak bym się schował pod ziemię, to Duża jak coś ode mnie chce to mnie zawsze znajdzie, nie mam za wiele spokoju z tą kobietą, tylko w kółko, Żuczuś to, Żuczuś tamto, no ile można tak dręczyć maluśkiego, kochanego, GRZECZNEGO jamnisia Ciociu, prawda ?
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Śro sie 12, 2015 13:13 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak na Opak i Łobuz....

:D :D :D :D :D :D

barbarados

Post » Śro sie 12, 2015 14:34 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak na Opak i Łobuz....

AnnAArczyK pisze:
Caragh pisze:Zuczusiu, Ty się tak nie kamufluj, bo jak Cię Duża znajdzie, żeby za drugim uszkiem za mnie wydrapać? :D

Ciociu, nawet jak bym się schował pod ziemię, to Duża jak coś ode mnie chce to mnie zawsze znajdzie, nie mam za wiele spokoju z tą kobietą, tylko w kółko, Żuczuś to, Żuczuś tamto, no ile można tak dręczyć maluśkiego, kochanego, GRZECZNEGO jamnisia Ciociu, prawda ?

niedobra ta Twoja Duza Żuczusiu :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro sie 12, 2015 21:28 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak na Opak i Łobuz....

AnnAArczyK pisze:

Święta prawda! powinna wołać tylko na jedzonko, zabawę i pieszczoty! :D
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Czw sie 13, 2015 8:28 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak na Opak i Łobuz....

To zdjęcie Kropki, ze kochane słońca nigdy nie za dożo przebija wszystkie inne. Moja Sisi też często na słonku się tak rozwala. Pozdrawiam. :201494 :201494 :201494
Obrazek

jasia.stargard2

Od: Wto sty 27, 2015 16:02

Post » Śro sie 19, 2015 15:08 Re: Dwie Dziewczyny, Chłopak na Opak i Łobuz....

mir.ka pisze:niedobra ta Twoja Duza Żuczusiu :(

No właśnie.........aaa jeszcze nie pozwala mi spać w swoim lóżku, mówi, że ma mało miejsca...
Więc cierpliwie czekam aż ona zaśnie, wtedy wskakuję sobie na jej kołderkę i nie obchodzi mnie, że ona nie ma gdzie się ułożyć.
Jak jej żle to niech sobie idzie na moją kanapę, ja wolę łóżeczko, bo ja jestem mądrym jamnisiem i wiem co dla mnie najlepsze :wink:

Caragh pisze:Święta prawda! powinna wołać tylko na jedzonko, zabawę i pieszczoty! :D

No i powinna mnie częściej nosić na rączkach, ale ona mówi, że jestem ciężki i nie będzie mnie dżwigać :(
A ja taki malusi jamniorek przecież......

jasia.stargard2 pisze:To zdjęcie Kropki, ze kochane słońca nigdy nie za dożo przebija wszystkie inne. Moja Sisi też często na słonku się tak rozwala. Pozdrawiam. :201494 :201494 :201494

Jasiu, dziękujemy za pozdrowienia :1luvu: a Kropencja często tak śpi brzuchem do góry, chyba mało kiedy śpi jak przystało na porządnego kota :mrgreen:

I jeszcze troszkę Kropencji :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Lubi sobie kotek leżeć na tym parapecie , bo tam na choinki przylatują ptaszki, wtedy Kropcia zaczyna do nich gaworzyć :D
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

[poprzednia][następna]