Nie ma co

edit: 18

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Dziś miałam przed 3 w nocy pobudkę.![]()
Przyszła do mnie Pola i zakociem zaległa na mojej poduszce a przedkociem na mojej klatce piersiowej. Przytuliwszy policzek do jej futerka prawie usnęłam i spałabym dalej gdyby nie to że Polusia postanowiła zmienić pozycję. Tym razem ułożyła sie na mnie na swoim boczku prawie odcinając mi dopływ powietrza przez przyciśniętą krtań. Dotrwałyśmy tak do 3,21
klaudiafj pisze:Ewa L. pisze:Dziś miałam przed 3 w nocy pobudkę.![]()
Przyszła do mnie Pola i zakociem zaległa na mojej poduszce a przedkociem na mojej klatce piersiowej. Przytuliwszy policzek do jej futerka prawie usnęłam i spałabym dalej gdyby nie to że Polusia postanowiła zmienić pozycję. Tym razem ułożyła sie na mnie na swoim boczku prawie odcinając mi dopływ powietrza przez przyciśniętą krtań. Dotrwałyśmy tak do 3,21
Ooo ale słodko![]()
Obie się chciały tulić do mamy
u mnie nie ma jeszcze tak dobrze, ale czekam na to
Miłego dzionka w pracy. Masz wolny weekend?
AnnAArczyK pisze:Czyżbyś znowu szła do pracusi![]()
Ewa L. pisze:Dziś miałam przed 3 w nocy pobudkę.![]()
To i tak nieżlea mówią, że koty ludziskom krtań przegryzają
![]()
MonikaMroz pisze:Ja to mam zapłon z Twoim wątkiem![]()
Nie ma co17 strona
edit: 18
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Dziś miałam przed 3 w nocy pobudkę.![]()
u mnie Pysionek lubi spać na mojej głowiezatoki mi wygrzewa
![]()
cześć Ewuś
Ewa L. pisze:Zanim się pożegnam dodam tylko że widziałam się dziś z Qbełkiem.Po przyjeździe do Łodzi wraz z Madzią przyjechali na Widzew i odwiedzili mnie w pracy. Choć przez pół godzinki mogliśmy sobie pogadać.
![]()
Na dziś sie już pożegnam i życzę wszystkim dobrej nocki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 10 gości