kocurzyca41 pisze:No proszę całkiem spore.Tylko nie wiem czy Safulka by się zmieściła....
Jak widac, sie miesci!

Moderator: Estraven
kocurzyca41 pisze:No proszę całkiem spore.Tylko nie wiem czy Safulka by się zmieściła....

kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Dostałam od mamy sok z cebuli.Smaczny to on nie jest,ale może pomoże.Jem miód z cytryną i trochę wspomagaczy typu Rutinoscorbin,Polopirynka i jakoś nie bardzo to pomaga.
Skuteczny jest sok z cebuli. Z czosnkiem i miodem.
Nareszcie Słońce!kalair pisze:Jestem Ciociu!![]()
![]()
![]()
![]()
Czekałam z niecierpliwością!
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Dostałam od mamy sok z cebuli.Smaczny to on nie jest,ale może pomoże.Jem miód z cytryną i trochę wspomagaczy typu Rutinoscorbin,Polopirynka i jakoś nie bardzo to pomaga.
Cebula z miodem,to dopiero musi być .....bleee
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:No proszę całkiem spore.Tylko nie wiem czy Safulka by się zmieściła....
Jak widac, sie miesci!![]()
No, wyciagnac sie nie wyciagnie..
![]()
Caragh pisze:Nareszcie Słońce!kalair pisze:Jestem Ciociu!![]()
![]()
![]()
[/color][/b][/i]
![]()
![]()
Czekałam z niecierpliwością!

kalair pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Dostałam od mamy sok z cebuli.Smaczny to on nie jest,ale może pomoże.Jem miód z cytryną i trochę wspomagaczy typu Rutinoscorbin,Polopirynka i jakoś nie bardzo to pomaga.
A to nie przeszkadza.Czosnek zatlucze smak. A inna wersja to cebulka, miod i cytrynka.
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:No proszę całkiem spore.Tylko nie wiem czy Safulka by się zmieściła....
Jak widac, sie miesci!![]()
No, wyciagnac sie nie wyciagnie..
![]()
Biedne maleństwo.![]()

kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Dostałam od mamy sok z cebuli.Smaczny to on nie jest,ale może pomoże.Jem miód z cytryną i trochę wspomagaczy typu Rutinoscorbin,Polopirynka i jakoś nie bardzo to pomaga.
A to nie przeszkadza.Czosnek zatlucze smak. A inna wersja to cebulka, miod i cytrynka.
To ja chyba wolę tę drugą wersję.Za czosneczkiem też jakoś nie przepadam.
kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:Wszystkie trzy.![]()
Jakie fajne zdjęcie![]()
Hej hej Kalair z pannami przedpołudniową porą
Hej Buborku!Koty dominuja.
No i bardzo dobrze!kalair pisze:Dlatego pogonilam Duza!![]()
![]()
Co ta Duża sobie myśli!! 
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:Wszystkie trzy.![]()
Jakie fajne zdjęcie![]()
Hej hej Kalair z pannami przedpołudniową porą
Hej Buborku!Koty dominuja.
Aaa tam , bez przesady - w końcu Duża zajmuje centralną pozycję.
I terroryzowana przez Safolka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 17 gości