devonki i moje dwa i kawałek ogona:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 24, 2009 13:28 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) dziś pierzemy Mietka

i jak dziewczynki dzisiaj? wiadomo już coś o terminie sterylki? Gosia, Ty już przestań tego Mietka tak pucować, bo mu całe piękne futro wyjdzie :wink: wczoraj, dzisiaj, ile można???
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Wto lis 24, 2009 13:36 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek wyprany;)

nic na temat sterylki nie wiadomo, oprócz tego ze będzie;) jestem chora i staram sie stanąć na nogi na tyle by w sobotę utrzymać Mietka w pozycji wystawowej przy ocenie;) zalegam więc cały dzień w łóżku z dziewczynkami:) są wniebowzięte :) Haus miała dziś jakieś wyjątkowo obrazowe sny bo w nocy obudziły mnie jej miałki i pojękiwania przez sen, musiałam pannę dobudzić i wygłaskać, i zasnęła spokojnie, Pati jak tylko mój TŻ pojawia sie w łóżku odwraca się do mnie plecami łapkami zaczepia Tż-ta i ja już jestem zbędna.....
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Wto lis 24, 2009 13:44 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek wyprany;)

to się kuruj szybciutko, bo wystawa tuż tuż

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Wto lis 24, 2009 14:10 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek wyprany;)

a ja swojego łobuza piorę co dwa tygodnie nie przepada za tym ale stoi grzecznie tylko pyska drze straszliwie a po wszystkim domaga się swojego ulubionego kabanoska z edelcat :lol:

leda

Od: Pon lip 20, 2009 8:11

Post » Wto lis 24, 2009 14:43 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek wyprany;)

Mietek wyprany:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Wto lis 24, 2009 16:54 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek wyprany;)

jeszcze jest bardziej puchaty niż był jak go widziałam w sobotę :catmilk:

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Wto lis 24, 2009 17:20 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek wyprany;)

Agusiu, gdybyś mogła go dotknąć, no mówię Ci cud miód!! warto było namęczyć sie w wannie z goopem i dwoma szamponami, jest tak super mięciutki!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Wto lis 24, 2009 21:04 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek wyprany;)

A Mietek to MCO czy norweski leśny?
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Wto lis 24, 2009 21:05 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek wyprany;)

Mietek aż zapiera dech w piersiach ! Piękności.
Michal go mocno pozdrawia i pyta czy ma szanse na takie cudne pędzle na lapkach :)
W jakim wieku kota, że tak powiem, rosną ?

Marsylka

Od: Pt sie 19, 2005 14:39

Post » Wto lis 24, 2009 21:05 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek wyprany;)

MCO
a wygląda na Norweskiego? oj to niedobrze....
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Wto lis 24, 2009 21:06 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek wyprany;)

Absolutnie nie wygląda na norwega.
Nic a nic !

Marsylka

Od: Pt sie 19, 2005 14:39

Post » Wto lis 24, 2009 21:08 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek wyprany;)

gosikbaum pisze:MCO

Nie, nie, to ja ich nie odróżniam, bo się nie znam,
dla mnie to one są takie same :oops: :oops: :oops:
Ja jestem devoniara :mrgreen:
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Wto lis 24, 2009 21:10 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek wyprany;)

ewaw pisze:

devona trudno pomylić z inną rasą;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Wto lis 24, 2009 21:11 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek wyprany;)

gosikbaum pisze:
ewaw pisze:

devona trudno pomylić z inną rasą;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

z jakimś innym reksem się da, choć ja już zaczęłam odróżniać :wink:

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Wto lis 24, 2009 21:15 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek wyprany;)

Marsylka pisze:Absolutnie nie wygląda na norwega.
Nic a nic !

Marsylko pokaż proszę Michała, bardzo jestem faceta ciekawa;)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

[poprzednia][następna]