Moje śliczne panienki LILA i KAJA

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 06, 2012 12:08 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

ewka63 pisze:
ninakiler pisze:... wystarczy ze na chwilke oderwę dłonie, uż albo nie daj Bog chce poprawić nogę żeby bylo jej wygodnie to jłapka wedruje do mojej twarzy wraz z płaczliwym, przeciągłym miaaaauuu :roll: I muszę do niej mówić i patrzeć na nią... bo inaczej dalej miauczy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Bo kotecek sam wie lepiej czy mu wygodnie czy nie :mrgreen:

Komiks super :ryk: :ryk: :ryk: Ja tak nie umiem :( Mogę prosić o namiar na ten tajemniczy program :oops:

programik to photoscape :) Mozna ściagnąc z http://darmoweprogramy.pl/?s=photoscape :D i wszystko latwo wchodzi wystarczy wejsc w edytira i wstawiac dymki... wszystko do ogarniecia :D mozna tez w nim robic banery..:) bo swoj z kociakami zrobilam wlasnie w nim :ok:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Pt sty 06, 2012 12:11 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

a dzis od rana w Lilkę w stąpił jakiś diabeł... :evil: warczy na Kaję juz z odległosi metra... niechce się bawic ani z nia lezec... gdy tylko ją widzi warczy jak pies 8O co tez w nia wstąpiło to nie mam pojecia :( nawet nas Duzych omija... nie warczy...ale niechce bysmy ją miziali :roll: dziwne te nastroje ma.. jeszcze dwa dni temu sama brzuchol do gory wywalala zeby ja głaskac...
no i kto za tymi kotami nadąrzy?! :roll:

ninakiler

Post » Pt sty 06, 2012 12:17 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Bardzo dziekuję za namiary, na pw tez dostałam od Karolka/i :) Dobrze, że jesteście :)

Lileczka może na ten wiatr tak humoru nie ma? Ale pewnie będziesz ją obserwować bacznie, czy dobrze sie czuje. No to będziemy tak na wszelki wypadek kciukasy trzymać :ok: :ok: :ok:
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

Post » Pt sty 06, 2012 12:31 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

poobserwujemy... moze za dwa dni bedzie jak zwykle... choc tak naprawde ona zawsze taka humorzasta byla :/
Mam tylko nadzieje ze nie choruje czy cos... bo wszystko inne w normie... je kupka zdrowo... czasem gania Kaja ale juz nie dla kocich zabaw...lecz w formie polowania i syczy wtedy na nią... :roll: Prawda tez jest ze mala daje jej w kosc bardzo czesto. Lila przychodzila do niej wczesniej by ja polizac lub przytulic, a Kaja gryzla ją mozno az ta piszczała...wiec moze sie wkurzyla i woli ja obchodzic szerokim łukiem :( no juz niewiem co myslec

ninakiler

Post » Pt sty 06, 2012 12:32 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Batman też gryzie Julka jak ten ma ochotę na lizanie :) Bo Batman ma zawsze ochotę na zapasy :)
Obrazek

ewka63

Post » Pt sty 06, 2012 12:34 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

ewka63 pisze:Batman też gryzie Julka jak ten ma ochotę na lizanie :) Bo Batman ma zawsze ochotę na zapasy :)

no to wypisz wymaluj moja Kaja :ryk:

ninakiler

Post » Sob sty 07, 2012 9:20 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

moi sie niby tłuka gonia, a jak spojrze to nagle zamiast żebami jęzorem sie po uszach mymłają :D
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Sob sty 07, 2012 10:26 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Karoli kotecki to sie kochają :)
Obrazek

ewka63

Post » Sob sty 07, 2012 11:13 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

a u nas z tą miłością to bardzo różnie bywa
ale najbardziej to chyba Coco się z Bajką nie lubią :(

Buba

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Sob sty 07, 2012 16:08 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

dinzoo pisze:a u nas z tą miłością to bardzo różnie bywa
ale najbardziej to chyba Coco się z Bajką nie lubią :(

Buba

My tez sie kochamy... tylko Lilka czasami ma jakies glupie jazdy... od dwoch dni sie na mnie zlosci i niewiem dlaczego :( a zwykle jak ma dobry humor to spi ze mna i wylizuje futerko
zasmucona Kaja

Podejrzewam, ze Lilce rujka sie zaczyna... dlatego jest taka drazliwa :/ bo juz zaczyna lazic za Duzym i drepcze wystawiając pupę... a ja tak chcialabym jej pomoc... z tym ze nie mam grosza na sterylke...:/ a biedna sie tak meczy... bo juz o nas nie wspomnę...

ninakiler

Post » Sob sty 07, 2012 16:12 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

w trakcie rujki to i tak nie można sterylizować :cry: więc musicie "to" przeżyć...ale zbieraj pieniążki bo różnica w zachowaniu kici jest ogromna, myślę, że kiciuni daje sterylizacja niesamowity komfort :ok:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Sob sty 07, 2012 16:17 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

tak wiem... ze nie mozna podczas rujki. A jakos przezyjemy... bo to nie jej pierwsza. Tylko zeby uzbierac tych grosikow to u nas ostatnio bardzo trudno... ja bez pracy, Kamil moj po wypadku na swiadczeniu rehabilitacyjnym... wiec narazie jestesmy w tył... od 3 miesiecy. I tak non stop na cos brakuje. Ale musze cos wymyslic bo niechce zeby sie Lilka tak meczyla... az serce sciska jak tak placze... :(

ninakiler

Post » Sob sty 07, 2012 16:23 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

To rzeczywiście dla Lily najlepszym wyjściem będzie sterylizacja! Jednak to jest spory wydatek...ja też jeszcze zbieram i zbieram. Też nie pracuję, bo jeszcze studiuję. Tak czy siak trzymamy kciuki żebyście uzbierali kaskę i póki co żeby rujka szybko minęła :ok:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Sob sty 07, 2012 16:24 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Nino, a ile u was kosztuje sterylka kotki?
Obrazek

ewka63

Post » Sob sty 07, 2012 16:30 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

mnie nasz wet powiedzial okolo 260zl... 8O ale pytalam Andzeliki z KAN i powiedziala ze to zdzierstwo... wiec zapytam gdzie nasze kotki z KAN sa sterylizowane moze tam bedzie taniej..

ninakiler

[poprzednia][następna]