Moniś, bo z naszej Sylwuni zachłanna kobitka jest a co

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:No zauważyłam właśnie... Wszystkie koty jejDobrze że choć czasem oddaje nam kawałek swojej Mychy
Miraclle pisze:MonikaMroz pisze:No zauważyłam właśnie... Wszystkie koty jejDobrze że choć czasem oddaje nam kawałek swojej Mychy
Mycha jest NASZA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
W razie protestów zawsze możemy pofatygować się do Łodzi
Miraclle pisze:Tofiś
Rilla07 pisze:Hej Basieńko![]()
![]()
![]()
Znam to świetnie... czasem mam wyrzuty, że tak ciągnę tego mojego Teemcia co chwilę na badania, ale wiadomo... trzeba to trzeba
Bardzo się cieszę, że z kocurkami wszystko ok![]()
Myślę o Was często... bo wszędzie w około na ścianach widzą śliczne ceramiczne kotki i zawsze sobie przypominam, że czas zaglądnąć na wątkiMiraclle pisze:Tofiś
Mrrr przystojniak
Pozdrawiam mocno i miziaki ślę![]()
![]()
MonikaMroz pisze:Bazarek extraTa pierwsza bransoletka mi sie podoba i apaszki super. Jest mi bardzo przykro że nie mogę pomóc. Włąsnie dowiedziałam sie że znowu mam wolne co znaczy wolne = brak kasy
Miraclle pisze:MonikaMroz pisze:Bazarek extraTa pierwsza bransoletka mi sie podoba i apaszki super. Jest mi bardzo przykro że nie mogę pomóc. Włąsnie dowiedziałam sie że znowu mam wolne co znaczy wolne = brak kasy
Moniczko nie dałam linku żebyście coś kupowały tylko żeby oceniły
MonikaMroz pisze:Ale ja chciałam Ci pomóc bo wiem jak to jest mieć chore kotki ... Może nst razem będę mogła Cie wesprzeć
Miraclle pisze:Cześć Cioteczki![]()
![]()
Padam dziś na pyszczek.
Wszystko przez bazarek który popełniłam, chyba nie jest taki zły, same oceńcieviewtopic.php?f=20&t=168063
W sobotę załatwiałam rzeczy na bazarek, Dzięki uprzejmości pewnej Pani mogłam dostać je za przystępną cenę, ale niestety musiałam wyłożyć gotówkę i trochę się boję, bo jak rzeczy nie pójda to utopię dużą gotówkę. Ale innego sposobu nie ma żeby coś uciułać na leki chłopaków.
Dziś byłam jeszcze po apaszki po pracy i tak... fotki, opisy, wstawianie. Chłopcy pomagają cały czas![]()
![]()
U zwierzaków dobrze![]()
Jak świeci słońce to są nieznośni.
Z Dżulką źle chodzi się na spacery, całe osiedle mam rozgrzebane bo robią wymienniki ciepła. Mało tego z tego co słyszałam mają robić też kanalizację i spacery z psem to koszmar. Tu dół, tu zagrodzone, tu błoto, tu robotnicy, a jeszcze dalej rury i kopary. Biedne pieski, jak zaczną kopać koło mnie to chyba będę wychodzić z domu oknem![]()
![]()
![]()
Miraclle pisze:Maciuś już pewnie po śniadanku
mir.ka pisze:
to teraz pewnie wszędzie tak kopią, niedaleko mnie na osiedlu wymieniają od zeszłego roku kanalizację, przejść sie nie da, jak idę na poczte to muszę robić szerokie koło
a ponoć tam gdzie mieszkam , między domami też maja robić w tym roku, bo wile domów zalewa po deszczach, mój na szczęście na górce i na piachu
MonikaMroz pisze:Miraclle pisze:Maciuś już pewnie po śniadanku
Maciuś ma śniadanko o 6:30. Całą miche mokrego wciągnął z rana
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości