Moderator: Estraven
Kociara82 pisze:nie boi sie tylko ma zly chumor moze
Kociara82 pisze:nie wiem...
moze sie z kims poklocilo?

Kociara82 pisze:ty nie, ale moze to sloneczko na niebie... przeciez Ty jestes grzeczna kiciunia

MaryLux pisze:Kociara82 pisze:ty nie, ale moze to sloneczko na niebie... przeciez Ty jestes grzeczna kiciunia
Jak śpi, to jeść nie woła, tylko przez sen drepta do miseczki

Kociara82 pisze:MaryLux pisze:Kociara82 pisze:ty nie, ale moze to sloneczko na niebie... przeciez Ty jestes grzeczna kiciunia
Jak śpi, to jeść nie woła, tylko przez sen drepta do miseczki
hehehehe lunatyczka
ale co za wyczucie, ze wie, gdzie miseczka jest
to przesylam caaaaaaaaaaaaalej kociej trojeczce slodkie buziaki na miaudobranoc :*:*:*:*:*:*:*Kociara82 pisze:pora spac, co nie, kiciusiu kochana?to przesylam caaaaaaaaaaaaalej kociej trojeczce slodkie buziaki na miaudobranoc :*:*:*:*:*:*:*

MaryLux pisze:Kociara82 pisze:pora spac, co nie, kiciusiu kochana?to przesylam caaaaaaaaaaaaalej kociej trojeczce slodkie buziaki na miaudobranoc :*:*:*:*:*:*:*
No, rzeczywiście, wszystkie Ciotki się pospały
Bazyliszkowa pisze:MaryLux pisze:Kociara82 pisze:pora spac, co nie, kiciusiu kochana?to przesylam caaaaaaaaaaaaalej kociej trojeczce slodkie buziaki na miaudobranoc :*:*:*:*:*:*:*
No, rzeczywiście, wszystkie Ciotki się pospały
Ja się chyba pospałam najbardziej - dopiero teraz melduję się na wątku. Na moje usprawiedliwienie mogę tylko napisać, że przez 2 tygodnie byłam bez netu.
Avian pisze:Cześć
Znów mamy w łazience małe wrzeszczące![]()
Przyszło do nas do ogródka![]()
Gagat

MaryLux pisze:I zostawiłaś Kulokota na pastwę niewiadomokogoiczego...
Użytkownicy przeglądający ten dział: marivel i 26 gości