Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
amyszka pisze:Wypłoszka miśkowatego pokaż !
Paulaaa pisze:amyszka pisze:Wypłoszka miśkowatego pokaż !
Pysie i Tosie
Paulaaa pisze:Paulaaa pisze:amyszka pisze:Wypłoszka miśkowatego pokaż !
Pysie i Tosie
i nikt mnie nie upomniał że watki pokręciłam![]()
![]()
Kire
MarciaMuuu pisze:Paulaaa pisze:Paulaaa pisze:amyszka pisze:Wypłoszka miśkowatego pokaż !
Pysie i Tosie
![]()
Kire
No tak nie bardzo wiedziałam, o co ci chodzi
MarciaMuuu pisze:Paulaaa pisze:Paulaaa pisze:amyszka pisze:Wypłoszka miśkowatego pokaż !
Pysie i Tosie
![]()
Kire
No tak nie bardzo wiedziałam, o co ci chodzi
MarciaMuuu pisze:Dziś wstałam o 6 celem pojechania i złapania kotki na sterylkę. Niestety kicia mimo, że dała się skusić pysznym jedzonkiem i wejść do transporterka była dla mnie za szybka i nie zdążyłam zmknąć ją w środku.
MarciaMuuu pisze:Heloł![]()
Dziś wstałam o 6 celem pojechania i złapania kotki na sterylkę. Niestety kicia mimo, że dała się skusić pysznym jedzonkiem i wejść do transporterka była dla mnie za szybka i nie zdążyłam zmknąć ją w środku.
Chat pisze:MarciaMuuu pisze:Heloł![]()
Dziś wstałam o 6 celem pojechania i złapania kotki na sterylkę. Niestety kicia mimo, że dała się skusić pysznym jedzonkiem i wejść do transporterka była dla mnie za szybka i nie zdążyłam zmknąć ją w środku.
Marcia, ja tam nie chce panikowac, ale moim zdaniem ten brak refleksu moze byc spowodowany niedoborem wapnia, zelaza, chromu, potasu i karotenu. Bys sie musiala przebadac...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości