Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 08, 2014 21:21 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Nie przezyli przeprowadzki?... :strach:
ObrazekObrazek
Angels can fly because they take themselves lightly

Anemon

Od: Śro lis 05, 2008 21:24

Post » Czw lip 10, 2014 19:26 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Jeszcze się nie przeprowadzili. ;)

Rzadko się TU już spotykamy, ale z tytułu tego, że dużo osób brało udział w naszych bazarkach oraz wspomogło naszą kasę pomocową - podaję w tym miejscu stan na dzisiaj, co by wszelkie dane finansowe jawne były. :)

Nadal pozostało nie ruszone 200zł, o których pisałam wcześniej.
Z ostatniego bazarku uzbierało się 130zł.
Razem mamy więc w skarpecie 330zł.

Dorzucę jeszcze, jak tylko rozliczę bazarek wyprzedażowy.
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Czw lip 10, 2014 20:21 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Ah, zwykle tylko czytam i się nie ujawniam, ale muszę to napisać:

Dziewczyny bardzo tu bez was smutno i pusto, i myślę, że nie tylko ja za wami tęsknię. Jednak rozumiem powody, dla których już tu nie zaglądacie tak często.

Powodzenia w przeprowadzce Kotkinsy!
Obrazek

ewciak

Od: Pt lis 09, 2012 8:47

Post » Czw lip 10, 2014 21:15 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Witajcie!!! :D
Kotkinsowo biega po sklepach i KUPUJE.
Dziś pierwszy raz w moim krótkim życiu zapłaciłam kartą za jakiś zakup ponad 15 tys....jestem nadal w stanie szoku.
Zostawiłam sobie wydruk z terminala.
Mamy już większość pierdółek typu zawieszaczki do papieru toaletowego, szczotki wucetowe, dywaniki przywannowe i tym podobne niezbędne rzeczy. Bo dom sprzedaliśmy "jak stoi"- z nami jadę naczynia, ubrania, książki , kilka mebli , materace z łóżka oraz kocie utensylia. Zostaje nawet drapak , koty dostaną nowy.
Oczywiście jadą z nami MK, Mel i koty. Zostaje Felix, który dawno już się wyprowadził do Babci.
Babcia zostaje u siebie, wraz z dziadkiem. Buduje się ich apartament ,a właściwie zacznie się budować we wrześniu. Felix będzie miał 20 m tarasu, z siatką z przodu i ściankami z boków. Będzie mógł oddawać się tam ukrywaniu i tajniaczeniu do upojenia.

Kotkinsowo póki co mieszka w swoim starym domu i ma się dobrze. Fio już przeszła okres rekonwalescencji, brzuszek się ładnie wygoił,
a ona sama nieco schudła i wygląda całkiem ładnie.
Nawet bawia się z Amelią w pacanie puchatkami i gania się z nią po domu.
Amelia nie zmądrzała, ale i nic jej w główce nie ubyło. Siczki trafiają się niekiedy w kuwecie , a czasem NIE w kuwecie.
A Leoś...je dużo Dużo a najbardziej lubi wołowinkę:) Jest tłuściutki i fenomenalnie porósł pięknym włosem. Ogon ma szeroki na 20 cm!
Chrapie jak parowóz kiedy śpi , jest najbardziej uroczą osobowością w naszym domu.
Melonik bardzo się niepokoi tymi burzami, które teraz mamy.
Specjalnie dla niego zamówimy płotek przed naszą nową posesją (jest nie ogrodzona z przodu, co się nam ogromnie podoba, ale niestety...) , żeby miał warunki do prowadzenia oszczeku przechodzących ludzi i psów. Melek czyni kupy wyłącznie na podłożu betonowym ,zatem musi mieć kawałek twardej powierzchni życiowej:)
A MK chodzi na kurs prawa jazdy.
Jest tym bardzo przejęty, ciągle ogląda samochody i podejmuje ważką decyzję każdego mężczyzny: czym będzie swe szlachetne siedzenie woził. W grę wchodzą samochody małe i niezbyt drogie, ale MK pasjonuje się każdym jeżdżącym złomem teraz - taka faza.
A my z Małżem padamy na twarz. Wynik wczorajszego meczu poznaliśmy dziś rano:)
Ot, tak żyjemy.
Wokół wszyscy wakacjują się a my po sklepach z kanapami jeździmy.
Zosia zwana Zo rośnie, śpi w nocy, pije pięknie z mamy mleczko i odwiedzi nas w niedzielę wraz z rodzicami na rodzinnym grillu z okazji powrotu starszego pasierba z USA.
Najbardziej mnie cieszy ,że znalazł on pracę dosłownie w dwa dni po powrocie , wrócił po prostu tam, gdzie pracował przed wyjazdem. Do USA wracać na razie nie pragnie. Cóż- rozstał się niestety z dziewczyną , a nie jest już najmłodszy...
Martwimy się:(

