Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:
Myszolandia pisze:Danusia pisze:Myszolandia pisze:Łapeczki i .."warkocz" dla Cioteczek![]()
Sylwia , jakie Ty cudne foty robisz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mysiu![]()
![]()
![]()
Ja?![]()
![]()
![]()
,a takie zwykłe
![]()
![]()
![]()
Łoj![]()
![]()
![]()
Kociara82 pisze:a fakt sis, teraz troszke sie wyciszyl... ale zajrze do komputerowego po porade, bo fakt faktem, jak kompa mam ze 3 lata abo ciut wiecej to jeszcze nie byl czyszczony tzn tylko formata raz robilam, ale wentylatory itp ie byly czyszczone wogole
kalair pisze:Mysiulku!
Haker1 pisze:Mysiu, buziaczki już lecą kotolotem.
A ja molestuję Dużą, cała noc się do niej przytulałem i rano też chciałem aby mnie trochę potrzymała na ręcę.
A teraz leżę przed klawiaturą i ugniatam jej twarz, wiesz nawet pazurki schowałem.
Haker
Petka pisze:Zaglądamy do Myszki.
Dostałaś już batonika?
Danusia pisze:Myszolandia pisze:
I też z fotką ? hehe
A powtarzane ma cały czas
no musowo
Kociara82 pisze:a fakt sis, teraz troszke sie wyciszyl... ale zajrze do komputerowego po porade, bo fakt faktem, jak kompa mam ze 3 lata abo ciut wiecej to jeszcze nie byl czyszczony tzn tylko formata raz robilam, ale wentylatory itp ie byly czyszczone wogole
kasia86 pisze:Myszolandia pisze:
Witaj Myszunia
MaryLux pisze:Myszolandia pisze:
Ja?![]()
![]()
![]()
,a takie zwykłe
![]()
![]()
![]()
Łoj![]()
![]()
![]()
Afcależeniezwykłe!
Myś, koffam Cię, ale czytanie 8 stron wątku dziennie to dla mnie za dużo. Nawet dla Ciebie nie poradzę...
Psot
bozena640 pisze:Kociara82 pisze:a fakt sis, teraz troszke sie wyciszyl... ale zajrze do komputerowego po porade, bo fakt faktem, jak kompa mam ze 3 lata abo ciut wiecej to jeszcze nie byl czyszczony tzn tylko formata raz robilam, ale wentylatory itp ie byly czyszczone wogole
Mój laptopik w październiku będzie miał 3 lata, ale myślę że na zajączka sprawię sobie nowego
kropkaXL pisze:Buziaki słodkie dla caluśkiej Myszolandii!![]()
![]()
Kociara82 pisze:komp "odkurzony" to jednak byl wentylator, bo az oblepiony byl z kurzuJeszcze mi troche buczy, ale juz mniej.
Mysiu :*:*:*
Myszolandia pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości