Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annette88 pisze:Witaj, Ineczko. Przez tę sesję to nawet nie mam czasu, żeby pomóc Melci w pisaniu z Tobąa do tego ciągle nam ucieka wasz wątek.. w przyszłym tygodniu będę mieć więcej czasu, mam nadzieję. Póki co przesyłamy wam uściski, mizianki i cmokasy
pamientaj Inus, rze bardzo Ciem lubiem
Melańja
Hannah12 pisze:PS. Zdjęć kotów na leżakach nie będzie bo mój nie zabrał aparatu .
Avian pisze:Hello Ineczko i Kuku i PsotkuHannah12 pisze:PS. Zdjęć kotów na leżakach nie będzie bo mój nie zabrał aparatu .
Ja mam ! Cypryjskiego kota na leżaku
MaryLux pisze:annette88 pisze:Witaj, Ineczko. Przez tę sesję to nawet nie mam czasu, żeby pomóc Melci w pisaniu z Tobąa do tego ciągle nam ucieka wasz wątek.. w przyszłym tygodniu będę mieć więcej czasu, mam nadzieję. Póki co przesyłamy wam uściski, mizianki i cmokasy
Melańja
Ceść Cioćku i MelanijkuSkoda, ze ta goopia sesja Wam pseskadza. Cy nie mozecie jej wygonić?
Inka
trawa11 pisze:Czesć Ineczko
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:Witaj, Ineczko. Przez tę sesję to nawet nie mam czasu, żeby pomóc Melci w pisaniu z Tobąa do tego ciągle nam ucieka wasz wątek.. w przyszłym tygodniu będę mieć więcej czasu, mam nadzieję. Póki co przesyłamy wam uściski, mizianki i cmokasy
Melańja
Ceść Cioćku i MelanijkuSkoda, ze ta goopia sesja Wam pseskadza. Cy nie mozecie jej wygonić?
Inka
No właśnie nie możemy
MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:Witaj, Ineczko. Przez tę sesję to nawet nie mam czasu, żeby pomóc Melci w pisaniu z Tobąa do tego ciągle nam ucieka wasz wątek.. w przyszłym tygodniu będę mieć więcej czasu, mam nadzieję. Póki co przesyłamy wam uściski, mizianki i cmokasy
Melańja
Inka
No właśnie nie możemy
Dlacegoooo?
Inka zdziwiona
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:Witaj, Ineczko. Przez tę sesję to nawet nie mam czasu, żeby pomóc Melci w pisaniu z Tobąa do tego ciągle nam ucieka wasz wątek.. w przyszłym tygodniu będę mieć więcej czasu, mam nadzieję. Póki co przesyłamy wam uściski, mizianki i cmokasy
Melańja
Inka
No właśnie nie możemy
Dlacegoooo?
Inka zdziwiona
Bo my jej nie wymyślamyi trzeba ją zdac, żeby się dalej uczyć, a uczyć się trzeba, żeby kiedyś pracować i mieć pieniążki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, nfd, zuza i 126 gości