Wątek ŁATKA CZ.4 -do zamknięcia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 14, 2010 7:18 Re: Wąt Łatka 4-ty Ukochana kryjówka :D str.12

Kasiu, kciuków dużo!!!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon cze 14, 2010 12:50 Re: Wąt Łatka 4-ty Ukochana kryjówka :D str.12

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon cze 14, 2010 13:50 Re: Wąt Łatka 4-ty Ukochana kryjówka :D str.12

maciejowa pisze:Dobry wieczór. Babcia od wczoraj jest w ZOLu. A ja nie mogę się pozbierać. Przewyłam cały wczorajszy dzień. Dzisiaj cały dzień załatwiałam jeszcze różne sprawy. I jeszcze dużo przede mną. Muszę uporządkować rzeczy w domu babci, powyłączać urządzenia elektryczne, zastanowić się co zrobić z telefonem... Nie mam siły tam jechać. Byłam we wtorek zabrać niektóre z rzeczy babci i ryczałam jak bóbr stojąc w pokoju przed szafą pełną ubrań. Uświadomiłam sobie, że raczej już tam nie wróci. Wszystko to jest do bani. Myślę wciąż o jednym, czy ona nie myśli, że ją porzuciłam? ;(
Łatek czuje się świetnie. Jest na diecie ;) Zdaje się, że zgubił kawałek boczków. Cały czas spędza na balkonie, albo na nas. Zwłaszcza wieczorami i w nocy wyłazi poleżeć w poświacie księżyca :) I zrobił się z niego potworny pieszczoch. Zawsze lubił przytulanki, ale teraz przechodzi sam siebie. A mnie to pasuje!

Kasiu . ja myślę ,ze pewnie duzo z babcia wczesniej rozmawiałaś na ten temat, ze to narazie tylko tak :roll: , zeby troche podreperować Jej zdrowie. No bo jednak ZOL to też szpital, chociaz , sama wiem co to jest :( .
juz pare dni minęlo,oby tylko babcia tam się zaaklimatyzowala :ok:
A Tobie życzę żebys spojrzala na to z innej strony, tam jednak babcia jakas opiekę całodobowa ma. A przecież moze sie los odmienić, moze z czasem uda sie kogos do opieki w domu babci znależc. Z calego serca Ci Kasiu tego zycze :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Wto cze 15, 2010 13:16 Re: Wąt Łatka 4-ty Ukochana kryjówka :D str.12

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro cze 16, 2010 11:50 Re: Wąt Łatka 4-ty Ukochana kryjówka :D str.12

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw cze 17, 2010 10:16 Re: Wąt Łatka 4-ty Ukochana kryjówka :D str.12

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw cze 17, 2010 12:55 Re: Wąt Łatka 4-ty Ukochana kryjówka :D str.12

Cześć kochane dziewczynki. Jakoś dajemy radę. Jeżdżę do Babci codziennie. Raz jest w lepszej formie raz w gorszej. Kiedy jest w gorszej, pakuje się do domu, ale do tego rodzinnego, sprzed kilkudziesięciu lat. Ogólnie jestem zadowolona z opieki. Babcia jest umyta, ma zawsze coś do picia w kubeczku, uczesana, przypilnowana jeśli chodzi o jedzenie. Sama mówi, że pielęgniarki są bardzo miłe i że mają bardzo dużo pracy. Jakoś zaczynam powolutku oswajać się z tą sytuacją, ale wciąż jest mi ciężko. Za chwilę skończy się rok szkolny, planuję wziąć się za wzmacnianie, żeby dokończyć egzamin i uzyskać dyplom. Dzieciaki w połowie lipca wyjeżdżają, więc akurat będę miała trochę czasu na to. Póki co nie jestem jeszcze zorganizowana na tyle, żeby znaleźć czas na dokładne przestudiowanie tematu.
Łatulek jest grzeczny bardzo. Dobrze, że go mam. Przytulam go w każdej chwili kiedy mi źle i wtedy od razu czuję się lepiej :) A on mi tak pięknie mruczy przy tym, że najchętniej bym go wcale nie wypuszczała z ramion. Najukochańszy kotuś na świecie :) A jak pięknie reklamuje KitKaty ;)

Obrazek

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Czw cze 17, 2010 13:02 Re: Wąt Łatka 4-ty Żywa reklama ;) str.18

Kasiu , zobaczysz , wszystko pomalutku napewno się dobrze poukłada :ok: :ok:
Najważniejsze, ze babcia ma dobrą opiekę :wink:
Duzo ciepłych myśli Ci posyłam :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw cze 17, 2010 21:42 Re: Wąt Łatka 4-ty Żywa reklama ;) str.18

Kasiu,najważniejsze ,że babcia ma dobrą opiekę i sama jest z niej zadowolona,to teraz najważniejsze.Rozumiemy,że teraz Ci ciężko,ale sama myśl,że babcia jest w dobrych rękach jakoś chociaż trochę podnosi na duchu.Dzieciaki wyjadą,odpoczniesz.Może wybierzesz się do Ziomalki ?hmmmm
A reszta sama się już ułoży

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt cze 18, 2010 11:28 Re: Wąt Łatka 4-ty Żywa reklama ;) str.18

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt cze 18, 2010 12:17 Re: Wąt Łatka 4-ty Żywa reklama ;) str.18

Śliczna Reklama :) Kasiu :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Nie cze 20, 2010 7:14 Re: Wąt Łatka 4-ty Żywa reklama ;) str.18

Kciuki Kasiu nadal! Zobaczysz, będzie dobrze, ważne że opieka w porządku! :ok: :ok: :ok: Buzi dla Łacia!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]