Morelowo-migdałowo..:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 12, 2011 12:30 Re: Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli. Smok wylądował w Opolu

On był kastrowany razem z usuwaniem oczka, wpis jest, może wetka zobaczy.
Łapy miał wyjątkowo długie, był wyższy niż dłuższy.
Co do fotek to obowiązkowo muszą być. Niekoniecznie teraz zaraz.
Wyjście takie, że zapraszasz jakąś znajomą kociarę z aparatem. :D

Ugryzł cię w głowę ? 8O A może doszedł do wniosku, że tobie należą się specjalne względy?

Co do ADHD, to on nadrabia okresy, kiedy nie mógł szaleć, a musiał siedzieć a to w kontenerku, a to w łazience.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Nie cze 12, 2011 16:22 Re: Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli. Smok wylądował w Opolu

Zdjęcia , fotografia to ogólnie moja pasja, ale nie mogę mieć teraz aparatu.
Natomiasta moge ogłosić ZAWOŁANIE - niech kto przyjdzie do mnie z tym aparatem.. :!: Boo? Sygitka- Ty zdaje sie nie masz?

Zobaczcie http://www.rawfedcats.org/toxic.htm
skopiowane z dogo:
Jedyna opcja, to jak któryś za łapczywie połknie wielki kawał, ale jak kawał jest odpowiednio duy to się nie da.
Moje koty w tej chcwili dostają np całe pisklęta przepiórcze (tak, z piórami, z głową itd), kawałki królika, kurczaka, przepiórki z kością i super sobie radzą.
Tylko słychać trzask łamanych kości.
BARF to najbardziej naturalne poywienie dla mięsożercy, a po tym co preczytałam tu, już nigdy nie dam moim kotom suchej karmy! Psom, jak je wreszcie będę mogła mieć też. Nawet zwierza wymagające specjalnej diety da się karmić drowo barfowo.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon cze 13, 2011 18:55 Re: Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli. Smok wylądował w Opolu

Jednak NIE jestem ślepa :dance2: Wetka też obejrzała całą książeczkę - nie ma wpisu o kastracji. 8O
Jeśli z oczkiem to datę znamy, bo o oczku jest wpis, a pod nim -tak jak sądziłam- leki i narkozy. Rzecz jest poza tym do sprawdzenia :lol: bez wpisu :mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Wto cze 14, 2011 6:34 Re: Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli. Smok wylądował w Opolu

Czy Smoczek-Migdałek nadal nawołuje Morelę? Moja mała makowa Pieczarka też tak nawoływała, aż Szczuruś przyszedł, wylizał, utulił, to przestała. Wszyscy zaraz myślą o seksie :mrgreen: , a może on po prostu potrzebuje kociej czułości :D
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Śro cze 15, 2011 19:10 Re: Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli. Smok wylądował w Opolu

Jakim tam seksie... :mrgreen: oba se mogą pomarzyć :lol:
Młody tak popiskuje, pojękuje jakby właśnie chciał, żeby go ktoś przytulił i nie o mnie mu chodzi :roll:

W ogóle to co nikt tu nie zagląda, nie dopytuje się, nie niepokoi itd?? Pozbyły się kota i cześć... :D
Dobra, to poczekamy na jakiś aparat i wtedy zobaczycie 8O

Obrazek

morelowa

Post » Śro cze 15, 2011 20:07 Re: Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli. Smok wylądował w Opolu

morelowa pisze:Jednak NIE jestem ślepa :dance2: Wetka też obejrzała całą książeczkę - nie ma wpisu o kastracji. 8O
Jeśli z oczkiem to datę znamy, bo o oczku jest wpis, a pod nim -tak jak sądziłam- leki i narkozy. Rzecz jest poza tym do sprawdzenia :lol: bez wpisu :mrgreen:

No wiesz, nie będę sie kłócić, chociaż... :mrgreen:
Jedno jest pewne, że razem z usuwaniem oczka miał zostać wykastrowany.
W końcu jak nie wierzysz, to jakiś wet może ci potwierdzić. :wink:

