Jeszcze przez jakiś czas będą nam te kciuki bardzo potrzebne

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bazyliszkowa pisze:Zaglądam i trzymam kciuki
Szenila pisze:A po co test tak szybko? Chcą potwierdzić białaczkę na siłę? Jeśli Plamek zaraził się ostatnio, to i tak wyjdzie dodatni, bo organizm nie zdąży tego zwalczyć. A jeśli uaktywniła się w wyniku osłabienia, to on nadal jest chory, więc dalej test będzie pozytywny...jak dla mnie to wyrzucenie pieniędzy i testu...
chcesz te leki na wątróbkę?
Szenila pisze:A po co test tak szybko? Chcą potwierdzić białaczkę na siłę? Jeśli Plamek zaraził się ostatnio, to i tak wyjdzie dodatni, bo organizm nie zdąży tego zwalczyć. A jeśli uaktywniła się w wyniku osłabienia, to on nadal jest chory, więc dalej test będzie pozytywny...jak dla mnie to wyrzucenie pieniędzy i testu...
chcesz te leki na wątróbkę?
joanina pisze:Trafiłam na ten watek i nie mogę się pogodzić z taka sytuacją. Z wolną gotówką od pewnego czasu u mnie krucho, ale mogę wystawić książki na bazarku. Ostatnio robiłam porządki i mam trochę czytadeł do oddania. Jesli ktoś doświadczony w bazarkowaniu mógłby mi tylko napisac jak to się robi (taka robna porada marketingowa, może być na PW).
julka75 pisze:joanina pisze:Trafiłam na ten watek i nie mogę się pogodzić z taka sytuacją. Z wolną gotówką od pewnego czasu u mnie krucho, ale mogę wystawić książki na bazarku. Ostatnio robiłam porządki i mam trochę czytadeł do oddania. Jesli ktoś doświadczony w bazarkowaniu mógłby mi tylko napisac jak to się robi (taka robna porada marketingowa, może być na PW).
już wysyłam Ci pw
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 44 gości