jaga1666 pisze:Domek dla Dyzia u siostry raczej nie wypalitam nie ma veta,a ona się obawia że nie poradzi sobie z nerkowym
ale będę szukać.Gdyby nie Stefanek-to byłby u mnie.
dziękuję
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jaga1666 pisze:Domek dla Dyzia u siostry raczej nie wypalitam nie ma veta,a ona się obawia że nie poradzi sobie z nerkowym
ale będę szukać.Gdyby nie Stefanek-to byłby u mnie.
jaga1666 pisze:Czekamy dalej na tę cholerną siatkę.Domek Filipka milczy
wibryska pisze:napiszcie tą prośbę w tytule i na banerku może ktoś będzie mógł pomóc
andorka pisze:Ten kot jest niewidoczny![]()
Bo czarny...
bo stary...
bo nie wiem co...
Ma wyjątkowego pecha, kolejny obiecujący kontakt i cisza...
Tak czy siak do Mi_Draconis byśmy go nie oddały. Jeśli choć jeden domownik nie chce zwierzaka to zwierzak doskonale o tym wie. Choćby pozostali mu puchowe poduszki i żarcie w pozłacanych miskach proponowali, to on i tak będzie wiedział, że komuś przeszkadza.
Tylko szkoda, że osoba dzwoniąca i "coś tam" obiecująca nie ma odwagi? kultury osobistej? by powiedzieć/napisać choćby "rezygnuję". Stara już jestem i inaczej mnie chyba wychowano.
I żeby nie było, że mamy nie wiadomo jakie wymagania w stosunku do domu - nie udało się nam zadać nawet jednego pytania, bo Mi_Draconis ograniczyła dzwonienie do Ewy do jednej próby, o której napisała na forum. Ewa w ciągu ostatnich dwóch tygodni miała wyłączony telefon słownie dwa razy po godzinie.
Moje PW do niej wisi wciąż nieodebrane.
Nic to czarny Stefanie, znajdzie się inny domek.
opowiedziałam dziś o Stefanku i "dziwnych" propozycjach domu (już trzech) jednej mojej znajomej, to skwitowała, najpierw niecenzuralnie, a potem krótko: "Do trzech razy sztuka, zobaczysz, ten czwarty telefon będzie od super ludzi"
I niech się jej słowa sprawdzą
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Google Adsense [Bot], Gosiagosia, muza_51, zuza i 1176 gości