zabers pisze:No, powiedz jeszcze coś "krzepiącego".
Dziś w Warszawie zimno, pochmurno, ponuro i popaduje.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zabers pisze:No, powiedz jeszcze coś "krzepiącego".
filo pisze:Może opisz kwestie techniczne. Pomożemy udoskonalić.
Nie jesteś sama
anulka111 pisze:Butami zablkuj lub stara koldra .....jak nie bedzie miejsca ,to Saszka nie wiejdzieZrob jej tez bezpiecnzy schowek.......np w tej okolicy pudlo kartonowe? z takim otworem ,by mogla sie schowac
anulka111 pisze:Cwana z niej bestyjka Jak na porzadna panne przystalo![]()
Rozejrzyj sie po mi4eszkaniu lub piwnicy -moze jakimis listwami zatkac -nie zostalo Ci cos w piwnicy??
A tka w ogole to ,czmeu ona nie ma wlazic pod kanape-moje regularnie zakupuja sie w narzuty za sofa lub kanapa
zabers pisze:anulka111 pisze:Cwana z niej bestyjka Jak na porzadna panne przystalo![]()
Rozejrzyj sie po mi4eszkaniu lub piwnicy -moze jakimis listwami zatkac -nie zostalo Ci cos w piwnicy??
A tka w ogole to ,czmeu ona nie ma wlazic pod kanape-moje regularnie zakupuja sie w narzuty za sofa lub kanapa
nie, nie będę świrować z listwami. bez przesady.
włazić może, może sobie tam siedzieć ile chce, byle wylazła na tabletki.
filo pisze:Wybudowałam na pod tylną ścianą pod łóżkiem dodatkową przeszkodę z pudełek po butach. Teraz sięgnę ręką na całej powierzchni podłóżkowej. Jeden problem. Ptyś opanował, jak to zdemolować. Właśnie muszę odbudować moją fortyfikację, bo Łazik zapędza tam Mizię (no ma chłop specyficzne podejście do kobiet)
edit: Żeby u nas była taka sama pogoda jak w Norylsku i Surgucie. No rzesz
zabers pisze:Zmrol zdecydowanie ma inklinacje do krawiectwa. Wywaliłam materiały - zmrol (który rezyduje albo na komódce, albo... pod komódką) wylazł i malowniczo uwali się na upatrzonym stosiku polarów. Najlepszą zabawką okazały się być... nożyczki i sznur powstały po wyrównaniu materiału. Pomoc zmrola - bezcenna![]()
Fotorelacja (między innymi z prób odzyskania nożyczek) - patrz link poniżej
https://picasaweb.google.com/1027248791 ... directlink
Królowa Zimy oraz Pozostałych Pięciu Pór RokuBlusik pisze:Tako rzecze Zabers Waleczny!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości