Toril
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Haker1 pisze:Miseczka, koszyczek, łóżeczko to podstawa.
Trzymaj się Pysiu i dbaj o swoja Dużą.
Pysia
kinga w. pisze:
A porównaj pyszcz Filka z tego zdjęcia i z podpisu. Widzisz różnicę? To już nie dzidziuś.
tosiula pisze:Haker1 pisze:Miseczka, koszyczek, łóżeczko to podstawa.
Pysia
Jeszcze sobie zaanektowałam szafę w korytarzu. Super miejsce. Ciepło i widać cale mieszkanie, a zwłaszcza kuchnię![]()
Pysia
tosiula pisze:Uszy mu bardziej pasują do główki. Już nie są za duże
Jeszcze wąsy ma trochę za duże
Haker1 pisze:tosiula pisze:Haker1 pisze:Miseczka, koszyczek, łóżeczko to podstawa.
Pysia
Jeszcze sobie zaanektowałam szafę w korytarzu. Super miejsce. Ciepło i widać cale mieszkanie, a zwłaszcza kuchnię![]()
Pysia
Ja tez lubię miejsce w szafie na korytarzu. Wprawdzie kuchni nie widać, ale miejsce jest super.
Pysia
kinga w. pisze:tosiula pisze:Uszy mu bardziej pasują do główki. Już nie są za duże
Jeszcze wąsy ma trochę za duże
Całość pyszczka też jest bardziej dorosła. "Wyraz twarzy" ma już mniej dziecinny.
tosiula pisze:Fil niby dużo i często je, ale jest taki chudziutki. Znać mu wszystkie kosteczki.Nie wiem czy tak powinno być. Wiem, że rośnie ale trochę mięska na tych kościach by się przydało. Samo futerko nie wystarczy.
MariaD pisze:tosiula pisze:Fil niby dużo i często je, ale jest taki chudziutki. Znać mu wszystkie kosteczki.Nie wiem czy tak powinno być. Wiem, że rośnie ale trochę mięska na tych kościach by się przydało. Samo futerko nie wystarczy.
To normalne dla tego wieku kociaka - wszystko co zje idzie we wzrost kości i mięśni. Nic, albo niewiele odkłada się na tłuszczyk.
Pomacaj go pod brzuszkiem, nic tam nie wisi? Czasami kociak tam magazynuje nadmiary, choć z wierzchu chudzinka. Na mięsko na gnatkach przyjdzie czas. Na tłuszczyk też.
kinga w. pisze:Aaaa... Rozumek to co innego - przyjdzie albo nie - ale mordeczka dorośleje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 51 gości