kuba.kaczor13 pisze:cześć JJ.
cześć K.K.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
królik dags pisze:JolaJ pisze:królik dags pisze:Moja Sabinka np. zapragnęła się dziś stołować o 4.40, więc to chyba bez znaczenia
*budząc mnie
może chciała czegoś świeżego a nie z wieczornego podania?
ooo pewnie!zawijam kiecę i lecę
królik dags pisze:ne, ne ne! Koty mogą sobie rządzić moim życiem w dzień, w nocy ja dyktuję warunki. Taki deal
JolaJ pisze:Moja Piękna Synowana pewno nie jest niegrzeczna. Nie rozrabia w nocy, to niemożliwe.
Przekażę Titosiowi i zobaczymy co on postanowi w tej sprawie.
JolaJ pisze:Aniu, czy chowasz na noc chrupki, czy mają pozostawione?
Tak mi przyszło do głowy że gdy Tito w nocy ma pustą miskę, około 5 robi straszny raban, biega po mnie na przełaj i niemiłosiernie się drze.
Jeśli ma zapas, ja mam ciszę całą noc. Może tu jest pies pogrzebany?
JolaJ pisze:Skoro tu jest kot pogrzebany to mamy sprawę wyjaśnioną.
Moja Synowa jest głodzona. W takim razie trzeba interweniować. Kropa musi zamieszkać ze swoim mężem.
Nie dość że po drodze do domu zjadasz kotkom mięsko to nocą głodzisz! a podobno niewyobrażalnie je kochasz?
no i co?
akne pisze:Transporter lepszy, ale mniej wygodny niestety, dlatego się upierałam przy torbie. Trzy razy się zatrzymywałam w drodze do weta, żeby odpocząć, a to raptem 5,5 kg. Normalnie to 10 minut pieszo, blisko mam, widocznie przemęczona jestem.
Qpale zbieram, o fałszywych wynikach mi wet nie powiedział, ale robale to sprytne są pewnie. Może jednak je odrobaczę w ciemno, pomimo wyników.
Kropka ma się dobrze, dziś ani razu nie kichnęła, za to wskoczyła mi na oparcie krzesła komputerowego, kiedy pracowałam i wlazła mi na ramiona.
Pracownik schroniska mi powiedział, że ona w szpitalu kocim też tak lubiła na plecy wskakiwać znienacka.
Oba futra spożyły dziś w charakterze kolacji filecik z indyka, prawdziwe świeże mięso. Myszaczek raczył zjeść oczywiście tylko z mojej ręki. Straszna ciapa z niego, najpierw to mięso lizał, a potem gryzł, a jak gryzł, to mu i tak wypadało z paszczy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości