Milka, Kropka, Frodo i Frycek. Część 8.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 08, 2010 10:37 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

alus1 pisze:widzisz może to jest sposób, pomarudzić sobie na forum a Milka telepatycznie zrozumie :mrgreen:

Też tak wczoraj pomyślałam, gdy nieoczekiwanie postanowiła zanocować w domu :lol:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Śro wrz 08, 2010 10:43 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

JoasiaS pisze:
alus1 pisze:widzisz może to jest sposób, pomarudzić sobie na forum a Milka telepatycznie zrozumie :mrgreen:

Też tak wczoraj pomyślałam, gdy nieoczekiwanie postanowiła zanocować w domu :lol:

więc nie chwalimy Mileczki nie chwalimy 8)

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro wrz 08, 2010 11:00 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

Piekny Frycus :1luvu:

Jak Chanelle byla mlodsza (ma w tej chwili 7 lat) tez miala ochote zostac sobie na noc na dworze. Nie pozwlalalismy jej na to, Tz pozno kladzie sie spac, lazil po ogrodzie, wabil puszka z tunczykiem, w kazdym razie zawsze ja zgarnial na noc do domu. Ale nasza sytuacja jest inna od Twojej, ta droga przed domem :? Zima sie uspokajalo, kocica sama przychodzila na czas. A teraz wychodzi jedynie rano na pilne sprawy oraz po poludniu na sjeste na sloneczku, pod warunkiem, ze jest ladna pogoda 8) Milka tez sie uspokoi, zobaczysz. Dziewczyny raczej wola sie trzymac domu, to chlopaki sa lajzami... :D
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Śro wrz 08, 2010 11:01 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

Cuuuudne :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ja to nazywam strzelanie Chińczyka bo sie wtedy kotu robia skośne oczy :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro wrz 08, 2010 11:25 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

Chat pisze:Milka tez sie uspokoi, zobaczysz.

Kamień z serca :ok:
Chat pisze:Dziewczyny raczej wola sie trzymac domu, to chlopaki sa lajzami... :D

To Frycek i Frodo jacyś zniewieściali być muszą... :roll:
Ale to dobrze :wink:
AYO pisze:Ja to nazywam strzelanie Chińczyka bo sie wtedy kotu robia skośne oczy :wink:

Ale trafne określenie :ryk: :ryk: :ryk:
Spójrzcie na Milkę na tej fotce :ryk: :
Obrazek

Frodo w tej sesji zdjęciowej też chińczykowaty (a do tego prawie żółty :mrgreen: ):
Obrazek

:lol:
Obrazek

JoasiaS

Post » Śro wrz 08, 2010 12:44 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

Rozkoszne Chińczyki :1luvu: :lol:

Ja to zawsze jak pochwalę kotecki na forum to mi się spsują :evil:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Śro wrz 08, 2010 13:43 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

U mnie j.w. - gdy pochwalę, że już oswojona i łagodna, to od razu jestem pogryziona;
a jak popłaczę na forum, na drugi dzień mam przytulanki na tapczanie.
Tak samo było z zastrzykami, czyli na odwyrtkę i na przekór obawom i strachowi :mrgreen:
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Śro wrz 08, 2010 13:50 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

Frodo żółty, skośny i ... jakiś taki przypakowany ;)

Ja nauczyłam sie zgarniac koty tak z godzinę przed zachodem słońca - potem juz dostaje małpiego rozumu i ciężko go złapać, bo świetnie się bawi :evil:
Działkowe też muszę zamknąć przed zachodem słońca, bo potem zbyt rozbawione i nie przyjdą.
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Czw wrz 09, 2010 8:40 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

Avian pisze:Frodo żółty, skośny i ... jakiś taki przypakowany ;)

Zaczyna porastać zimowym futerkiem :wink: . Pewnie pierwszy raz w życiu będzie miał prawdziwe zimowe futro, jak każdy szanujący się kot wychodzący 8)

Dziś po południu zabieram Frodo na zabieg usunięcia kamienia nazębnego. W tamtym tygodniu zrobiliśmy badanie krwi (przed podaniem narkozy chciałam mieć stuprocentową pewność, że wszystko jest OK). Wyniki wyszły bardzo dobre :) . Normy wątrobowe zdecydowanie się poprawiły. Przeanalizowaliśmy z wetem wszystkie dotychczasowe wyniki badań krwi Frodo i okazuje się, że nigdy nie były tak dobre, jak te ostatnie :D . Widać, że ruch i wzbogacenie diety o wiejskie myszy zdecydowanie służy Frodziaszkowi :wink: :ok: .

Poproszę o kciuki za mojego kochanego rudasa :) :
Obrazek

Strasznie nie lubię tych zabiegów pod narkozą... :?
Ostatnio edytowano Czw wrz 09, 2010 8:43 przez JoasiaS, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

JoasiaS

Post » Czw wrz 09, 2010 8:43 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

Kciuki oczywiście są :ok: :ok: :ok:

Nie cierpię tych wszystkich zabiegów kiedy trza kociambry spacyfikować lekowo :oops:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw wrz 09, 2010 8:44 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

AgaPap pisze:Nie cierpię tych wszystkich zabiegów kiedy trza kociambry spacyfikować lekowo :oops:

Właśnie to dopisałam do poprzedniego posta. Też tego nie znoszę :roll:
Obrazek

JoasiaS

Post » Czw wrz 09, 2010 8:46 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

:ok: :ok: :ok:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Czw wrz 09, 2010 8:54 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

Obowiązkowo

:ok: :ok:
:ok: :ok:

Joasiu - czy Frodo ma piegi na nosku? 8O
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw wrz 09, 2010 8:57 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

AYO pisze:Joasiu - czy Frodo ma piegi na nosku? 8O

Tak :lol:
Jak był malutki, to nie miał.
Z wiekiem zaczęły mu wyskakiwać i ma :lol:
Obrazek

JoasiaS

Post » Czw wrz 09, 2010 9:05 Re: Milka, Kropka i Frodo + kandydaci na rezydentów. Część 8.

Rozczulające są :1luvu:

A teraz z innej beczki - czy będą w tym roku kalendarze?
Bo ja mam już całą kolejkę chętnych 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

[poprzednia][następna]