isabell36 pisze:Hej Ewciu, głaski dla dziewczynek![]()
Witaj Izuś !
Słyszałam żeś zarobiona jak króliczek wielkanocny na wielkanoc

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
isabell36 pisze:Hej Ewciu, głaski dla dziewczynek![]()
Ewa L. pisze:isabell36 pisze:Hej Ewciu, głaski dla dziewczynek![]()
Witaj Izuś !
mag828 pisze:Ewa L. pisze:isabell36 pisze:Hej Ewciu, głaski dla dziewczynek![]()
Witaj Izuś !
tez mi siem o uszy obiło
Ewa L. pisze:A mnie się właśnie Zuziątko objadło wędzoną rybką.
A wczoraj wylizała mi pół chlebka z miodu i masełka ( reszty nie zdążyła bo ją nakryłam na gorącym uczynku)
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:A mnie się właśnie Zuziątko objadło wędzoną rybką.
A wczoraj wylizała mi pół chlebka z miodu i masełka ( reszty nie zdążyła bo ją nakryłam na gorącym uczynku)
a myśmy dzisiaj z Rysią kanapkę wspólnie jadły
agusialublin pisze:Moja Rycha wcina wszystko co my, a jak nie zje to chociaż powąchać musi i spróbować
Ostatnio dorwała się do kotleta i ziemniaków![]()
czipsy też wcinała
Nie daję jej wszystkiego jeść ale chociaż ciut żeby spróbowała, radochę ma że hej
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Moja Rycha wcina wszystko co my, a jak nie zje to chociaż powąchać musi i spróbować
czipsy też wcinała
Nie daję jej wszystkiego jeść ale chociaż ciut żeby spróbowała, radochę ma że hej
Pola wszystko wcinała a jak skończyła półtora roku to przerzuciła się tylko na kocie.
mag828 pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Moja Rycha wcina wszystko co my, a jak nie zje to chociaż powąchać musi i spróbować
czipsy też wcinała
Pola wszystko wcinała a jak skończyła półtora roku to przerzuciła się tylko na kocie.
ciekawe czy Mati kiedyś przejdzie jedzenie ludzkich jedzeniów... pisałam dziś u siebie, że dziś mi czipsy podjdała a kociego żarcia nie chciała...
Ewa L. pisze:mag828 pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Moja Rycha wcina wszystko co my, a jak nie zje to chociaż powąchać musi i spróbować
czipsy też wcinała
ciekawe czy Mati kiedyś przejdzie jedzenie ludzkich jedzeniów... pisałam dziś u siebie, że dziś mi czipsy podjdała a kociego żarcia nie chciała...
Chyba już nie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 47 gości