Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwoo1 pisze:Teraz ważne, aby rósł wszerzI tak u mnie przytył ponad 1 kg, ale przy jego ogromnej niedowadze jeszcze musi chociaż 3 kg. Na to trzeba jednak czasu, nie mogę go przekarmiać. Ale i tak jest śliczny
lidka02 pisze:iwoo1 pisze:Teraz ważne, aby rósł wszerzI tak u mnie przytył ponad 1 kg, ale przy jego ogromnej niedowadze jeszcze musi chociaż 3 kg. Na to trzeba jednak czasu, nie mogę go przekarmiać. Ale i tak jest śliczny
Oj jest sliczny żeby znalazł dobry domek .Ale ty juz tego dopilnujesz.Podziwiam Cię
wiiwii pisze:Iwo, też trzymam kciuki, o tak:![]()
![]()
Jak łapałam tę kotkę w ciąży to mi dwa mamuty wlazłyJeden identyczny jak ona tylko bez brzucha i drugi, taki, który mnie "śledzi" (ale nie daje się dotykać, to raczej miłość platoniczna). No strasznie się pchały tam do klatki, skończyło się położeniem żarcia dla nich jak się zbliżali
iwoo1 pisze:wiiwii pisze:Iwo, też trzymam kciuki, o tak:![]()
![]()
Jak łapałam tę kotkę w ciąży to mi dwa mamuty wlazłyJeden identyczny jak ona tylko bez brzucha i drugi, taki, który mnie "śledzi" (ale nie daje się dotykać, to raczej miłość platoniczna). No strasznie się pchały tam do klatki, skończyło się położeniem żarcia dla nich jak się zbliżali
Mnie też wczoraj wlazł inny a dałam specjalnie dalej jeść innym kotom, ale przecież to ciekawska natura, musi zobaczyć co to jest. Najgorzej, że przyszedł później ten biedak, ale ten pierwszy go pogonił i tamten uciekł i już nie pokazał się. Dzisiaj będę próbowała znowu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 41 gości