Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:ninakiler pisze:u mnie tez jakies wirusontko sie przyplatało...katarzysko od dwoch dni... i jeszcze bol glowy...
![]()
A u mnie Kajka sie wyspala i biega jak male tornado... wlasnie znalazla nową zabawkę... filtr od kuwety![]()
![]()
jak ona go wyciagnela to nie wiem
normalnie a jak miala to zorbic
a jak pies z lodowki potrafi wyjac puszke piwa i sobie otworzyc albo prake w trakcie prania ??
vailet pisze:Hej Karolapopołudniowo.Piszesz że Cię rozkłada a na gardło coś tam bierzesz?Dziś bez gifów bo nie mam siły szukać
ninakiler pisze:Karolek(ona) pisze:ninakiler pisze:u mnie tez jakies wirusontko sie przyplatało...katarzysko od dwoch dni... i jeszcze bol glowy...
![]()
A u mnie Kajka sie wyspala i biega jak male tornado... wlasnie znalazla nową zabawkę... filtr od kuwety![]()
![]()
jak ona go wyciagnela to nie wiem
normalnie a jak miala to zorbic
a jak pies z lodowki potrafi wyjac puszke piwa i sobie otworzyc albo prake w trakcie prania ??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahha padlam normalnie![]()
![]()
![]()
A synek coz... juz wie ze i tak wszystko bedzie na koty![]()
![]()
kalair pisze:Kretki umieją włączyć światło i radio!![]()
kalair pisze:Kretki umieją włączyć światło i radio!![]()
Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Kretki umieją włączyć światło i radio!![]()
zanim zmieniłam tv to mialam tak czulego pilota ze jak wracalam do domu to Toffik lezał na wyrku i ogladal na tv4 brazylijskie seriale albo kiepskich na polsacie2
ninakiler pisze:kalair pisze:Kretki umieją włączyć światło i radio!![]()
ech u mnie w sylwestra kaja 9 razy z rzedu zgasila swiatlo w pokoju![]()
![]()
ja tak sie smialam ze czkawki przed pracą dostalam
![]()
![]()
Lilianna J-wie pisze:Dobrze, że moje nie są jakieś nadzwyczaj uzdolnione
kalair pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Kretki umieją włączyć światło i radio!![]()
zanim zmieniłam tv to mialam tak czulego pilota ze jak wracalam do domu to Toffik lezał na wyrku i ogladal na tv4 brazylijskie seriale albo kiepskich na polsacie2
E, by se animal planet włączyły..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Silverblue i 91 gości