Elu ma koty, albo koty mają elu ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 06, 2010 9:35 Re: Elu ma kota, albo kot ma elu. Koty vs. śnieg - str.15 :)

Ja jestem leniwa i wolę ciasto, do którego trzeba kupić biszkopty i tylko krem zrobić. Jedno takie to biszkopty przekładane bananami i karmelem. Na wierzch bita śmietana. Niebo w gębie. A jak tyłek rośnie :lol: I zakwasów nie ma.
No z udkami nie próbowałam. Ciekawe jak by to u nas wyglądało 8O Obfocisz ucztę, prawda?

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Pon gru 06, 2010 10:12 Re: Elu ma kota, albo kot ma elu. Koty vs. śnieg - str.15 :)

Ale cudne pierniki! :D to jeszcze tylko ja muszę foty z mięsnej uczty wstawić. Rano nie mam czasu robić im zdjęcia i kręcić filmy, a wieczorkiemz kolei takie kiepskie światło że zdjęcia do niczego wychodzą. Ale w koncu zrobię. Chyba trochę ostatnio rozpropagowałam skrzydła i podudzia :D ja swoim dzisiaj zrobiłam mieszankę:pierś z kurczaka plus serduszka. Niech już dojdzie to Felini Complete żebym mogła im robić mieszankę pełnowartościową. Kupale są tak piękne ze się napatrzec nie mogę :lol: ciekawe co moja wetka powie na to że mięsko to im właśnie pomaga i służy :twisted: :twisted:
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Pon gru 06, 2010 10:28 Re: Elu ma kota, albo kot ma elu. Koty vs. śnieg - str.15 :)

Pewnie się zdziwi, że jak to??? mięso??? służy kotom??? :twisted:

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Pon gru 06, 2010 10:39 Re: Elu ma kota, albo kot ma elu. Koty vs. śnieg - str.15 :)

Zapewne będzie chciała mi uświadomić że nie mam racji i wyniknęło jakieś nieporozumienie. Ja już swoje wiem-wet jest do leczenia a ja zajmę się żywieniem :D
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Pon gru 06, 2010 13:48 Re: Elu ma kota, albo kot ma elu. Koty vs. śnieg - str.15 :)

Kurcze, chciałam Wam pokazać bielutki Mikołów, ale coś picasa mi nie działa :evil: No trudno, może wieczorem.
A tymczasem zapraszam tych, którzy jeszcze nie widzieli co się u nas działo w weekend, do oglądania zdjęć na poprzedniej stronie :)

elu

Post » Pon gru 06, 2010 14:08 Re: Elu ma kota, albo kot ma elu. Koty vs. śnieg - str.15 :)

elu pisze:Kurcze, chciałam Wam pokazać bielutki Mikołów, ale coś picasa mi nie działa :evil: No trudno, może wieczorem.
A tymczasem zapraszam tych, którzy jeszcze nie widzieli co się u nas działo w weekend, do oglądania zdjęć na poprzedniej stronie :)

Skorzytałam z zaproszenia - ale cudne pierniki! Aż mi slinka cieknie :)
I jaką frajdę z pudelkiem koty miały. Nie mówiąc juz o skrzydełkach - niezła zabawa, nie?

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Pon gru 06, 2010 14:24 Re: Elu ma kota, albo kot ma elu. Koty vs. śnieg - str.15 :)

Weihaiwej pisze:
elu pisze:Kurcze, chciałam Wam pokazać bielutki Mikołów, ale coś picasa mi nie działa :evil: No trudno, może wieczorem.

Skorzytałam z zaproszenia - ale cudne pierniki! Aż mi slinka cieknie :)
I jaką frajdę z pudelkiem koty miały. Nie mówiąc juz o skrzydełkach - niezła zabawa, nie?

Świetnie się patrzyło jak tak zawzięcie ogryzały te skrzydełka :D

elu

Post » Pon gru 06, 2010 14:40 Re: Elu ma kota, albo kot ma elu. Koty vs. śnieg - str.15 :)

A czy Waszym kotom Św. Mikołaj coś przyniósł? ;) Naszej bandzie przyniósł już w sobotę. Piłeczkę z piórkami :) Najbardziej nową zabawką była zainteresowana Migotka. Już się nie mogę doczekać, żeby sprawdzić reakcję na nową zabawkę, którą zakupiłam na kocim bazarku u zabers. Mam nadzieje, że będzie to szaleństwo :mrgreen:
A tymczasem zbieram się pomału. Jadę do siostrzenicy z prezentem, który Św. Mikołaj zapomniał jej dać, a że mnie spotkał, to prosił o przekazanie ;)

elu

Post » Pon gru 06, 2010 14:42 Re: Elu ma kota, albo kot ma elu. Koty vs. śnieg - str.15 :)

Mikołaj przyjdzie do Mrusi jak paczka przyjdzie :-) Nawet nie bardzo mam jak do zoologa podjechać w tą zimę :twisted:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pon gru 06, 2010 19:20 Re: Elu ma kota, albo kot ma elu. Koty vs. śnieg - str.15 :)

U nas powoli śnieg się roztapia. Na ulicach robi się brudna breja, która za wszelką cenę chce sie dostać do butów :twisted:

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Pon gru 06, 2010 20:35 Re: Elu ma kota, albo kot ma elu. Koty vs. śnieg - str.15 :)

No, obrzydliwie się teraz zrobiło. Moje na Mikołajki dostały dodatkową wyżuloną porcję piersi z kurczaka, wyżuloną bo taka im najlepiej smakuje :twisted: jak trzeba prosić, skakać koło mnie i daję po kawałeczku, ta adrenalinka :lol:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Pon gru 06, 2010 20:43 Re: Elu ma kota, albo kot ma elu. Koty vs. śnieg - str.15 :)

Elu mogłabyś podać przepis na te cudowne pierniczki? nigdy jeszcze nie robiłam a zrobiłaś mi mega ochotę na takie domowe ciasteczka :D
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Wto gru 07, 2010 1:13 Re: Elu ma kota, albo kot ma elu. Koty vs. śnieg - str.15 :)

shalom pisze:Elu mogłabyś podać przepis na te cudowne pierniczki? nigdy jeszcze nie robiłam a zrobiłaś mi mega ochotę na takie domowe ciasteczka :D

Wyślę Ci z pracy na maila, bo właśnie wczoraj wysyłałam koleżance :)

elu

Post » Wto gru 07, 2010 1:23 Re: Elu ma kota, albo kot ma elu. Koty vs. śnieg - str.15 :)

Tutaj też niestety robi się okropna breja brrr.
No to pokażę Wam biały Mikołów :)

Na początek starsze zdjęcia.
Obrazek

Obrazek

A tu jak zima zaskoczyła fontannę ;)
Obrazek

A teraz z minionej soboty. Mikołów wyglądał w tej bieli śniegu i mgły jak z bajki :) A i nieliczni ludzie snuli się po mieście jak we śnie ;) Niesamowite wrażenie było!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I dobranoc, bo khmm khmm za 3 godziny pobudka :strach:
Dobrze, że wcześniej się zdrzemnęłam 2 godzinki 8)

elu

Post » Wto gru 07, 2010 8:41 Re: Elu ma kota, albo kot ma elu. Koty vs. śnieg - str.15 :)

Zapraszam na szybki świąteczny bazarek dla podopiecznych BUDRYSKA - tylko do czwartku 09.12!
:arrow: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=121160
:rudolf: :s3: :rudolf:

elu

[poprzednia][następna]