Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 21, 2011 22:08 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Wei, mimo że się nie odzywasz, życzę Ci Zdrowych, Spokojnych i Pogodnych Świąt i pociechy z Twojej futrzastej gromadki :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro gru 21, 2011 22:52 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Cześć Dziewczęta!

Znowu mi glupio i ponownie się wzruszam, że jeszcze o mnie (nas) pamiętacie!
Ponieważ idę już spać, to napiszę coś więcej jutro PO PRACY :)

Stan zwierzyńca niezmieniony, a ja muszę sobie przypomnieć, jak się wkleja zdjęcia ;)

Ściskam Was!

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Śro gru 21, 2011 22:59 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

:dance: :dance2: :D wielkie, wielkie uffffff :D

Nareszcie jesteś :D

Czekamy jutro na wieści i zdjęcia futrzaków i suczki :D :ok:

Dobrej nocy :s4: :s4: :s4:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Śro gru 21, 2011 23:27 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Czekamy :ok:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Czw gru 22, 2011 7:36 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Weihaiwej pisze:Cześć Dziewczęta!

Znowu mi glupio i ponownie się wzruszam, że jeszcze o mnie (nas) pamiętacie!
Ponieważ idę już spać, to napiszę coś więcej jutro PO PRACY :)

Stan zwierzyńca niezmieniony, a ja muszę sobie przypomnieć, jak się wkleja zdjęcia ;)

Ściskam Was!

;) Sushi po Świach? ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Czw gru 22, 2011 20:12 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Wei, równiez czekam z niecieprliwościa na wieści od Was. a także życze wesoł←ch, radosnych i ciepłych świąt. i szczęśliwego nowego roku.
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Pon sty 02, 2012 20:35 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Yyyy, no.... coś mi to nie idzie... Ciii, nie krzyczcie ;) Zmęczonam i odrobinę roztargnionam :)

Wszelakich powodów do mruczenia w nowym roku!

Weihaiwej

Post » Pon sty 02, 2012 20:51 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Nooo tak coś właśnie widzimy, że kiepsko Ci idzie :roll: Ale nie martw się, ja na forum BARFowym już trzy miesiące temu obiecałam wstawienie fotek mojego stadka i do tej pory tego nie zrobiłam :oops: Najważniejsze, że znowu zaczęłaś pisać od czasu do czasu :D
Z Nowym rokiem życzę Ci dużo zdrówka, spełnienia marzeń i satysfakcji z tego co robisz :ok:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Pon mar 26, 2012 9:14 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część dr

Cześć Dziewczyny!

Dostałam ostatnio maila od opiekunów Meli i tak mnie ucieszyły nowe zdjęcia i dobre wieści, że uruchamiam projekt: reaktywacja, próba... 4? Czeka mnie dużo nadrabiania! Jak ja Was wszystkie teraz odnajdę? Może ułatwicie mi trochę zadanie i podacie linki do Waszych aktualnych wątków? :oops:

TryKoty kochane mają się dobrze, a ja bezkrytycznie je uwielbiam. Chwilowo ze mną mieszkają tylko Cookie i Mia (no i Iru oczywiście), a Bisou został towarzyszem Marysia rodziców. Trudno było mi podjąć taką decyzję - i dalej nie jestem pewna, czy jest dobra - ale kiedy musiałam zostawić zwierzyniec na miesiąc u rodziców i przyjechałam zabrać je z powrotem, Bisou potraktował mnie jak intruza. Tak bardzo zadomowił się u rodziców, że kiedy ja się pojawiłam na dwa dni się schował. A że rodzice parę razy napomykali, że może bym im zostawiał "Ducha"(tak na Bisou mówi tata), to postanowiłam spróbować. Podobno jest zadowolony... Chyba tylko ja za nim tęsknię ;)
W święta ocenię to osobiście :)

Pozdrawiam Was gorąco! I śpieszę szukać :)

Weihaiwej

Post » Pon mar 26, 2012 9:26 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część dr

Cześć Wei :D miło cię znów czytać :1luvu: móją wątek w podpisie 8) ale nic ciekawgo się u nas nie dzieje :P
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Pon mar 26, 2012 9:45 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część dr

Jak fajnie, że jesteś :D U mnie bez zmian, wątku w dalszym ciągu nie posiadam :roll:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Pon mar 26, 2012 10:52 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część dr

I ja bardzo, bardzo się cieszę że jesteś ........ :D :D :D
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Pon mar 26, 2012 11:11 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część dr

Cześć :1luvu:
Skoro kot Cie nie pamięta, tzn, że mu dobrze tam gdzie jest.
Jeśli nas pamiętasz, zajrzyj do wątku w podpisie. My teraz mamy Kicie na tymczasie.

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Pon mar 26, 2012 12:44 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część dr

Dzięki Dziewczyny :)

Lecę czytać Wasze wątki :)

Weihaiwej

Post » Pon mar 26, 2012 17:13 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część dr

Wei, witaj spowrotem!!!
mnie tez malo na watku ostatnio. ale nieraz sie zastanawialam co u Was. wiec wpadaj do nad tez. link w bannerku w podpisie:)
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

[poprzednia][następna]