Dwudziestołapna Banda Drombo - nowe zdjęcia s. 100 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 25, 2008 23:04

vadee pisze:aaaaaaaaaaaaa juz prawie godzine Pela spi mi na brzuchu w kokonie z bluzki, wcale nie ucieka i przytulila mi sie do biustu :!: :!:
:o :o :o :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Już mam!!!:
http://pl.youtube.com/watch?v=SyKnlReM0UQ

olesia.b

Od: Nie sty 07, 2007 2:14

Post » Sob paź 25, 2008 23:08

A oto kilka scen z ciężkiego, ale jakże ciekawego życia właściciela kota:

http://pl.youtube.com/watch?v=w0ffwDYo00Q

http://pl.youtube.com/watch?v=4rb8aOzy9t4

http://pl.youtube.com/watch?v=s13dLaTIHSg

olesia.b

Post » Sob paź 25, 2008 23:17

olesia.b pisze:No już zabrakło mi gestów radości!!

Zdjęcia super, szczególnie akrobacji ala Pchełka - widzę, że ten domek to istny szał, nawet Pela nie może się oprzeć chęci zagarnięcia go na własność :twisted:

już przestawiliśmy domek do salonu, żeby goście jutro mogli podziwiać :twisted:

efreja pisze:Cisz się ciesz. Pela chce cię tylko uśpić a jak zaśniesz to ona cię zwiąże i uwięzi. To, że Krecior napastuje nieletnie panienki to też robota Peli. To ona mu kazała aby sprawił, że dziewczynki urodzą nowych, zdrowych terrorystów i zastęp Ahmedy urośnie w siłę. Kret ze strachu nie wspomniał jej, że jest erotycznie felerny, bo Ahmeda by go wywaliła z organizacji.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
załkałam :lol:

nad losem erotycznie felernego Kreta rzecz jasna :lol: :lol:

olesia.b pisze:A oto kilka scen z ciężkiego, ale jakże ciekawego życia właściciela kota:

http://pl.youtube.com/watch?v=w0ffwDYo00Q

http://pl.youtube.com/watch?v=4rb8aOzy9t4

http://pl.youtube.com/watch?v=s13dLaTIHSg

:lol:

PS: Rudzia od godziny morduje mysz, nagrałam nawet film, jak mi sie uda, to wrzucę, zobaczycie, jaka szajba tkwi w tym niewinnym ciałku :lol: :lol: :lol:
Właśnie dołączyła Pchełka, więc jest tornado :D
o, a teraz też Krecior, więc ściany drżą :lol: :lol:

PS2: Ahmedzik mnie grzał do 23.00, potem się obudziła, poczochrana wstała, nie zwiała niskopodłogowo, jak zwykle, tylko sobie siedziała na środku pokoju! :o
potem zwyczajowo się zresetowała, trochę posyczała dla zasady :wink: i poszła się bawić myszką! :D
oczywiście dodam, że z własnej woli to ona mi na ręce nie wskoczyła :wink: tym razem pełzałam pod sedesem (tak właśnie), ale cel był szczytny :wink: :wink: :wink:

vadee

Od: Wto lis 01, 2005 7:20

Post » Sob paź 25, 2008 23:30

pokazałam Tż simon's cat i rżeliśmy ze śmiechu oboje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mięśnie brzucha mi wysiały, a nie mam ich w nadmiarze :lol: :lol: :lol: :lol:

a ta mina z samego początku filmików - CAŁY KRECIOR :lol:
no a pokój właściciela kota - tak samo wyglądają nasze kanapy.

KAŻDA z nich (no, może poza bejzbolem, chociaż czasem się zastanawiam, skąd mam tyle siniaków) się nam zdarzyła chociaż raz :lol: :lol: :lol:

vadee

Post » Sob paź 25, 2008 23:44

Scenka z telewizorem - u nas jest grana codziennie :)

olesia.b

Post » Sob paź 25, 2008 23:53

olesia.b pisze:Scenka z telewizorem - u nas jest grana codziennie :)

a u nas to głównie poranna :lol:
chociaż kiedy Pchełka domaga się uwagi, zachowuje się jak kot przed tv :lol:

teraz się na mnie boczy za to, że ją ignorowałam, jak głaskałam Pelę :twisted:

vadee

Post » Nie paź 26, 2008 0:00

scenki wieczorne:
ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek

Don Corleone 8) ObrazekObrazek ObrazekObrazek

jednoosobowa brygada antyterrorystyczna :twisted: ObrazekObrazek

i sam terrorysta (ten z prawej :wink: ) ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

poza dnia: ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek

ObrazekObrazek ObrazekObrazek

:1luvu:

vadee

Post » Nie paź 26, 2008 0:30

Słodziaki. No i nareszcie jest Elegant, mój dziubasek kochany!! :P

miny dziewczyn mówią natomiast tylko jedno: "Gaście światło!!" :wink:

olesia.b

Post » Nie paź 26, 2008 1:00

olesia.b pisze:Słodziaki. No i nareszcie jest Elegant, mój dziubasek kochany!! :P

miny dziewczyn mówią natomiast tylko jedno: "Gaście światło!!" :wink:

albo lampę błyskową :wink:
Don Elegancki właśnie ma swój czas miziania i radośnie przetuptał mi po żebrach (a to kawał kota, za to ja raczej niezbyt zbudowana :wink: ) żeby mi to zakomunikować :wink:

