Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 26, 2012 21:50 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...Grosiu, wróć do mnie, pros

johaśka pisze:Kasiu ja chyba jednak nie umiem pojąc tego co napisalaś.....
biedny, malutko Groszek....

Bo nie wiadomo tak naprawdę, co go zabiło ... Jak mówiła wetka, pp potrafi mieć niespecyficzne objawy, te zalane płuca mogły być właśnie takim objawem przy dodatkowo chorych zatokach Groszka - a on przecież cały czas męczył się z tymi glutami, antybiotyki pomagały na krótko ...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pt paź 26, 2012 21:58 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...Grosiu, wróć do mnie, pros

katarzyna1207 pisze:
johaśka pisze:Kasiu ja chyba jednak nie umiem pojąc tego co napisalaś.....
biedny, malutko Groszek....

Bo nie wiadomo tak naprawdę, co go zabiło ... Jak mówiła wetka, pp potrafi mieć niespecyficzne objawy, te zalane płuca mogły być właśnie takim objawem przy dodatkowo chorych zatokach Groszka - a on przecież cały czas męczył się z tymi glutami, antybiotyki pomagały na krótko ...

Domagamy się jednoznacznych odpowiedzi, ale one nie zawsze są takie jednoznaczne i nazwane. Czasem człowiek robi wszystko, a kot i tak odchodzi.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt paź 26, 2012 22:00 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...Grosiu, wróć do mnie, pros

kamari pisze: Czasem człowiek robi wszystko, a kot i tak odchodzi.

dziękuje temu na górze za to, że mam zdrowe koty......
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Pt paź 26, 2012 22:02 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...Grosiu, wróć do mnie, pros

johaśka pisze:
kamari pisze: Czasem człowiek robi wszystko, a kot i tak odchodzi.

dziękuje temu na górze za to, że mam zdrowe koty......

Amen
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob paź 27, 2012 5:47 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...Grosiu, wróć do mnie, pros

Wciąż bardzo ciepłe myśli
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob paź 27, 2012 7:37 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...Grosiu, wróć do mnie, pros

Gosiu, jestem z pozytywnymi myślami.
Dzięki Tobie maluszek w swoim krótkim życiu poznał co to ciepło i miłość.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Sob paź 27, 2012 7:39 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...Grosiu, wróć do mnie, pros

Grosiu [*] ....
Gosiu bardzo , bardzo współczuję :cry: :cry: :cry:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Sob paź 27, 2012 9:38 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...Grosiu, wróć do mnie, pros

Co tu zajrzę to jakieś nieszczęście.
Może tam na górze nie zauważyliście ale Małgorzata już wyczerpała limit z nawiązka na nieszczęścia na kilka lat, jak nie na zawsze.
Takie menelstwo mi się snuje pod oknami i dożywają wielu lat nie wiem po co bo co to za życie leżeć we własnym goownie a obrywają jak zwykle zwierzęta i ludzie nikomu nie wadzący.

Grosiu żegnaj [*] i ucałuj moją sukę jak ja spotkasz i świnkę morską

Gosia nie wiem co Ci napisać, może zacznij być wredna, kopać ludzi w dupy to może się odmieni twój los, bo jak widać dobroć ma za wysoka cenę :evil:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Sob paź 27, 2012 9:41 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...Grosiu, wróć do mnie, pros

Na dobroć nie ma ceny.
Albo może inaczej - dobroć jest warta każdej ceny.
Amen.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Sob paź 27, 2012 9:43 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...Grosiu, wróć do mnie, pros

Megana pisze:Na dobroć nie ma ceny.
Albo może inaczej - dobroć jest warta każdej ceny.
Amen.

No Gosia zapłaciła za nią najpierw Wiktorem teraz Groszkiem
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Sob paź 27, 2012 9:44 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...Grosiu, wróć do mnie, pros

Hannah12 pisze:Gosiu, jestem z pozytywnymi myślami.
Dzięki Tobie maluszek w swoim krótkim życiu poznał co to ciepło i miłość.

Gosiu, pamiętaj o tym co wyżej.
Różnie układa się nasze życie, raz lepsze, raz gorsze, raz krótkie.. długie itp.. Najważniejszą i najpiękniejszą z rzeczy, która może nam się wśród tego życia przydarzyć, to mieć osobę, której można zaufać, do której można się przytulić w ważnej chwili, która zrozumie wszystko, pocieszy, zapłacze razem z nami. Da miłość. Ty mu ją dałaś. Przeprowadziłaś na Tamtą Stronę trzymając za łapusię, a on z wdzięcznością będzie przy Tobie przez następne lata, aż do chwili, gdy Ty będziesz potrzebowała od niego tego samego..

Nieustająco przytulam.

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Sob paź 27, 2012 9:48 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...Grosiu, wróć do mnie, pros

Leukopenia bywa też przy zakaźnej białaczce, o ile pamiętam, a maluchy są na nią szczególne podatne :(
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob paź 27, 2012 11:16 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...Grosiu, wróć do mnie, pros

Gosiu bardzo współczuję. Może Grosiaczek po drodze spotka mojego Nazirka. Może dalej powędrują już razem. Groszeczku [*]
Wiem, że nie ma na to słów. :cry:
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Sob paź 27, 2012 11:23 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...Grosiu, wróć do mnie, pros

Kaprys2004, dziękuję za to, co napisałaś. Masz rację.
O tym trzeba pamiętać i tego się trzymajmy. Chociaż jest bardzo źle i ciężko.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob paź 27, 2012 11:27 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...Grosiu, wróć do mnie, pros

[*]

Megana pisze:Albo może inaczej - dobroć jest warta każdej ceny.

Nie płacimy za nią 'kimś' - płacimy własnymi uczuciami - żalem, smutkiem, ale lepiej miec takie, niż gniew czy nienawiść w sobie nosić, bo one niszczą nas i innych.

Kaprys2004 pisze:. Przeprowadziłaś na Tamtą Stronę trzymając za łapusię, .

Byłaś dla niego samym dobrem, Gosiu.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

[poprzednia][następna]