Niezmiennie od ...nastu czy ileś tam lat !!!
Co do piwnicy to Czitka przez jakiś czas trzymała tam moją córkę i ta wróciła wdzięczna, zadowolona i szczęśliwa.
Moderator: Estraven

, z wzajemnością oczywiście, też od wielu lat, ojej, ja Ciebie też
 , z wzajemnością oczywiście, też od wielu lat, ojej, ja Ciebie też  , mocno, mocno!
 , mocno, mocno!   tylko, do lustra, to tak terapeutycznie a nie narcystycznie, Gracjan kazał, to poszłam do tego lustra, nie wiem co mi odpowiedziało, co ja sobie odpowiedziałam, bo wolałam tak bardziej się sobie nie przyglądać, może tam potwarz albo co gorsze druga twarz
 tylko, do lustra, to tak terapeutycznie a nie narcystycznie, Gracjan kazał, to poszłam do tego lustra, nie wiem co mi odpowiedziało, co ja sobie odpowiedziałam, bo wolałam tak bardziej się sobie nie przyglądać, może tam potwarz albo co gorsze druga twarz 
 , to jest część kocia, a Kasia była w ludzkiej
 , to jest część kocia, a Kasia była w ludzkiej  Z ogrzewaniem
  Z ogrzewaniem  
  !
!
czitka pisze:Hipciu, ja nie wiem nawet co odpowiedzieć
, z wzajemnością oczywiście, też od wielu lat, ojej, ja Ciebie też
, mocno, mocno!
I się porobiło...ja z mnątylko, do lustra, to tak terapeutycznie a nie narcystycznie, Gracjan kazał, to poszłam do tego lustra, nie wiem co mi odpowiedziało, co ja sobie odpowiedziałam, bo wolałam tak bardziej się sobie nie przyglądać, może tam potwarz albo co gorsze druga twarz
Wyjaśnić muszę jednakowoż, że Kasia, córcia Twoja przeurocza, nie w tej części piwnicy trzymana była, to jest część kocia, a Kasia była w ludzkiej
Z ogrzewaniem

Kocham Cię!
Jeżeli ktoś jeszcze kogoś kocha, to piszcie tutaj, nie wstydźcie się!

!
 !
 Z tym kochaniem, to sobie pomyślałam, że jest tak, że całe nasze forum aż się w powietrzu unosi, tutaj tyle miłości, że Nobla powinniśmy dostać zbiorowego, no gdzie tyle, gdzie???? Można to zważyć? Zmierzyć?
 Z tym kochaniem, to sobie pomyślałam, że jest tak, że całe nasze forum aż się w powietrzu unosi, tutaj tyle miłości, że Nobla powinniśmy dostać zbiorowego, no gdzie tyle, gdzie???? Można to zważyć? Zmierzyć?  !
 ! . W różnych rytmach mrugają i różnych kolorach
 . W różnych rytmach mrugają i różnych kolorach  . Tę dyskotekę mam w oknie do sypialni
 . Tę dyskotekę mam w oknie do sypialni  . I jak zacznie niebawem, tak wyłączy w połowie stycznia
 . I jak zacznie niebawem, tak wyłączy w połowie stycznia  Ale ja lubię sąsiada, nic nie powiem. On taki dumny jest z tej instalacji, jak mu zabrać laur ulicznego zwycięstwa?
 Ale ja lubię sąsiada, nic nie powiem. On taki dumny jest z tej instalacji, jak mu zabrać laur ulicznego zwycięstwa?

Hipcia pisze:(...)
Co do piwnicy to Czitka przez jakiś czas trzymała tam moją córkę i ta wróciła wdzięczna, zadowolona i szczęśliwa.

ana pisze:czitko, ciesz się, że dekoracja sąsiada nie dzyńdza świątecznych melodyjek.

. Istotnie, wszyscy zwariowali.
 . Istotnie, wszyscy zwariowali.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości