Moderator: Estraven

. Nie okrąglutka, nie taka do miziania miękkiego, ale po prostu gruba
 . Nie okrąglutka, nie taka do miziania miękkiego, ale po prostu gruba 
 .Ona przyjdzie przez okno gdzie stoi kwiatek i kwitnie. A tak na marginesie, ten fiołek ma 27 lat i jest pod szczególnym nadzorem. Ma takie okresy zakwitania, odrastania i całkowitego zanikania, że tylko ziemia jest w doniczce. Nie wiem co mi chce powiedzieć, ale właśnie zakwitł, ma cztery wyraźne kwiatki i trzynaście takich poskręcanych, malutkich, które się rozwiną. Nigdy o tej porze nie zabierał się do kwitnienia
 .Ona przyjdzie przez okno gdzie stoi kwiatek i kwitnie. A tak na marginesie, ten fiołek ma 27 lat i jest pod szczególnym nadzorem. Ma takie okresy zakwitania, odrastania i całkowitego zanikania, że tylko ziemia jest w doniczce. Nie wiem co mi chce powiedzieć, ale właśnie zakwitł, ma cztery wyraźne kwiatki i trzynaście takich poskręcanych, malutkich, które się rozwiną. Nigdy o tej porze nie zabierał się do kwitnienia  !
 ! 
  .
 . . Trzeba wypatrywać oznak wiosny. I wiem, co będzie krzepiące
 . Trzeba wypatrywać oznak wiosny. I wiem, co będzie krzepiące  .
 . 
  proszony o zrobienie zdjęcia i zamieszczenie na moim wątku
 proszony o zrobienie zdjęcia i zamieszczenie na moim wątku  .
 . 

!
 !czitka pisze:To ja pokażę piwniczną izbę, miejsce kaźni i polewania kotów lodowatą wodą. To tutaj też Mama przebywała po kastracji dwa tygodnie z podejrzeniem wścieklizny. Luksusy to nie są, ale przezimować się chyba da

Stąd wyjście przez przedpokoik do drugiego saloooonu, skąd kotowi dziura prowadzi do ogrodu.
Chłopaki chyba raczej się tam nie wyspali, bo wpadli po nocy na górę i zanim zdążyłam cokolwiek nałożyć do misek, wdarli się do sypialni i padli snem błogosławionym.
No nie wywalę teraz, pośpią, to wyproszę. Powolutku do przodu. To znaczy na dół.
czitka pisze:A ja się martwię, że im tam zimno. Nie ma ogrzewania i wali chłodem z tej kotowi dziury
czitka pisze:Marta, kwiatek ma przypominać o nadchodzącej wiośnie, trzeba ją przywoływać, oczekiwać, wypatrywać, wtedy przyjdzie szybciej.Ona przyjdzie przez okno gdzie stoi kwiatek i kwitnie. A tak na marginesie, ten fiołek ma 27 lat i jest pod szczególnym nadzorem. Ma takie okresy zakwitania, odrastania i całkowitego zanikania, że tylko ziemia jest w doniczce. Nie wiem co mi chce powiedzieć, ale właśnie zakwitł, ma cztery wyraźne kwiatki i trzynaście takich poskręcanych, malutkich, które się rozwiną. Nigdy o tej porze nie zabierał się do kwitnienia
!
Zimno i wstrętnie. Chłopaki przespali w moim łóżku kawał dnia, ale już sobie poszli, zobaczymy się rano.
A że spali w sypialni, azylu dziewczynek, to i efekt mam- Czitusia zwymiotowała dalej niż widzi
Słuchajcie, ogłaszam konkurs z nagrodą. Gra jest warta świeczki.
Pogonić tę pogodę. Trzeba wypatrywać oznak wiosny. I wiem, co będzie krzepiące
.
Wyprzedaże zimy!!!!!!!
Kto trafi w galerii albo jakimś centrum innym handlowym na obwieszczenie "Wyprzedaż zimy", aby dostać nagrodęproszony o zrobienie zdjęcia i zamieszczenie na moim wątku
.
Jak się zagęści od zdjęć, zaczynamy odchudzanie i wracamy na wątek "idzie lato, będziemy szczupłe"
Bądźmy czujni! Aparaty w dłoń i wypatrujmy!
Nagroda jest absolutnie cudowna, kto dostanie, to tak będzie latał ze szczęścia:
O rany, popatrzyłam na wyświetlenia
I po co to czytać....
Kto puknie 100 tysięcy też dostanie nagrodę!

Senanta pisze:Proponuję coś takiego zamontować:
https://www.maxizoo.pl/p/petsafe-klapka ... ing#s-737-
.

Chikita pisze:Senanta pisze:Proponuję coś takiego zamontować:
https://www.maxizoo.pl/p/petsafe-klapka ... ing#s-737-
.
Nie każdy kot zaskoczy do czego do służy i jak to działa. I musiałaby być duża aby Brat się zmieścił
Czitka nie wiem jak ta dziura wygląda, ale może kawałek materiału ?
I pomyśl tak- że gdyby nie miały dostępnego podziemia teraz biedne szukałyby miejsca po piwnicach, stodołach, zakamarkach gdzie mogłyby się schować przed wiatrem, deszczem i mrozem. Myślę, że dadzą radę, bardziej się ofutrzą najwyżej. Nie wieje, nie pada, na pewno smarki nie będą zamarzać pod nosem

, reszta albo potrafi w jedną stronę tylko, albo w drugą. Ale wygoda w lecie jest, zostawiam otwarte-podparte i spokój.
 , reszta albo potrafi w jedną stronę tylko, albo w drugą. Ale wygoda w lecie jest, zostawiam otwarte-podparte i spokój. . A potem zaczyna się demolka przedpokoju, bo Mama lubi po jedzeniu rano się pobawić, a wieczorem pooglądać telewizję
 . A potem zaczyna się demolka przedpokoju, bo Mama lubi po jedzeniu rano się pobawić, a wieczorem pooglądać telewizję  .
 . Nie mam tego dużo, kupować nie będę, musimy bawić się tym co mamy co przekłada się na moje dodatkowe kursy do piwnicy
 Nie mam tego dużo, kupować nie będę, musimy bawić się tym co mamy co przekłada się na moje dodatkowe kursy do piwnicy  . Potem ucieka. Na drzewo, czyli na Pytona. I tam siedzi i łypie.
 . Potem ucieka. Na drzewo, czyli na Pytona. I tam siedzi i łypie. 
  .
 .

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości