Zważywszy na pomysł zastosowania - wyjazdowyMariaD pisze:ewagrz pisze:Bardzo śmieszneA ja będę musiała kupić sobie drugi kosz.
Masz jeszcze dwa koty, proponuję słowo "dwa" zmienić na "trzy" by mieć pewność, że choć jeden będzie dla Ciebie.![]()

Fenriś już oczywiście też przetestował nową zabawkę

Fryga w wolnej chwili również przetestowała schowanko - co ponownie wywołało oburzenie u Gamisi

MariaD pisze:ewkaa pisze:zobaczymy przy jakiejś najbliższej okazji czy Gamiś da się na mówić, żeby w hotelu, zamiast spędzić pierwszą noc pod łóżkiem - schować się w tym
Kierowca wesołego autobusu wystawowego pewnie się ucieszy z dodatkowego bagażu?
To jest lekkie i składane

Oglądaliśmy w piątek pierwszy odcinek "Kota z piekła" czy jakoś tak (behawiorysta koci przychodzi do ludzi, który mają problemy z kotami), no i była sobie para, która kategorycznie nie chciała mieć kotów w sypialni, a koty się oczywiście dobijały (to był tylko jeden z problemów), no i mój tata nie mógł zrozumieć jak to kotkom można zamknąć drzwi przed nosem i gdzieś ich nie wpuszczać i w ogóle jak można brać koty, a potem tak się ich czepiać - no większy ubaw miałam z oglądania jego oburzenia niż z tego serialu