PcimOlki pisze:(...)Agata - twoje doszukiwanie się chorób u moich kotów i u mnie zaczyna być męczące.(...)
PcimOlki - kobiety tak mają, że przeraża je wszystko, co dziwne i nietypowe. Zwłaszcza te czytające wątki na Miau

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PcimOlki pisze:(...)Agata - twoje doszukiwanie się chorób u moich kotów i u mnie zaczyna być męczące.(...)
Nemi pisze:PcimOlki pisze:(...)Agata - twoje doszukiwanie się chorób u moich kotów i u mnie zaczyna być męczące.(...)
PcimOlki - kobiety tak mają, że przeraża je wszystko, co dziwne i nietypowe. Zwłaszcza te czytające wątki na Miau. Też u siebie z tym walczę. Wszystko co się pojawi, może być objawem czającej się, śmiertelnej choroby... Po części wynika to pewnie z faktu, że ma się wyrywkowe informacje o kocie z forum. Ty jesteś z nim codziennie i widzisz całokształt - my tylko ułamki sekundy na zdjęciu.
Krzysiekbolo pisze:Zastanawiam się, czy najszczesliwsza po raz kolejny posunie się do stwierdzenia: "Domku Henia, zabijasz go."
Ciekaw też byłbym jej reakcji na przedstawienie przez Pcimolki faktu, że Heniu dostał antybiotyk bez robienia posiewu.A na 99% jestem pewien, że tak było.
edit
Czy ktoś mógłby zrekapitulować, jakie leki obecnie przyjmuje Heniu?
najszczesliwsza pisze:Co to za łyse miejsce na łapce? Taki wicherek ma czy coś się stało?
Krzysiekbolo pisze:Zastanawiam się, czy najszczesliwsza po raz kolejny posunie się do stwierdzenia: "Domku Henia, zabijasz go."
Ciekaw też byłbym jej reakcji na przedstawienie przez Pcimolki faktu, że Heniu dostał antybiotyk bez robienia posiewu.A na 99% jestem pewien, że tak było.
edit
A na jakiej podstawie? Partycypujesz w leczeniu Henia? Henio to jest jakiś forumowy tymczas może?Krzysiekbolo pisze:Czy ktoś mógłby zrekapitulować, jakie leki obecnie przyjmuje Heniu?
najszczesliwsza pisze:PcimOlki pisze:Nemi pisze:PcimOlki pisze:(...)Agata - twoje doszukiwanie się chorób u moich kotów i u mnie zaczyna być męczące.(...)
PcimOlki - kobiety tak mają, że przeraża je wszystko, co dziwne i nietypowe. Zwłaszcza te czytające wątki na Miau. Też u siebie z tym walczę. Wszystko co się pojawi, może być objawem czającej się, śmiertelnej choroby... Po części wynika to pewnie z faktu, że ma się wyrywkowe informacje o kocie z forum. Ty jesteś z nim codziennie i widzisz całokształt - my tylko ułamki sekundy na zdjęciu.
Widzisz wierzchołek góry i niech tak pozostanie.
Ja też strasznie chciałabym widzieć tylko wierzchołek góry.
Żałuję, że widzę więcej......
kwinta pisze:Pcimol, a ja poproszę o wygłaskanie Heniowego łebka ode mnie![]()
![]()
Cieszę się, że jest u Ciebie![]()
najszczesliwsza pisze:....
Co mam przestać?
I co mi wolno?
najszczesliwsza pisze:A co do spania na tobie, to nie jesteś pierwszym, na którym spał Heniuś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1427 gości