Mało mi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotka doroty pisze:Były kupony do głosowania i w sobotę i w niedzielę.Jak kupiłaś bilet to utrzymałaś kupon do głosowaniaJa dostałam i w sobotę i w niedzielę
Edit :głosowałam w sobotę na polskiego kotka ,a w niedzielę na polskiego kotka
Myszolandia pisze:rapsodia82 pisze:Roulett pisze:Rapsodia, to że nie podeszłaś to ci się należy klaps na tyłek!Byłaś w sobotę, tak? Często bywałam u Satyrków, siedziałam i gadałam. Trzeba było się przyznać, że ty to ty. Marta też powinna dostać po zadku bo nie powiedziała, że jesteś. A ja chcę poznać 'nowych' miauowiczów na wystawach
Nie podchodziłam, bo cały czas tam byłam![]()
Sylwia, ja też zamierzam teraz pojeździć częściej po wystawach, szczególnie, że bez kota, to mniejszy problem.
Już wiem, że w przyszłym roku w Kościanie będę![]()
Jerzykówka, cudownie było Cię poznać!
Marcik,Ciebie też bym chciała poznać,bo czytam CIę tutaj na wącie i po tym czytaniu stwierdzam,ześ fajna babka jest
rapsodia82 pisze:kotka doroty pisze:Były kupony do głosowania i w sobotę i w niedzielę.Jak kupiłaś bilet to utrzymałaś kupon do głosowaniaJa dostałam i w sobotę i w niedzielę
No właśnie nic nie dostałam![]()
A bilet nie mógł być kuponem, bo trzeba go było, aby wyjść z wystawy.
A my tylko bilet dostaliśmy i paragon... Przejrzałam wszystko co mam
Czyli organizacyjnie coś było nie tak
kotka doroty pisze:Ja się nie bałam ,jeno to głupio podejść i co powiedzieć![]()
Krzysiek(chyba mogę)cały czas pętał mnie się przed oczami,a to w sali 3 a to w 3A.Po tym wnioskuję że,powinnam podejść ,no ale...głupio wyszło.Nastepnym razem zbiorę się na odwagę i podejdę...najwyżej póżniej ucieknę i się będę wstydzić
kotka doroty pisze:rapsodia82 pisze:kotka doroty pisze:Były kupony do głosowania i w sobotę i w niedzielę.Jak kupiłaś bilet to utrzymałaś kupon do głosowaniaJa dostałam i w sobotę i w niedzielę
No właśnie nic nie dostałam![]()
A bilet nie mógł być kuponem, bo trzeba go było, aby wyjść z wystawy.
A my tylko bilet dostaliśmy i paragon... Przejrzałam wszystko co mam
Czyli organizacyjnie coś było nie tak
No kurdeprzykro mi
rapsodia82 pisze:Tylko ja nawet nie wiedziałam, że będzie jakieś głosowanie, szukałam teraz na stronie wystawy, i też nic nie napisali na ten temat.
kotka doroty pisze:No pewnietym bardziej że my som poznanianki(ja co prawda taka flancowana
)
To kiedy się integrujemy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Silverblue i 11 gości