Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ja1 pisze:Pięknie
oj tak, dzieje się tyle, że oczy muszę mieć dookoła głowy. dzieci, psy, koty-sporo tego a jak wszystko na raz to trzeba się naprawdę mocno skoncentrować by w tym zamieszaniu nie ześwirowaćpsiama pisze:łoooooo![]()
![]()
![]()
Kono to nic, teatr to nic, TV to nic wobec tego co dzieje sie u Ciebie![]()
![]()
Super, że sąsiuad wziął koteczka. Mam nadzieje, że nic powaznego mu sie nie stało z tą łapiną i resztą ciałka![]()
anis rośnie jak na drożdżach, po salmie aż tak nie widać. ona jest też mniej sprawna, bardziej jeszcze niezdarna. już 2 razy ze schodów spadła, z samej góry! czasem by na kanapę wskoczyć musi zrobić drugie podejście, bo np za pierwszym spada. anis jest bystrzacha, do tego zwinny, skoczny, śmiały, bardziej kontaktowy i wciąż trenuje. dzisiaj chodził po krawędzi kojca tego w którym lenka(córcia) ma swój plac zabaw.rudy kociak pisze:To już integracja na całegoa maluchy to już nie maluchy tylko podlotki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Donvitow pisze:Salma była dłużej i ciężej chora. Może to troszkę przyhamowało jej rozwój. Anis zwiększył wagę dwukrotnie bardzo szybko a Salma nie..
Ale generalnie Anis wyrośnie pewnie na leniwego kocura a Salma będzie polowała na myszy..
rudy kociak pisze:a kto tak artystycznie powycinał dynie?z dziecięcia widać,że rośnie zwierzolub
agusialublin pisze:Jak patrze na te fotki to mi się buzia sama szeroko uśmiechaCudne są
pierwszy, pierwszypsiama pisze:Dynie to artyzmNo nie uwierzę, żeś pierwszy raz rzeźbiła takie cuda
Zamieszanie kocio psie, ale koty totalnie wyluzowane![]()
A najbardziej zrelaksowana malutka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 132 gości