Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']Kocio [']

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 12, 2023 17:59 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

Nawet się nie chce mówić o cenach
Nie ma za co
U mnie ciężko ze wszystkim załatwić
Było umówione z wet innym badania jak złapie
Ale się całkiem rozłożyłam
Wczoraj dzwonię i mówię ze polapalam
I wieczór ktoś mi podwiezie
Oj ile to było
Żeby jutro
I tak mogą przetrzymac w lodowce do poniedziałku
Dlatego wcześniej załatwiałam żeby zdążyli sprawy formalne ,kuriera itp załatwić
Nie wiem czy wysłali
I ile może mocz kosztować i kal na pasozyty ogólny
Oraz prosiłam o ta capilaria

anka1515

Od: Nie gru 25, 2011 16:05

Post » Pt maja 12, 2023 18:21 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

No masakra. Ja pracuję a jak się zbiegnie miesiąc, że na swojego lekarza wydam dwa tysiące i tysiąc na Mru to też robię bokami

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt maja 12, 2023 18:47 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

anka1515 pisze:Nawet się nie chce mówić o cenach
Nie ma za co
U mnie ciężko ze wszystkim załatwić
Było umówione z wet innym badania jak złapie
Ale się całkiem rozłożyłam
Wczoraj dzwonię i mówię ze polapalam
I wieczór ktoś mi podwiezie
Oj ile to było
Żeby jutro
I tak mogą przetrzymac w lodowce do poniedziałku
Dlatego wcześniej załatwiałam żeby zdążyli sprawy formalne ,kuriera itp załatwić
Nie wiem czy wysłali
I ile może mocz kosztować i kal na pasozyty ogólny
Oraz prosiłam o ta capilaria

A skąd jesteś, o ile to nie tajemnica? :)
jozefina1970 pisze:No masakra. Ja pracuję a jak się zbiegnie miesiąc, że na swojego lekarza wydam dwa tysiące i tysiąc na Mru to też robię bokami

Ano masakra, a zwierzęta nawet na najgorszy NFZ szans nie mają
Jeśli chcesz powstrzymać zielony (nie)ład, podpisz petycję https://stopgreendeal.org/pl/

Katarzynka01

Od: Śro gru 28, 2022 17:36

Post » Pt maja 12, 2023 18:51 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

Z niektórymi specjalistami na nfz nawet nie próbuje :twisted:
Niestety nawet nie ma mowy póki co o czymś takim dla zwierzaków.

jozefina1970

Post » Pt maja 12, 2023 18:58 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

jozefina1970 pisze:Z niektórymi specjalistami na nfz nawet nie próbuje :twisted:
Niestety nawet nie ma mowy póki co o czymś takim dla zwierzaków.

Jak każdy, komu zależ na zdrowiu i ma problem większy niż przeziębienie
Jeśli chcesz powstrzymać zielony (nie)ład, podpisz petycję https://stopgreendeal.org/pl/

Katarzynka01

Post » Pt maja 12, 2023 19:18 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

No właśnie u mnie przeziębienie wywołuje takie konsekwencje że potem wywalam dwa tysie na lekarza i leki ;-)

jozefina1970

Post » Sob maja 13, 2023 6:08 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

Ja wszędzie gdzie się da to idę prywatnie. Praktycznie nie mam lekarza, który wypisze mi skierowanie a i trudno się gdzieś dostać do lekarza. Koszmar chorować, także zdrowia dziewczyny :ok:

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Sob maja 13, 2023 15:13 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

Też cokolwiek się dzieje, idziemy prywatnie.
Szlag mnie trafia ale cóż można zrobić? :evil:

I faktycznie - zdrowia dla nas wszystkich :ok:

Katarzynka01

Post » Sob maja 13, 2023 15:20 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

Mam to szczęście, że na nic nie choruję.
Ale koty niestety tak...i na nie wydaję coraz większe pieniądze.
Życzę wszystkim dużo zdrowia :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Sob maja 13, 2023 15:39 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

I niech tak się stanie :ok: :)

Katarzynka01

Post » Sob maja 13, 2023 21:24 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

Ja - póki co - na NFZ. Pulmonolog, endokrynolog. Obie lekarki super, po jakimś czasie dowiedziałam się, że siostry 8O . Ale....będę potrzebować neurologa, w ostatnim TK płuc wyszły guzy w kanale kręgowym. Sprawa świeża, z czwartku, więc nawet nie zdążyłam się rozejrzeć. I wiecie - tak jakoś wolałabym kasę na koty wydać, a nie na siebie. Sama płacę składki 50 lat i coś mi się w końcu należy

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie maja 14, 2023 11:31 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

izka53 pisze:Ja - póki co - na NFZ. Pulmonolog, endokrynolog. Obie lekarki super, po jakimś czasie dowiedziałam się, że siostry 8O . Ale....będę potrzebować neurologa, w ostatnim TK płuc wyszły guzy w kanale kręgowym. Sprawa świeża, z czwartku, więc nawet nie zdążyłam się rozejrzeć. I wiecie - tak jakoś wolałabym kasę na koty wydać, a nie na siebie. Sama płacę składki 50 lat i coś mi się w końcu należy

Iza, Ty wiesz, że nieustannie trzymam za Ciebie kciuki. Ma być ok!

Świetny neurolog z łódzkiego (niegdyś) WAMu, który prowadził mojego tatę po udarze, bardzo fajny człowiek i bardzo dobry lekarz - a jeszcze dodatkowo miłośnik kotów. Nie wiem czy on jeszcze przyjmuje, ale spytam mamę bo kontak z nim miała. Gdyby się okazało, że jest jeszcze czynny zawodowo, mogę podać namiar. O ile nie masz dobrego neurologa.

Że coś się należy, choć powinno, to temat rzeka. Ten system jest po prostu chory i nic nie pomoże, żadne zwiększone finansowanie, nic. Osobiście bardzo żałuję, że nie dano szansy Kasom Chorych. U nas brak ciągłości to jakaś tradycja - choćby poprzednicy zrobili coś dobrze, to kolejna ekipa koniecznie musi to rozwalić i zrobić po swojemu :roll:

Katarzynka01

Post » Nie maja 14, 2023 11:35 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

Wczoraj uległam jakiejś paranoi i wykonałam pogłębiony rzut oka na Eurowizję :evil: Straszne to było, po prostu koszmarne i nie da się odzobaczyć bo o "odsłuchaniu" nawet szkoda gadać.
I pomyśleć, że kiedyś, w czasach dinozaurów czyli w moich czasach, wystarczyło umieć śpiewać i niepotrzebne były dymy, ognie i co tam jeszcze
Tak to kiedyś wyglądało i jak się tego słuchało :1luvu:

Katarzynka01

Post » Nie maja 14, 2023 13:20 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

Oj, przyznam się, też podglądałam, dinozaury tak mają :roll: .
Koszmar to był, a im bardziej oglądałam, tym większy. Oni się tam strasznie wszyscy męczyli, kto to wymyślił, kto aranżował, kto śpiewał, ratunku! :201416
I oczywiście, że wraca tęsknota za Sopotem kiedyś...Aż strach liczyć kiedy, tylko stare baby z kotami (nomenkleatura Neo43 :wink: ) pamiętają :ryk:
Sopot 1978?, kto pamięta? Chyba wcześniej zaśpiewał też, Sopot 1973...
Drupi zaśpiewał, dziewczyny wszystkie się zakochały, ale co miał na nogach 8O ! Adidasy! To były jedne z pierwszych adidasów w Polsce, no szał!

Mijają lata, dziesiątki lat, zmieniamy się , ale tylko troszkę :wink: .
I śpiewamy dalej :P

:ok:
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Nie maja 14, 2023 13:50 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

Noooo to powiem, że szacun za odwagę :twisted:

jozefina1970

[poprzednia][następna]