indianeczka pisze:bozena640 pisze:Więcej optymizmu i wiary w siebie, a będzie dobrze
już dawno w to nie wierzę
Nie ma u Was mieszkań z komunalnych? Może takie do remontu........
No chyba, że chodzi o coś innego
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
indianeczka pisze:bozena640 pisze:Więcej optymizmu i wiary w siebie, a będzie dobrze
bozena640 pisze:indianeczka pisze:bozena640 pisze:Więcej optymizmu i wiary w siebie, a będzie dobrze
Nie ma u Was mieszkań z komunalnych? Może takie do remontu........
No chyba, że chodzi o coś innego
indianeczka pisze:U nas sie bardzo długo czeka na mieszkanie
bozena640 pisze:indianeczka pisze:U nas sie bardzo długo czeka na mieszkanie
Nie znasz nikogo kto mógłby pomóc przyspieszy przydział
indianeczka pisze:bozena640 pisze:indianeczka pisze:U nas sie bardzo długo czeka na mieszkanie
Nie znasz nikogo kto mógłby pomóc przyspieszy przydział
Nie mam takich znajomych![]()
Próbowałam załatwić przyśpieszenie w urzędzie ale urzędników nie obchodzi los biednych ludzi
indianeczka pisze:To zapraszam do mnie.
Ostatnio jak byłam w urzędzie to usłyszałam że takich jak ja jest pełno i ze widać zasłuzyłam na takie życie
bozena640 pisze:indianeczka pisze:To zapraszam do mnie.
Ostatnio jak byłam w urzędzie to usłyszałam że takich jak ja jest pełno i ze widać zasłuzyłam na takie życie
U mnie nie lepiej, ale udało mi się trafić na bardzo miłą starszą panią, która mi pomogła. Dlatego napisałam, że trzeba próbować
indianeczka pisze:bozena640 pisze:indianeczka pisze:To zapraszam do mnie.
U mnie nie lepiej, ale udało mi się trafić na bardzo miłą starszą panią, która mi pomogła. Dlatego napisałam, że trzeba próbować
Cały czas sie staram ale cięzko jest cokolwiek zrobić gdy nie ma się zameldowania
bozena640 pisze:Mamy podobną sytuację, z taką różnicą że ja już wywalczyłam sobie własny kąt.
Tam gdzie mieszkasz nie możesz się zameldować
indianeczka pisze:bozena640 pisze:Mamy podobną sytuację, z taką różnicą że ja już wywalczyłam sobie własny kąt.
facet ma zadłuzone mieszkanie i jest schizofrenikiem
bozena640 pisze:indianeczka pisze:bozena640 pisze:Mamy podobną sytuację, z taką różnicą że ja już wywalczyłam sobie własny kąt.
facet ma zadłuzone mieszkanie i jest schizofrenikiem
Może poszukaj taniego pokoju z meldunkiem..........
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 85 gości