Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-1.1. urodzinki Lilly

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro gru 01, 2010 21:31 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Pędzi wątek jak ekspres, nawet mu zima nie przeszkadza :twisted: To my tak tutaj trochę Secret rozrabiamy
Dobranoc kochane :1luvu:
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro gru 01, 2010 21:33 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Naszyjniczek prawie gotowy alem zapomniała na śmierć że mi się zapięcia skończyły - co gorsze wydawało mi się że mam jeszcze spory zapas. Także muszę domówić te cholerne zapięcia, gdyby nie to już bym jutro słała do Ciebie bo i znaczki mam i kopertę. A tak to klops.

Zrobiłam sobie kolczyki, wieeelkie ogromne kolczyki i strasznie mi się podobają ale są tak ciężkie że mogą służyć do rozciągania dziurek w uszach :lol: I pewnie na długie noszenie się nie będą nadawały ale jak rzadko podoba mi się bardzo ten mój wyrób :)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro gru 01, 2010 21:35 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Gibutku, a ja tak z innej beczki - przeczytałam uważnie Twój podpis - to jest czyjeś czy Twoje?
Puszeńko

jozefina1970

Post » Śro gru 01, 2010 21:36 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

jozefina1970 pisze:Gibutku, a ja tak z innej beczki - przeczytałam uważnie Twój podpis - to jest czyjeś czy Twoje?

Czyjeś ale autor nieznany.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro gru 01, 2010 21:38 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Takie, aż dreszczy dostałam jak przeczytałam, szczególnie końcówka, coś w tym jest, kto wie, czy nie tak zaczyna się szaleństwo...
Dobranoc Dziewczyny
Puszeńko

jozefina1970

Post » Śro gru 01, 2010 21:42 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

jozefina1970 pisze:Takie, aż dreszczy dostałam jak przeczytałam, szczególnie końcówka, coś w tym jest, kto wie, czy nie tak zaczyna się szaleństwo...
Dobranoc Dziewczyny

Hmmm... ja to czasem tu na forum obserwuję takie..hmm... "przemiany" :roll:
Dobranoc

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro gru 01, 2010 21:56 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

To tak po kolei :-) Nie zapomne o Was, bo mi zycie uratowalyscie wiele razy, przez wysluchiwanie moich zali zyciowych.
Wateczek nabral zapedu, bo tyle forumowiczek mnie lubi i ja ich lubie i tak sobie piszemy przy winku albo sniegu. :1luvu:
No i Gibutek, do wiosny poczekam, jak bedzie trzeba :-)

Ostatnie godziny mialam troche czasu na zalegle telefony z przyjaciolmi i tak mi czas uciekl a tu trzeba isc niedlugo spac :-) Ide bazarek obgarnac.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro gru 01, 2010 22:24 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

babajaga pisze:Jak znajdziesz faceta to o nas zapomnisz :(

trzeba pilnowac SecretFire :mrgreen:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro gru 01, 2010 22:25 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

To mi na zmiane bedziecie lozko grzac???? :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

SecretFire

Post » Śro gru 01, 2010 22:27 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

kupisz sobie poduszeczkę podgrzewaną :mrgreen:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro gru 01, 2010 22:37 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Taka owa juz mam i to niebieska z Lidl. Dziala jak bomba i Lilly tez ja lubi. Emil tylko, jak jest bez podlaczenia. Dziwny ten kot, spi na zimnych kafelkach.

SecretFire

Post » Śro gru 01, 2010 23:12 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

a ja się grzeję takim ślicznym hihopotamikiem na gorącą wodę, choć też wolałabym fajnym chłopem, ale jestem przecież bardzo grzeczną dziewczynką :roll:

milutkich snów dziewczynki :kotek:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Śro gru 01, 2010 23:54 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

SecretFire pisze:To tak po kolei :-) Nie zapomne o Was, bo mi zycie uratowalyscie wiele razy, przez wysluchiwanie moich zali zyciowych.

I nawzajem Słoneczko :1luvu:
Bardzo Ci dziękuję za pomoc i bazarek.
Jesteś moją prawdziwą Przyjaciółką :1luvu:
I siostrą bliźniaczką :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw gru 02, 2010 7:58 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Hop, hop Siostro Secret? Do pracy dojechałaś?
Emil śpi na zimnych kafelkach? Ja też się martwię, jak Mru siedzi na panelach no ale to panele a nie kafelki. Emil to chyba po swojej dużej ma :-) A może to kot norweski jest? :ryk:
Puszeńko

jozefina1970

Post » Czw gru 02, 2010 8:59 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

:1luvu: Dzien dobry Dziobeczki.
Spoznilam sie dzis do pracy, bo auto sie slizgalo i nie moglam na zakretach wyrobic. Ale jakos dojechalam i Was obejmue mocno, bo w grupie sie cieplej bedzie.

Emila dzis w nocy cos pogrzalo, bo co pare minut przychodzil i mnie glowka pukal w twarz i budzil w ten sposob. Czesto tez sie przytulil do mojej reki i mruczal na calego. Nie wiem, jaka zmora go meczyla, ale taki slodki byl, ze mu wybaczylam. Wyspac sie moge tez na weekend.
Wczoraj wieczorem wyciagnelam sznurowadla i chcialam gdzies indziej schowac, ale przeznaczylam je od razu na zabawe dla futerek, bo byly wprost zafascynowane tak prostymi rzeczami. Jedno teraz jest w duzym pokoju a drugie w sypialni. Slepki i z tego powodu mi sie jeszcze kleja, bo bawilam sie z nimi tym do pozna w nocy. Tak ladnie im to sie podobalo i nawet Lillutek na lozku sie bawila.
Moje skarby kochane. :1luvu:

SecretFire

[poprzednia][następna]