A co do nie pojawiania się tutaj...No cóż: zamknięto mi wątek, musiałam zlikwidować podpis bo był ZA WYSOKI . Szkoda, bo lubiłam tego amelkowatego co to chodził w te i wew te.:)
Nie ważne, podpis nie jest mi potrzebny:)
Nie wiem co lub kogo będę musiała jeszcze ZLIKWIDOWAĆ...

Na wątku co chwila pojawiają się jacyś intruzi i piszą uwagi w stylu :" kotkins nie wolno ci pisać ,że masz męża bo jesteś lekarzem" np.
Co prawda to prawda... :mrgreen:
Myślicie ,że to miłe kiedy nagle między przyjacielskie rozmówki zakrada się uwaga typu "nie obrażaj floxanny pisząc Flox"?
Nieeee...
Zatem co ciekawsze dialogi , monologi oraz wszelakie inne -logi prowadzimy gdzie indziej. Sumienie się przyznam ,że ja ostatnio jakby mniej- zajętam:)
Ale jeśli jeszcze ktoś za nami tęskni a nie wie gdzie nas szukać to chętnie zapodamy namiary.
Poprosimy maila jakowegoś na pw.
Zawszeć to miło się spotkać w gronie przyjaciół , bez wścibskich oczy i uwag typu: "Shira3 licz się ze słowami a nawet z myślami..."
Shirka się policzyła zresztą całkiem zgrabnie:)))
Ścisły umysł?

Lecę zobaczyć jak się toczy życie GDZIE INDZIEJ.
Pozdrawiam:)

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt lip 11, 2014 17:44 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Aaaaa, ja tesknie! Lete na to pw... :mrgreen:
ObrazekObrazek
Angels can fly because they take themselves lightly

Anemon

Od: Śro lis 05, 2008 21:24

Post » Pt lip 11, 2014 19:36 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Podałam namiarek:)
Komuś jeszcze...?
:mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt lip 11, 2014 19:47 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

jeśli tylko tam będą pojawiać się opowieści z Kotkinsowa to ja chcę! Tzn. poproszę :)
Madzia & Gabryś & Leon
Obrazek

madziulam2

Od: Czw paź 15, 2009 18:11

Post » Pt lip 11, 2014 20:19 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

kotkins pisze:Podałam namiarek:)
Komuś jeszcze...?

miiiiiii ....
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pt lip 11, 2014 20:57 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Cicha podczytywaczka wielbicielka Melona tez bardzo prosi o PW.
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Pt lip 11, 2014 21:21 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

No właśnie właśnie też miałam napisać, ze fakt, że TU się mniej pisze, nie znaczy że się mniej pisze gdzie indziej:-)

Shira jest bardzo sprawna w liczeniu,w końcu matematyki też naucza.......a ze w zakresie do 10:-) co to przeszkadza, jak się liczy to co się myśli.....

Fakt pozostaje faktem, nie ma się co kopać z koniem..........

Kotkins nabroilaś.........teraz np. Ta Która Musiała Cię Na Żywca Zobaczyć...........będzie po nocach net przekopywać, bo by przeczytać..........no bo jak nie........, to nie będzie miała z czego sprawozdań zdawać.......ech żyzn tiażołaja...

Ja natomiast jestem na wakacjach. Widzialam zaledwie 2 ( slownie dwa koty ) - oba bure.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt lip 11, 2014 21:30 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

a ja tu widzialam taaaakie pieeeekne koty...........jeeeeeenyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, pokaze jak wroce :)
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt lip 11, 2014 22:11 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

To ja też poproszę, bo bez kotkinsowa jakoś tak smutno...
Obrazek

Basiag

Od: Sob maja 27, 2006 19:57

Post » Sob lip 12, 2014 0:21 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Komuś jeszcze...?

mi, mi, mi :P

RAnia

Od: Sob mar 08, 2008 3:56

Post » Sob lip 12, 2014 5:48 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

katarzyna1207 pisze:
Komuś jeszcze...?

miiiiiii ....

Ja tez poprosze :)
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Sob lip 12, 2014 7:31 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Bardzo proszę o namiary, ponieważ informacji o Kotkinsowie pożądam jak żaba dżdżu :D

Zazusia

Od: Pon lut 21, 2005 9:50

[poprzednia][następna]