kotka doroty pisze:To się obejdziesz smakiem![]()
A ja mam waniliowe w polewie czekoladowej...mniam,mniamtylko mam wspólnika do loda
Zazdroszcze-taki lod to moje marzenie,a na zewn. nie wyjde ,bo mam byc zdrowiejaca ,a nie chorujaca

Moderator: Estraven
kotka doroty pisze:To się obejdziesz smakiem![]()
A ja mam waniliowe w polewie czekoladowej...mniam,mniamtylko mam wspólnika do loda
vivien pisze:A w życiu dzisiaj nie będę jeść lodów![]()
Jest zimno, pada deszcze iwogóle
Na wizerunek zapracuję sobie rzucając złym okiem i klątwy na boguduchawinnych obywateli.
Karpatkę sobie zjem... wafelka takiego o smaku chałwy...
filo pisze:Lody NALEŻY jeść zimą. Jest mniejsza różnica temperatur i gardło nie ma szoku termicznego. Znaczy się, jedzenie lodów zimą, a nie latem, to działanie prozdrowotne
zabers pisze:filo pisze:Lody NALEŻY jeść zimą. Jest mniejsza różnica temperatur i gardło nie ma szoku termicznego. Znaczy się, jedzenie lodów zimą, a nie latem, to działanie prozdrowotne
Musiałaś? I teraz mój misternie utkany plan utrwalenia wizerunku Przekleństwa Narodu niebezpiecznie dryfuje w stronę pastwiska.![]()
Ufff, dobrze, że choć w oczach dziecka wyszłam jak trzeba.
filo pisze:zabers pisze:filo pisze:Lody NALEŻY jeść zimą. Jest mniejsza różnica temperatur i gardło nie ma szoku termicznego. Znaczy się, jedzenie lodów zimą, a nie latem, to działanie prozdrowotne
Musiałaś? I teraz mój misternie utkany plan utrwalenia wizerunku Przekleństwa Narodu niebezpiecznie dryfuje w stronę pastwiska.![]()
Ufff, dobrze, że choć w oczach dziecka wyszłam jak trzeba.
Musiałam.
Chcesz być przekleństwem narodu to wygłoś odpowiednie przesłanie życiowe gdzieś wśród zwolenniczek mocherku
anulka111 pisze:Filo podpadlas- nie mam ani kawalka lodow w zamrazalniku
Berenika pisze:Lody będą po piwie, też mam zapasik na czarną godzinę w lodówce.... Czekam tylko az się pozbęde balastu w postaci Darmozjadów, bo też by zaraz chcieli...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tygrysiątko, włóczka i 143 gości