Ku mej gigantycznej uldze Pchełka zakonczyła focha (foch Pchełki = ban na mruczando 8) mogę ją głaskać, jasne, nawet wystawi brzuszek, ale zaszczytu mruczenia nie dostąpię, aż się nie ukorzę dostatecznie i nie popełzam trochę przed jej wysokością 8) ) :lol:

I pamiętajcie o zmianie czasu - dziś śpimy godzinę dłużej 8)

vadee

Post » Nie paź 26, 2008 5:53

ja zapomnialam o zmianie czasu rzecz jasna. wstalam zeby wyprowadzic psa, ktory spal jak zabity. :D obudzilam go i wyszlismy na spacer :roll: jak wlaczylam tv to sie okazalo dopiero, ktora jest godzina :D rysiek sciagnal mi gabke oslonowa ze sluchawek i mikrofonu. biega teraz z nia w pysku i warczy jak durny. mam plan zlapac go i wyeliminowac na jakis czas z gry :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Nie paź 26, 2008 8:36

Agul-la przepiękne sa te twoje kocurzyńkie. Widać, że zadbane przez mamusię i szczęśliwe, rosną sobie jak pączusie żyjąc w przekonaniu, że takie jest życie wszystkich kotów. A Rysio to jest mądry facecik i ukradł gąbke po to by zrobić sobie z niej czapeczkę na zimę. Powinnaś byc dumna z tak zaradnego synka.

efreja

Od: Pt lip 06, 2007 14:57

Post » Nie paź 26, 2008 9:01

:lol: :lol:

Witam Was, kochani :D
Rano Elegancki próbuje mnie obudzić, ugniata mi twarz pazurami, jak zwykle, mnie trafia szlag, tez jak zwykle, ale nic, jestem twarda.
Ale jak zaczął polować na moją nogę, wyjętą spod kołdry, zdecydowałam się otworzyć oko i zrobić Bardzo-Groźną-Minę :evil:

Ale zamiast :x zrobilam 8O a potem :o a potem :1luvu:
Na moją nogę polowała Pela!!!!!!!!! :o
Najnormalniej w świecie tupała po łóżku i po mnie, pogłaskać się nie dała, ale nie wiała z prędkością światła pod łóżko, tylko się odsuwała.
No i przez kolejne pół godziny bawiłyśmy się w 'Potwornego Potwora, Który Ucieka Pod Kołdrą' :wink: na którego dzielnie polowała razem z Pchełką!!
I kiedy w końcu sobie poszła z łóżka, zrobiła to, zeby coś przekąsić, a nie ze strachu!!! :dance:

Postanowiłam wobec tego iść za ciosem i nauczyć ją, że posiłki je się całą drużyną. Oczywiście to góra przyszła do Mahometa :roll: i zamiast w kuchni, podałam im w sypialni, ale Pela podeszła i zaczęła jeść z resztą! W ramach integracji postanowiłam nałożyć wszystkim na raz, na duuuzy talerz, na wszelki wypadek wzięłam też osobny dla Peli, ale - jak zaraz zobaczycie na zdjęciach - nie był potrzebny! :D

no szok, szok po prostu :D

vadee

Post » Nie paź 26, 2008 9:15

Pelusia, jak rasowa kobieta, doceniła, że tarzasz się w eleganckim (fioletowym i marszczonym) golfie po podłodze żeby ją miziać. Pomyślała sobie " szalona ta Vadee bo szalona ale chyba jej na mnie zależy no i może ona ... mnie kocha? Pokażę jej swoją wspaniałomyślość, niech zobaczy, ze terrorysta tez ma serce"

efreja

Od: Pt lip 06, 2007 14:57

Post » Nie paź 26, 2008 9:19

efreja pisze:Pelusia, jak rasowa kobieta, doceniła, że tarzasz się w eleganckim (fioletowym i marszczonym) golfie po podłodze żeby ją miziać. Pomyślała sobie " szalona ta Vadee bo szalona ale chyba jej na mnie zależy no i może ona ... mnie kocha? Pokażę jej swoją wspaniałomyślość, niech zobaczy, ze terrorysta tez ma serce"

spodziewałam się raczej podejrzeń, że przyszła mnie zlikwidować, ale że się obudziłam, postanowiła udawać niewiniątko :lol: :lol: :lol:

vadee

Post » Nie paź 26, 2008 9:36

Zdjęcia część 1 z 2:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

vadee

[poprzednia][następna]