Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:A jak dziś śniadanko? U nas wszyscy jedli mało, bo dałam też coś o 3 rano - wydawało mi się, że Sabcia chciała, więc wszyscy dostali
Śniadanko zjedzone łyżeczką

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:A jak dziś śniadanko? U nas wszyscy jedli mało, bo dałam też coś o 3 rano - wydawało mi się, że Sabcia chciała, więc wszyscy dostali
Gosiagosia pisze:Słyszałyście o zaleceniu szczepienia zwierząt z nami mieszkającymi na Covid?
Dziś to usłyszałam w Wiadomościach Polsatu.
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Słyszałyście o zaleceniu szczepienia zwierząt z nami mieszkającymi na Covid?
co?![]()
![]()
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Słyszałyście o zaleceniu szczepienia zwierząt z nami mieszkającymi na Covid?
co?![]()
![]()
To chyba jakieś głupoty ktos wymyślił a drugi powiedział ale nigdy nie wiadomo co wymyślą.
Gosiagosia pisze:Słyszałyście o zaleceniu szczepienia zwierząt z nami mieszkającymi na Covid?
mir.ka pisze:jak tam z apetytem dzisiaj?
klaudiafj pisze:Gosiagosia pisze:Słyszałyście o zaleceniu szczepienia zwierząt z nami mieszkającymi na Covid?
To by było straszne, ale w to nie wierzę, bo kto by za to płacił? Na pewno nie my. Ale ja i tak bym nie zaszczepiła kotów
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:jak tam z apetytem dzisiaj?
Dziś fatalniezjadła i wszystko zwróciła.
Byłyśmy na badaniu krwi i kroplówce a od jutra kroplówki dożylne, jak ona wysiedzi 1,5 godzinyledwo wytrzymuje podskórne.
jolabuk5 pisze:Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:jak tam z apetytem dzisiaj?
Byłyśmy na badaniu krwi i kroplówce a od jutra kroplówki dożylne, jak ona wysiedzi 1,5 godzinyledwo wytrzymuje podskórne.
Oj, to niedobrze... Sabcia też dziś nie ma apetytu, podsuwam różne rzeczy, a ona nie chce![]()
A czemu kroplówki dożylne?
Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:jak tam z apetytem dzisiaj?
Oj, to niedobrze... Sabcia też dziś nie ma apetytu, podsuwam różne rzeczy, a ona nie chce![]()
A czemu kroplówki dożylne?
Podobno są skuteczniejsze. Zobaczymy jak wyniki wyjdą ale nie liczę na cud widząc jak Migotka się czuje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 82 gości