Skierniewicka banda i arystokracja-2x EX 1 i certy dla Natka

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 30, 2011 22:25 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

Tak sobie właśnie pomyślałam, że w sumie to Kościan będzie niedługo i znowu będzie można się spotkać. W końcu czas szybko ucieka i kwiecień niedługo...bo to chyba jakoś w tym terminie.
Mało mi :mrgreen:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie paź 30, 2011 22:34 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

kotka doroty pisze:Były kupony do głosowania i w sobotę i w niedzielę.Jak kupiłaś bilet to utrzymałaś kupon do głosowania :roll: Ja dostałam i w sobotę i w niedzielę :kotek:

Edit :głosowałam w sobotę na polskiego kotka ,a w niedzielę na polskiego kotka :mrgreen:

No właśnie nic nie dostałam :roll:
A bilet nie mógł być kuponem, bo trzeba go było, aby wyjść z wystawy.
A my tylko bilet dostaliśmy i paragon... Przejrzałam wszystko co mam :(
Czyli organizacyjnie coś było nie tak :(

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Nie paź 30, 2011 22:42 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

Myszolandia pisze:
rapsodia82 pisze:
Roulett pisze:Rapsodia, to że nie podeszłaś to ci się należy klaps na tyłek!Byłaś w sobotę, tak? Często bywałam u Satyrków, siedziałam i gadałam. Trzeba było się przyznać, że ty to ty. Marta też powinna dostać po zadku bo nie powiedziała, że jesteś. A ja chcę poznać 'nowych' miauowiczów na wystawach :mrgreen:

Nie podchodziłam, bo cały czas tam byłam :mrgreen:

Sylwia, ja też zamierzam teraz pojeździć częściej po wystawach, szczególnie, że bez kota, to mniejszy problem.
Już wiem, że w przyszłym roku w Kościanie będę :mrgreen:
Jerzykówka, cudownie było Cię poznać!

Marcik,Ciebie też bym chciała poznać,bo czytam CIę tutaj na wącie i po tym czytaniu stwierdzam,ześ fajna babka jest

Pozory mogą mylić :mrgreen: A poważnie, to ja siebie oceniac nie bedę, ale ze mnie przeciętny, szary człek, mało przebojowy, a przy Aśce to ja w ogóle wypadam jak maksymalny introwertyk :ryk:

rapsodia82

Post » Nie paź 30, 2011 22:45 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

rapsodia82 pisze:
kotka doroty pisze:Były kupony do głosowania i w sobotę i w niedzielę.Jak kupiłaś bilet to utrzymałaś kupon do głosowania :roll: Ja dostałam i w sobotę i w niedzielę :kotek:

Edit :głosowałam w sobotę na polskiego kotka ,a w niedzielę na polskiego kotka :mrgreen:

No kurde :( przykro mi :(
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Nie paź 30, 2011 22:49 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

panienkom na kasach sie zapominało - byłam świadkiem, jak ktos się upominał, ja dostałam,zagłosowałam, ale który kot wygrał, to nie wiem

kotka doroty pisze:Ja się nie bałam ,jeno to głupio podejść i co powiedzieć :roll:
Krzysiek(chyba mogę :oops: )cały czas pętał mnie się przed oczami,a to w sali 3 a to w 3A.Po tym wnioskuję że,powinnam podejść ,no ale...głupio wyszło.Nastepnym razem zbiorę się na odwagę i podejdę...najwyżej póżniej ucieknę i się będę wstydzić :roll:

To może umówimy się wcześniej i podejmiemy działania zintegrowane ? :ryk: :ok:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie paź 30, 2011 22:53 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

No pewnie :piwa: tym bardziej że my som poznanianki(ja co prawda taka flancowana :mrgreen: )
To kiedy się integrujemy 8)
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Nie paź 30, 2011 23:00 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

kotka doroty pisze:
rapsodia82 pisze:

No kurde :( przykro mi :(

E tam, nic się w sumie nie stało ;)

Tylko ja nawet nie wiedziałam, że będzie jakieś głosowanie, szukałam teraz na stronie wystawy, i też nic nie napisali na ten temat.
Więc nie miałam o co się upomnieć, bo nie wiedziałam :oops:

No cóż, jak tak postepowali, to może nie wiadomo, czy ktoś potem nie powypełniał tych kuponów :roll:

rapsodia82

Post » Nie paź 30, 2011 23:53 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

rapsodia82 pisze:Tylko ja nawet nie wiedziałam, że będzie jakieś głosowanie, szukałam teraz na stronie wystawy, i też nic nie napisali na ten temat.

Ej, a ja właśnie z tej strony dowiedziałam się, że takie cos będzie 8O

kotka doroty pisze:No pewnie :piwa: tym bardziej że my som poznanianki(ja co prawda taka flancowana :mrgreen: )
To kiedy się integrujemy 8)

ja to poznanianka w czwartym pokoleniu, moja babcia przed śmiercia mówiła tylko po niemiecku, bo urodziła się w Wartegau , czyli kraju Warty, tej części Polski, która była pod zaborem pruskim.
Co proponujesz a propos integracji ?
Ale moze na PW, co by Satyrkom nie zaśmiecać wąta

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon paź 31, 2011 8:11 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

a ja to czekam, że wszyscy wreszcie przyjadą na jakąś wstawę do Krakowa
i ja wtedy przyjdę i zaczepię każdego :mrgreen: bez najmniejszego obciachu
i jeszcze będę miała na sobie bluzę z oczowalącym napisem z przodu i tyłu - pozytywka :twisted:
to kiedy jest jakaś wystawa w krakufffku?

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pon paź 31, 2011 9:20 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

Przykro mi z powodu pucharu. :( :|
Fiesta

Post » Pon paź 31, 2011 9:57 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

Pozytywko, w końcu na pewno będzie :mrgreen:

Powinna być jakaś na początku czerwca :)

rapsodia82

Post » Pon paź 31, 2011 10:25 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

czekam 8)

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pon paź 31, 2011 11:23 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

Kotka Doroty, nie tylko nie gryziemy, ale i pazurki chowamy przy witaniu się :ryk: Ja trochę niebezpieczna jestem, bo namawiam wszystkich posiadaczy kotow aby zaczęli je wystawiać :mrgreen: Ot takie niewinne maniactwo! Szkoda że się nie ujawnilaś :| Satyrkow też poznaliśmy na wystawie :ok:

Wszystkie nowe poznane wczoraj Miauknowe Panie serdecznie pozdrawiam, a Satyrkom dziękujęże Natka moglam wymiętosić, wyglaskać i poprzytulać :1luvu:

Jerzykowa, mam prośbe, :oops:

Marta udzielała wywiadu dla Poznańskiej Gazety Wyborczej. Jeśli coś sie ukazalo,wstaw proszę na Miau.
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pon paź 31, 2011 11:47 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

Szura-najmysi mama pisze:wstaw proszę na Miau
ale skan, skan jesli to jest w gazecie :wink:

Obrazek

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Pon paź 31, 2011 12:05 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - Światówka :)

Z powodu podprowadzenia pucharu przez jakiegoś glupka-zwiedzającego też mi przykro :cry:
My już od dawna nie zabieramy z sobą żadnego "trofea" na wystaw, wszystko co koty zdobędą na danej wystawie kladziemy do środka klatki. Medale i rozety zawieszamy na kratce od strony wystawcy, bo giną, niestety :cry: Mimo, że to dla postronnej osoby nie ma najmniejszego znaczenia i pewnie wygruzone zostalo na śmietnik :evil: , to dla nas ma ogromną wartośc sentymentalną.
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

[poprzednia][następna]