Migdałek za młody na seks. On towarzysko do Moreli chce się zbliżyć. :D

A zaglądam tu zawsze, bo lubię czytać, to co piszesz. Fajny styl. :D
Obrazek

kotika

Post » Śro cze 15, 2011 20:10 Re: Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli. Smok wylądował w Opolu

Ja proponuję zajrzeć pod ogon i pomacać woreczki :mrgreen:
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Śro cze 15, 2011 20:59 Re: Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli. Smok wylądował w Opolu

O, Boo się ujawniła :dance: - też czyta :wink:
Że tak użyję słowa - obmacałam go dokładnie :roll: i obejrzałam też - wygląda na to, że jest wykastrowany :mrgreen: . Mnie chodziło o to, jak długo ew. będzie jeszcze miał ciągoty - podobno tak do trzech miesięcy :lol: te hormony krążą... :? , ale same z siebie są niegroźne

Obrazek

morelowa

Post » Śro cze 15, 2011 21:03 Re: Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli. Smok wylądował w Opolu

Ale mnie to bardziej wygląda na nudę i ewentualnie smutek czy tęsknotę a nie na hormonalne ciągoty...
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Śro cze 15, 2011 21:12 Re: Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli. Smok wylądował w Opolu

TAk, tak ... nuda to może nie, :mrgreen: , raczej 'przytul mnie!!!!pobaw się!! "

Obrazek

morelowa

Post » Śro cze 15, 2011 21:36 Re: Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli. Smok wylądował w Opolu

jojczy poprostu jojczy ,w sumie to chłopaczek więc pozawracać głowę trzeba :mrgreen:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Śro cze 15, 2011 23:40 Re: Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli. Smok wylądował w Opolu

morelowa pisze:TAk, tak ... nuda to może nie, :mrgreen: , raczej 'przytul mnie!!!!pobaw się!! "

Jejuś, no to pobaw się...przytul i co tam jeszcze będzie chciał. :1luvu:
Obrazek

kotika

Post » Czw cze 16, 2011 0:02 Re: Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli. Smok wylądował w Opolu

Piórkiem się ze mną pobaw! Nie, myszką! Albo pogłaskaj! Nie, starczy, daj myszkę! Jeeeść! A gdzie ta mycha? Czemu mnie nie przytulasz? Przecież mówię wyraźnie, żebyś się pobawiła ze mną!

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Czw cze 16, 2011 8:20 Re: Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli. Smok wylądował w Opolu

A gdzie te obiecane zdjęcia :mrgreen:
Zaglądać każe, do pisania przymusza, a zdjęć nie daje :wink:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Czw cze 16, 2011 8:29 Re: Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli. Smok wylądował w Opolu

Piórkiem się ze mną pobaw! Nie, myszką! Albo pogłaskaj! Nie, starczy, daj myszkę! Jeeeść! A gdzie ta mycha? Czemu mnie nie przytulasz? Przecież mówię wyraźnie, żebyś się pobawiła ze mną!

No, właśnie - a jak nie to będę siedział i poskrzekiwał i jęczał..

Hmmm... Morela zaczyna sie wkurzać :? . Przez moment siedziały dziś z dwóch stron pieca - taki kaflowy piec [nieczynny] co to ma szparę naokoło, którą go można obejść - jak se pomyślałam , że się w tej szparze dopadną,zakleszczą.. :strach: i ich stamtąd nie wyciągnę bez rozebrania pieca :strach: .... To pozatykałam przejście z obu stron :mrgreen:

Toż się bawię, Kotika, bawię, ale mam parę innych rzeczy do zrobienia też :wink:

Fanszeta, ja nie obiecywałam, że już! ja mówiłam, że jak przyjdzie np Boo z aparatem , więc poproszę, żeby do niej pokierować prośby :D

Obrazek

morelowa

[poprzednia][następna]