moś pisze:Mruczka78 pisze:Mośku czekam na rymmiałeś znalezć
![]()
na mnie.....
Nene - dla kalair, czytaj Mruczko dokladniej bo sie obawiam ze jestes lepsza ode mnie![]()
ps- mialaś
Hmm, Mosiulko,czyż to konkurencja dla Ciebie?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Mruczka78 pisze:Mośku czekam na rymmiałeś znalezć
![]()
na mnie.....
Nene - dla kalair, czytaj Mruczko dokladniej bo sie obawiam ze jestes lepsza ode mnie![]()
ps- mialaś
Mruczka78 pisze:...po wszystkim co zobaczyłam na filmach czy zdjęciach......KAPITULUJE
Mruczka78 pisze:do niczego Was nie chcę przekonywać Redafku
Mruczka78 pisze:Nie tyle pytaniem co MOSIEM![]()
koń by się uśmiał
![]()
skąd ten Moś wytajał.... :ryk:
hej kochani bo sie jeszcze narobi z tego wszystkiego że to ja chcę rozmnażać koty i otworzyć pseudohodowle Shocked i ładnie będzie Embarassed ja już jestem oświecona wszystko juz mam w jednym paluszku
Mruczka78 pisze:tak czytam o tym wszystkim i cofnąć się tak parę lat wstecz to powiedzcie kto słyszał o takim "patroszeniu" kota ...czy wtedy ktoś wiedział o tej całej sterylizacji ??chyba nie i też było jakoś i schroniska również pękały jak teraz a może cała ta sterylizacja to po to aby weterynarze kasę zbijali bo to teraz na topie...??? zawsze tak jest zauwazyłam że jak jest jakaś moda na coś to każdy czy to dobre czy złe leci do tego a tych którzy mają swoje zdanie na ten temat wyśmiewa... poniża... teraz kto żyw leci na sterylki i jest cool bo na topie...
kitkowa pisze:..dyskutujcie merytorycznie, bez osobistych wycieczek co do umięjętności pisania, czytania itp. wogóle poziomu wykształcenia lub intelektu.
Mruczka78 pisze:.... to są straszne sępy .....
redaf pisze:Mruczka78 pisze:do niczego Was nie chcę przekonywać Redafku
Mój nick to nie Redafek tylko redaf.
redaf pisze:Mruczka78 pisze:...po wszystkim co zobaczyłam na filmach czy zdjęciach......KAPITULUJE
Wiele osób z tego forum nie kapituluje, tylko próbuje to zmienić.
Całego świata od razu im się na pewno nie uda, ale nawet najdłuższy marsz zaczyna się od pierwszego kroku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości