dorcia44 pisze:CatAngel![]()
już piszę pw.
To ja się loguję na fb i czekam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze:CatAngel![]()
już piszę pw.
hanelka pisze:Mam już pełne wyniki badania krwi Kasi. Poziom fosforu jest bardzo wysoki - 7,8. Od dziś podaję jej ipakitine.
Wyniki wklejam na str. 13, żeby można było łatwo porównać postępy leczenia.
Ja też udostępniłam.Bianka 4 pisze:Rozesłałam FB po moich znajomych i trzymam ogromne![]()
![]()
![]()
za odnalezienie bidulka
Tak zrobię. Ufam dr Borkowskiej. W poważniejszych przypadkach można się z nią kontaktować poza godzinami przyjmowania w leczniczy. Jak tylko cokolwiek mnie zaniepokoi, albo nie jestem pewna, mogę do niej w każdej chwili zadzwonić.mokkunia pisze:hanelko, jak będziecie robić kolejne badania krwi poproś, żeby w jonogramie oznaczyli też wapń, bo ipakitine podnosi jego poziom
widzę, że nie tylko fosfor u Was poza normą, sód i chlorki też, ale niestety z tym nie mam doświadczenia i nie wiem co doradzić
hanelka pisze:Ja też udostępniłam.Bianka 4 pisze:Rozesłałam FB po moich znajomych i trzymam ogromne![]()
![]()
![]()
za odnalezienie bidulka
Tak zrobię. Ufam dr Borkowskiej. W poważniejszych przypadkach można się z nią kontaktować poza godzinami przyjmowania w leczniczy. Jak tylko cokolwiek mnie zaniepokoi, albo nie jestem pewna, mogę do niej w każdej chwili zadzwonić.mokkunia pisze:hanelko, jak będziecie robić kolejne badania krwi poproś, żeby w jonogramie oznaczyli też wapń, bo ipakitine podnosi jego poziom
widzę, że nie tylko fosfor u Was poza normą, sód i chlorki też, ale niestety z tym nie mam doświadczenia i nie wiem co doradzić
Twoje uwagi są dla mnie bardzo cenne. Śledziłam Twój wątek, w którym walczyłaś o Cardiamida i jego rodzeństwo.
Masz wybaczone, jesteś w stresie...Beasia pisze:Ale gapa ze mnie, dopiero teraz doczytałam, że Kasia ma lepsze wyniki
![]()
![]()
Bardzo się cieszęi oby tak dalej
Użytkownicy przeglądający ten dział: EmiEmi, Lifter i 269 gości