Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja nie opłacałam z góry, bo po pierwsze wtedy przepadły by F punkty i finały z wysatwy w Mysłowicach, a po drugie do wystawy we Wrześnie nie sądziłam, ze on może jakiś finał wygrać, czyli skończyć ewentualnie ostatni tytułAvian pisze:ewkaa pisze:Avian pisze:Ja jeszcze nie dostałam, widocznie tych co tylko koty mają porejestrowane obsługują na końcu![]()
Gratuluję tytułów!
Bo ja ich nie dostaję pocztą tylko on-line od razu jak pojawią się w systemie i po opłaceniu![]()
Moje też doszły wczoraj - pocztą![]()
Ale na razie te po Wrześni.
Ja opłaciłam z góry
Pieńki ciesza się niesustającym powodzeniem - najczęściej Frygi, chociaż na tym lezącym wylegują się i kuny na zmianęanulka111 pisze:zazdroszcze tych pienkow
taaa damaMariaD pisze:A Frygusia to taka dama wśród kudlatego towarzystwa - elegancka, zawsze uczesana i lśniaca bielą.
ewkaa pisze:taaa damaMariaD pisze:A Frygusia to taka dama wśród kudlatego towarzystwa - elegancka, zawsze uczesana i lśniaca bielą.huncwot i gałgan jeden, przkopujący doniczki, włażacy wszędzie gdzie się nie da, żebrzący i w ogółe
Czy ja już wspominałam jak strasznie zazdroszczę Ci tej działeczkianulka111 pisze:Do zdjec -musze byc za dnia w domu-a dzis jak wrocilam z zajec pognalam od razu do ogrodka-przycinalam galazki jablonki i zbieralam jablka,brat jutro bedzie przycinal
Pewnie dlatego niektórzy maja wątpliwości czy to kot czy piesMariaD pisze:Jak tak idzie przed Toba to wygląda jakbyś wyprowadzała długowłosego owczarka niemieckiego na spacer.![]()
To nie były galopy - ledwo truchcikMariaD pisze:Galopady Ci niezłe urządza.Kondycji przy nim nabierzesz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 38 gości