Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 05, 2010 20:10 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pt mar 05, 2010 20:25 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Uczyniłam bazarek - zapraszam 8) viewtopic.php?f=20&t=108568
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob mar 06, 2010 8:11 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

No i się zaczęło! :evil: Już zapomniała, że jak P9impek jest w domu to nie ma spania! :evil: A pani mówiła, że u nich był spokojny... No, bo nie miał towarzystwa do rozrabiania. Leją się z Pomponem aż pierze leci łomocąc sobą nawzajem o drzwi sypialni :evil: Rano jak poszłam do toalety to miałam oczywiście od razu Pimpka na kolanach :? Pompon zazdrosny, Fredzel obrażony - a Pimpek lata, skacze, dewastuje mi znowu rogówkę, robi masę hałasu i zamieszania. A ja mam już tiki nerwowe za każdym razem jak kocio w pełnym pędzie przeskakuje mi przez brzuchObrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob mar 06, 2010 12:02 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

A moje wici ciągle milczą :(
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Sob mar 06, 2010 12:08 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

najwidoczniej wzbudzasz w nim zwierzęce instynkty pomponmamo :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Sob mar 06, 2010 13:30 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Jak to zwierzęce?... 8O
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Nie mar 07, 2010 6:53 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Ja temu onemu Pimpkowi łeb ukręcę! :evil: Zaraza od 3 w nocy jęczał w kuchni rozdzierająco, aż się bałam że sąsiad przyleci. :evil: Ja nie rozumiem o co cholerze chodzi :? Natomiast jeśli on się tak zachowuje w każdym domu (a myślę że tak) to ja się nie dziwię, że miejsca zagrzać nie potrafi :| Bo spać z nim też się podobno nie da. Jego poprzednia pani próbowała, ale on jej się na twarzy kładł 8O Toż udusić się można. A do tego poluje na nogi pod kołdrą. Nie wiem, nie sprawdzałam, bo z racji uczulenia spanie z kotem odpada, ale jakoś wierzę że on tak robi. :? Skaranie boskie! :evil: A potem w ciągu dnia przylezie łajza, buzi da gębą o moja gębę się ociera, mruczy i zasypia zwinięty w precelek na mojej szyi... :1luvu: :1luvu: :1luvu: Niemniej - niech on już ten dom znajdzie! Hough! Powiedziałam!
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Nie mar 07, 2010 9:02 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

słodki ten pimpek :1luvu: ale powiem ci, że klucha te.z się wydziera, potrafi stanąć sobie rpzy oknie i śpiewać co brzmi jakbym ją torturowała :roll: może to takie charaktery?
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Nie mar 07, 2010 9:18 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

No może i charakter. :? A własnie przed chwilą Pimpek wlazł na mnie po czym postanowił zapolować na Pompona i znienacka odbił się z całej siły od mojego brzucha :evil: Oczy mi omal nie wypadły i poryczałam się z bólu, bo oczywiście trafił w to bolące miejsce. Prawdę mówiąc jak bym była po zabiegu, to szwy mam rozerwane na 100% :( Jak by nie patrzeć pięć kilo kota... :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Nie mar 07, 2010 9:21 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

pomponmama pisze: Bo spać z nim też się podobno nie da. Jego poprzednia pani próbowała, ale on jej się na twarzy kładł 8O Toż udusić się można. A do tego poluje na nogi pod kołdrą.

Iiiii...tak jej się tylko zdaje :roll: Identycznie w nocy zachowuje się Rudi i jakoś nikt mi do tej pory nie powiedział, że to nie jest NORMALNE kocie zachowanie :roll: A nawet fotki z kotem na twarzy prezentowane tu były :wink: .
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie mar 07, 2010 9:23 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

shira3 pisze:
pomponmama pisze: Bo spać z nim też się podobno nie da. Jego poprzednia pani próbowała, ale on jej się na twarzy kładł 8O Toż udusić się można. A do tego poluje na nogi pod kołdrą.

Iiiii...tak jej się tylko zdaje :roll: Identycznie w nocy zachowuje się Rudi i jakoś nikt mi do tej pory nie powiedział, że to nie jest NORMALNE kocie zachowanie :roll: A nawet fotki z kotem na twarzy prezentowane tu były :wink: .

No tak - ale ty nie jestes całkiem normalna... :roll: z całym szacunkiem :D ty jesteś zakochana w Rudim 8)
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Nie mar 07, 2010 10:01 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie mar 07, 2010 14:41 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Właśnie była u mnie dostojna Babajaga ze swoim przystojnym tżetem 8) Obfocili mi koty z każdej strony i mam dostać zdjęcia :D na Babajage zawsze liczyć można! :1luvu: :1luvu: :1luvu: Może na takie profesjonalne zdjęcia się prędzej domek znajdzie? :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Nie mar 07, 2010 15:15 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

A cóż to 5 kilo kotecka??? ja byłam dzisiaj na wizycie u starszej pani która ma 2 kotecki czarnego Maciusia i rudego Kubusia i oba kotecki ważą po..... 13 kg - zwykłe piwniczaki. Wyobraź sobie takie cóś skaczonce po brzuchu :strach:
A muszę się Wam pochwalić , ze od trzech dni mam osobistego kierowcę. Junior zdał o odebrał prawo jazdy :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Nie mar 07, 2010 15:44 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Brawo dla Juniora!!! Dzielny chłopak!

Zdjęcia "się obrabiają" z tego co widzę podpatrując przez ramię TŻ'owe to będzie ich około 50 :wink:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

[poprzednia][następna]