Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 02, 2012 18:54 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

heej wieczorkiem :)

ja już myślałam, że będzie chłodniej a tu parówa się jednak zrobiła....
myślałam, że z miasta do domu nie wrócę..... pot mi się lał nie powiem którędy :roll:
za to wykorzystałam pogodę i zrobiłam dwa prania, poschło ładnie na balkonie i już poprasowane w szafach siedzi :)
mam nadzieję, że mimo zapowiedzi jutro będzie równie ciepło bo mam w planie wyjazd na łono natury ;)
i bez względu na pogode jade ;)

Gosiek zaraz co PW skrobnę ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Śro maja 02, 2012 18:56 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Cześć, Asia :D .
Dobra, czekam :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro maja 02, 2012 19:29 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

wiecie.... jest bardzo duszno....
nawet na balkonie ciężko wysiedzieć :roll:

w ogóle usmiałam się dzisiaj z mojej młodszej Małoletniej....
siedzi w łazience z kotem i coś mówi....gada do nigo i gada i w pewnej chwili (chyba Kociasty nie reagował na gadkę) mówi do niego: pocałuj mnie w doopę, dobrze? 8O
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Śro maja 02, 2012 19:32 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

johaśka pisze:gada do nigo i gada i w pewnej chwili (chyba Kociasty nie reagował na gadkę) mówi do niego: pocałuj mnie w doopę, dobrze?
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Śro maja 02, 2012 19:52 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Ałaaaa moje cycki, mój tyłek, moje wszystko....
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Śro maja 02, 2012 19:54 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

To teraz będą rozmowy z Vipkowa.
Udział biorą- ja i moja młodsza córka Emilia.

Emilka: Mama, no i znowu mam ten katar, no? tak ciepło, a ja znów będę nosem pociągać!
Ja: Ja to nie wiem, skąd ci sie to bierze...w zimę tak często nie masz, jak wiosną.
Emilka: To może jakaś alergia na coś jest?
Ja: A to być może. Trzeba testy zrobić, i z tego wyjdzie, na co jesteś uczulona.
Emilka: Mama...a jak ja na kocią sierść jestem uczulona?
Ja ( po krótkim namyśle ) : No to cóż...musiałabys sie wyprowadzić.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro maja 02, 2012 19:57 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Vipkowo rządzi :1luvu: :mrgreen:

najszczesliwsza

Post » Śro maja 02, 2012 19:59 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Gosiek... może lepiej ogolić koty :ryk:
poza tym jakby to koty to mialaby cały czas....
zobacz co ci pyli kolo domu...... trawa, jakies drzewa.....
niech sobie zapoda alertec albo inne coś.... i zobaczy czy pomoże....
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Śro maja 02, 2012 20:02 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

najszczesliwsza pisze:Vipkowo rządzi :1luvu: :mrgreen:

Co się cieszysz, ja tak nieraz cos bziaknę i nawet sie nie zastanowię :mrgreen: .
Wczoraj mówię do kotów: Chodźcie, moje dzieci kochane, dam wam kolacyjkę!

vip

Post » Śro maja 02, 2012 20:04 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

johaśka pisze:Gosiek... może lepiej ogolić koty :ryk:
poza tym jakby to koty to mialaby cały czas....
zobacz co ci pyli kolo domu...... trawa, jakies drzewa.....
niech sobie zapoda alertec albo inne coś.... i zobaczy czy pomoże....

Asia, kiedy tu od lat to samo pyli, nic nowego...
Nawet już myślałam o jakimś środku na alergię, ale tyle ich reklamują, że nie wiem, który lepszy.

vip

Post » Śro maja 02, 2012 20:08 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Gosiek.... alergia może się pojawić w kazdym momencie zycia....
moja babcia (88lat) nagle ma alergię na.... brzozy 8O oczy jej spuchły jak szalone....
więc może się okazać, że kilka lat nic jej nie uczulało a teraz coś uczulilo....
moj B jest uczulony na trawy...co roku mu kupuję aleric albo alertec.... w zalezności od tego ile kosztuje w danej aptece ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Śro maja 02, 2012 20:10 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

Nie miała jak na siebie uwagi zwrócić, to alergii dostała! :evil:
Nie mogła dostać opryszczki albo jakiego innego świądu? :evil:

vip

Post » Śro maja 02, 2012 20:14 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

vip0 pisze:Nie miała jak na siebie uwagi zwrócić, to alergii dostała! :evil:

Zależy gdzie ta opryszczka/świąd... :lol:
Boszeee mózg mi się przypiekł...

najszczesliwsza

Post » Śro maja 02, 2012 20:14 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

no wiesz.... 8O
juz lepsza alergia....
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Śro maja 02, 2012 20:15 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3...Liga Miszczów vs. Reszta Św

najszczesliwsza pisze:
vip0 pisze:Nie miała jak na siebie uwagi zwrócić, to alergii dostała! :evil:

Zależy gdzie ta opryszczka/świąd... :lol:
Boszeee mózg mi się przypiekł...

No jak to gdzie, na wargach :mrgreen: .

vip

[poprzednia][następna]