Amyszko, tak do końca pewna nie jestem, ale wydaje mi się, że nie widzi, bo nawet ma trudności z namierzeniem miseczki.
Dokarmiamy ją, ale sama je babycata, bardzo jej smakuje (suchy).
Mam nadzieję, ze uda mi się wysłać tego posta...
Chciałam bardzo podziękować Świętemu Mikołajowi. Okazuje się, ze ma on grono współpracowników, a są to:
carmella, Jola_K, mahob, ryśka i Jarek, katebush, Liwia_, paw, alinka6, Bazyliszkowa, taizu, mar9, amyszka, dagmara-olga, puszatek, iwona66 i pucka69.
Bardzo Wam dziękujemy!
To było niezłe zaskoczenie, naprawdę.
No i ta ilość wszystkiego... W paczkach bowiem było tego tyle, że szok, czyli: 2 paki suchego almo nature holistic po 12 kg, paka animondy suchej de luxe 10kg, paczka animondy 1,75 kg, witaminki gimpet, puszka przysmaków dibo dla psa i kostka dla psa, 3 wędki, zestaw kocich zabawek świątecznych, 4 opakowania puszek gourmet gold (po 8 puszek!), 3 zgrzewki puszek cosma (po 6 sztuk!), a do tego opakowanie 12 saszetek miamor. No szok.
Bardzo, bardzo dziękujemy!

My, koty i Zocha też! Foty są, ale na razie nie ma szans na wklejenie.
Wszystkim życzymy cudownych Świąt.
Nie jestem w stanie jak na razie złożyć Wam życzeń w wątkach, bo net ledwo działa, ale jak tylko się uda, zrobię to.
Proszę też o kciuki dla Antosia i Wojtusia, bo są bardzo chorzy, z tym, że z Antonim jest kiepsko. Znowu okropny kk, a przy jego białaczce... Bardzo się o niego boję.