pozdrawiamy cieplutko
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnnAArczyK pisze:Ciociu, dziękuję, że o mnie pamiętasz! A pycholka do całowania nadstawiłem i Duża mnie wycałowała w Twoim imieniu, że ho ho!
Aaaa, Ciocia, a za kim Ty tak biegasz, co? Może nie biegaj tyle, bo się spocisz!![]()
AnnAArczyK pisze:Pewnie Kleszczyk nie lubi zielonego koloru![]()
A u nas upał....
Dziewczyny były nim zmęczone, a Rambuś nie, miał za to ogromny apetyt. Zuczek też nie przejął się zbytnio ciepłem, męczył piłkę i w końcu ją zamordował:)
W ciągu dnia dziewczyny chowały się pod altaną i sosnami, dopiero póżnym popołudniem powyłaziły ze swoich norek i przytargały doopki na taras
Nawet zgodnie dzieliły go choć w bezpiecznej odległości:)![]()
![]()
puszatek pisze:hej Zuziaczkujak Twoje szanowne plecki, lepiej ?
pozdrawiamy cieplutko
Kotina pisze:To zupełnie jak u nas .... leżing tarasowy![]()
pozdrawiam serdecznie![]()
jak Twoje plecki, Zuziu ?
Caragh pisze:AnnAArczyK pisze:Ciociu, dziękuję, że o mnie pamiętasz! A pycholka do całowania nadstawiłem i Duża mnie wycałowała w Twoim imieniu, że ho ho!
Aaaa, Ciocia, a za kim Ty tak biegasz, co? Może nie biegaj tyle, bo się spocisz!![]()
Słonko, w taka pogodę to i tak się pocę![]()
W tej nowej pracy jest o wiele intensywniej jak wracam to tylko z Sherciem na spacerek, zjeść coś i spać.
Drapię Cię za uszkiem, Słodziaku
Caragh pisze:Zuczusiu, Ty się tak nie kamufluj, bo jak Cię Duża znajdzie, żeby za drugim uszkiem za mnie wydrapać?
AnnAArczyK pisze:Caragh pisze:Zuczusiu, Ty się tak nie kamufluj, bo jak Cię Duża znajdzie, żeby za drugim uszkiem za mnie wydrapać?
Ciociu, nawet jak bym się schował pod ziemię, to Duża jak coś ode mnie chce to mnie zawsze znajdzie, nie mam za wiele spokoju z tą kobietą, tylko w kółko, Żuczuś to, Żuczuś tamto, no ile można tak dręczyć maluśkiego, kochanego, GRZECZNEGO jamnisia Ciociu, prawda ?
AnnAArczyK pisze:
Ciociu, nawet jak bym się schował pod ziemię, to Duża jak coś ode mnie chce to mnie zawsze znajdzie, nie mam za wiele spokoju z tą kobietą, tylko w kółko, Żuczuś to, Żuczuś tamto, no ile można tak dręczyć maluśkiego, kochanego, GRZECZNEGO jamnisia Ciociu, prawda ?
mir.ka pisze:niedobra ta Twoja Duza Żuczusiu
Caragh pisze:Święta prawda! powinna wołać tylko na jedzonko, zabawę i pieszczoty!
jasia.stargard2 pisze:To zdjęcie Kropki, ze kochane słońca nigdy nie za dożo przebija wszystkie inne. Moja Sisi też często na słonku się tak rozwala. Pozdrawiam.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości