Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czitka pisze:Ale ja też się z tej całej historii śmieję, nadto dotarło do mnie, dlaczego sadza nazywa się sadza![]()
Jeżeli nikt nie kupił Tygrysów, to ja chętnie, proszę o kontakt, szkoda, że przegapiłam licytację, została mi w domu jedna książka. Niestety nie mam Facebooka. A jeżeli ten egzemplarz jeszcze z autografem, to![]()
Gutek pisze:czitka pisze:Ale ja też się z tej całej historii śmieję, nadto dotarło do mnie, dlaczego sadza nazywa się sadza![]()
Jeżeli nikt nie kupił Tygrysów, to ja chętnie, proszę o kontakt, szkoda, że przegapiłam licytację, została mi w domu jedna książka. Niestety nie mam Facebooka. A jeżeli ten egzemplarz jeszcze z autografem, to![]()
Czitko sprawdzę i jeśli nie, to zrobimy licytację tutaj
megan72 pisze:Aaaa, żałuję, że nie zajrzałam wcześniej i nie wiedziałam o licytacji.
Czitko, a może zorganizujesz jakiś turnus na malowanie domu teraz?
Senanta pisze:Nie wiem czy wiesz ale z sadzą najlepiej radzą sobie płyny do mycia naczyń.
czitka pisze:megan72 pisze:Aaaa, żałuję, że nie zajrzałam wcześniej i nie wiedziałam o licytacji.
Czitko, a może zorganizujesz jakiś turnus na malowanie domu teraz?
To też znakomity pomysł.
Zapraszam na turnus rehabilitacyjny dwu-trzydniowy. Teraz jest tak:
Rehabilituję duszę i ciało poprzez prace budowlane i ogrodowe, zaczynamy rano od, a potem do roboty. Do obcinania gałęzie, do koszenia trawa, do malowania taras. Wszystko w pozycji wyprostowanej, kucznej albo klęczącej. W międzyczasie psychoterapia, ale w nurcie poznawczo-behawioralnym, psychodynamiczna nie wchodzi w grę, za długo
. Potem przepracowujemy problemy
![]()
Na terenie nieruchomości totalna samoobsługa z myciem naczyń włącznie, wyżywienie w zakresie własnym, weganie mają raj, co sobie w ogrodzie urwą, to zjedzą po wcześniejszym zblendowaniu, blender udostępnię.
Obok Żabka, kościół, pałac Romów, zakład pogrzebowy i ruiny agencji towarzyskiej Aurora.
Można oglądać zwierzęta. Do wyboru Nulka, Wituś, Mietek, Kuzyn, Czekolada, ślimaki i jeże.
Nocą jest szansa, że pojawi się Młynarz.
Rehabilitujemy się w ciszy i skupieniu.
Terminy do ustalenia, ilość miejsc ograniczona , nie należy mylić rekreacji z rehabilitacją aktywną![]()
Gutek pisze:No to drodzy Państwo, kto da więcej? "Moje domowe tygrysy" z dedykacją od Autorki, cena wywoławcza 10 PLN
Koniec licytowania środa, 19.06. godzina 15.00
Wpłata na konto Fundacji Kocie Życie 53 2030 0045 1110 0000 0389 0500
z dopiskiem "darowizna na cele statutowe" + nick z miau.
Jak tylko dostanę foto dedykacji, to zamieszczę tutaj
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 26 gości