Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:obawiam się, że czas nie leczy ran tylko przyzwyczaja do bólu................
iwoo1 pisze:Szukam transportu z Inowrocławia, Bydgoszczy do Katowic dla trójki chorych kociaków z tego wydarzenia:
https://www.facebook.com/events/6980991 ... /?source=1
iwoo1 pisze:Jestem tutaj cały czas, staram się na bieżąco czytać wątki, jednak nie zawsze mam czas na pisanie. Natłok różnych spraw łącznie z moją słabą sprawnością, ot wszystko.
U mnie zasadniczo bez większych zmian. Po śmieci Gapcia tak jakoś bardzo smutno![]()
Remontu jeszcze nie koniec, ciągle budzą mnie skoro świt głosy robotników za moim oknem na 2 piętrze. Dosyć to zabawnie wygląda kiedy budzę się i widzę obcego chłopa z drugiej okna, jednak jest to krępujące.
Poza tym staram się pomagać ile mogę, załatwiłam sterylki kilku kotek, pomagam w karmieniu innych, walczę z ludzką głupotą i szukam domów dla kociaków. Poprzez ogłoszenia udało mi się znaleźć domki dla 8 kociaków od mojej koleżanki, które przywiozła ze wsi, kiedy pojechała na grzyby do lasu. Zostały jeszcze dwa trochę starsze i 7 kociaków z działek, które są w lecznicy na leczeniu kk.
Na szczęście brat Gapcia - Duduś Tigerek ma się bardzo dobrze.
Alienor pisze:Tak na wszelki wypadek - Lara ma się dobrze. Już nie chowa się w panice jak jesteśmy w pokoju, tylko po chwili wychodzi. Wczoraj prawie zjadła mi z ręki kuraka. Dalej nie lubi Fuksa i nie pozwala mu się za bardzo zbliżać do siebie - syczy i paca łapą prewencyjnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości