Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V - ściorbata :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 16, 2015 8:01 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

Znając Ofelię, taśmy by nie ruszyła, za to plusz zmasakrowałaby w try miga :roll:
Co prawda, masakrowałaby ten plusz, i może dzięki temu odpuściłaby meblom???
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro mar 18, 2015 7:24 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

Obrazek
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Śro mar 18, 2015 14:41 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

MamoMeli :20145 :20145 :20145 :ryk:
Hej MB&Ofelia :D
Obrazek prawda? ;)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw mar 19, 2015 9:03 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

MamaMeli pisze:Obrazek

Sowaaaaa! :1luvu:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Czw mar 19, 2015 9:03 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

klaudiafj pisze:MamoMeli :20145 :20145 :20145 :ryk:
Hej MB&Ofelia :D
Obrazek prawda? ;)

Niom. A jeszcze bardziej jak masz dwa :wink:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Czw mar 19, 2015 9:08 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

Dziś dzień zakupów. Dla kotów. Muszę zamówić im żwirek, bo otworzyłam ostatni worek. Pan kurier znów się nadźwiga, cóż, lepiej on niż ja :wink: I trzeba będzie wziąć trochę tacek animondy czy miamora, bo Ofelia ostatnio domagała się drugiej kolacji i przetrzebiła zapasy. Teraz co prawda marudzi przy misce, chyba zaczęła dbać o linię, żeby zmieścić się w kocie bikini. W końcu robi się coraz cieplej, słoneczko świeci, balkoning coraz dłuższy...
A ja niewyspana, bo ta małpiatka włochata w nocy miała ochotę pociamkać i zamiast po prostu położyć się, przytulić i ugniatać, to kręciła się i kręciła, łaskotała mnie futrem. Aż miałam ochotę ją zgonić z poduszki :evil:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Czw mar 19, 2015 9:38 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

MB&Ofelia pisze:Dziś dzień zakupów. Dla kotów. Muszę zamówić im żwirek, bo otworzyłam ostatni worek. Pan kurier znów się nadźwiga, cóż, lepiej on niż ja :wink: I trzeba będzie wziąć trochę tacek animondy czy miamora, bo Ofelia ostatnio domagała się drugiej kolacji i przetrzebiła zapasy. Teraz co prawda marudzi przy misce, chyba zaczęła dbać o linię, żeby zmieścić się w kocie bikini. W końcu robi się coraz cieplej, słoneczko świeci, balkoning coraz dłuższy...
A ja niewyspana, bo ta małpiatka włochata w nocy miała ochotę pociamkać i zamiast po prostu położyć się, przytulić i ugniatać, to kręciła się i kręciła, łaskotała mnie futrem. Aż miałam ochotę ją zgonić z poduszki :evil:

Zła Pani :evil: :evil: :evil: :evil:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Czw mar 19, 2015 9:45 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

No przecież nie zgoniłam :evil:
Ale się przez tą małpiatkę nie wyspałam :evil:
A teraz w pracy geoportal mi nie chce działać :evil: A jest mi potrzebny. Mam ochotę dać mu z buta, żeby łaskawie ruszył :evil:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pt mar 20, 2015 8:16 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

Miaudoberek wszystkim. Wczoraj był bardzo parcowity dzień. Rano my kotki grzałyśmy se futerka na słoneczku i brykałyśmy. A jak przylazła Duża to asystentowałyśmy przy porzątkach na bałkonu. Wreście posprzątnęła, bo po zimie było tam tak brudno że jeszcze byśmy se futerka zbrudziły. No i jakiś gupi latacz zrobiał kupalka na bałkonu. Duża była oburzona, że dwa koty w domciu a latacze kupalkują na bałkonu i brudzą. No to jej odmiauknęłam, że co mamy zrobiać jak bałkon zamknięty i niech nam go otworzy na cały calutki dzień to złapniemy latacze i nie będą kupalkować.
Później Duża kopała w ziemi w plastikownych pudełkach i wkładała do nich takowe małe kuleczki. To było interesowujące. Mała Ciorna pomiauczała mię, że jak Duża nie będzie paczała to pokopie i popaczy co to za kuleczki.
A wieczorkiem była kocia gimnastyka i kocie biegi za mysiami. Coby nam się lepiej pusiało.
Dzisiaj podobno ma być jakieś insze, dziwmne słoneczko. Chciałabym popaczeć, ale słoneczka nie ma :( Paczam i paczam, ale im więkcej paczam, tym więkcej go nie ma. Chyba potuptam pusiać.
Książniczka Ofelja
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pt mar 20, 2015 17:37 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

My paczałyśmy, ja siedziałam przy dużej obok różyczki ale tak mocno paliło po oczkach, że nic nie widziałam. Ale za to okno było otwarte i ja się nadychałam świeżym powietrzem i byłam dziś daleko, jechałam autem i widziałam dużo. Ino, że mię boli łapka. Ale jak to zdarzenie wyciąć z życia to było bardzo miło :) - pisam bolącą łapką Marysia
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt mar 20, 2015 23:32 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen V

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

[poprzednia][następna]