Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Annaa pisze:Czasem marzenia się spełniająi najwyraźniej mam to szczęście, że tym razem tak bedzie.
Wczoraj porozmawiałam z panami od remontu i dowiedziałam się, że termin ukończenia prac planowany jest na listopad.
Bardzo mili panowie i wszystko grzecznie mi wytlumaczyli.
Będa robić pół bloku, a potem resztę.Ale na razie nie ma rusztowań nawet na połowie.
Dzisiaj widziałam trzech ! pracujących i narzekających na słońce.
Moje mieszkanie jest na drugim końcu, więc mam nadzieję, że zejdzie im przynajmniej do października.
Brawo panowie budowlańcy jestem wdzięczna za opieszałośćoby dotrwać do jesieni.
Tym sposobem uda się nam przeżyć letni sezon balkonowy, koty będą szczęśliwe, ja też![]()
I nie zaklejają okien całkowicie, tylko taką przeźroczystą folią i można normalnie otwierać....uffff
I moje pomidorki zdążą urosnąć i dojrzeć .
Chłopaki dziś słabo zainteresowani jedzeniem, chyba jednak upał daje się we znaki, albo nie odpowiada im indyk z borówką
jolabuk5 pisze:Wspaniale, jak dobrze, że spytałaś! Za przewlekłość prac mocne kciuki!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
madrugada pisze:O, jak dobrze się złożyło
andorka pisze:Dobre wieści
mir.ka pisze:No to dobre wieści![]()
Moje koty nie sa zainteresowane takimi wymyślnymi smakami, nawet przestałam im kupować, bo ciężko wchodziło, wola karmy z samego mięsa.
Annaa pisze:
mir.ka pisze:No to dobre wieści![]()
Moje koty nie sa zainteresowane takimi wymyślnymi smakami, nawet przestałam im kupować, bo ciężko wchodziło, wola karmy z samego mięsa.
Mam balkon dostępny przynajmniej do końca lata![]()
Ja czasem urozmaicam kotom dietę i kupuję karmy z jakimiś dodatkami.Zazwyczaj smakuje im.Dzisiaj też już smakowało![]()
Wczoraj było chyba zbyt duszno, a dziś po nocnym deszczu jest przyjemnie.
Annaa pisze:Najgorzej jak to samo kotom raz smakuje, a raz nie![]()
Pierwsza puszka jest pyszna, a kolejne z pakietu już są niejadalne.
Anna2016 pisze:Annaa pisze:Najgorzej jak to samo kotom raz smakuje, a raz nie![]()
Pierwsza puszka jest pyszna, a kolejne z pakietu już są niejadalne.
Tak. Ale: za miesiącu znów jedna puszka wydaje się zjadliwa, ale tylko jedna....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], MB&Ofelia, pibon i 21 gości