Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Cześć kochani. Pobudki nie było?.... Dorotko, ar ju OK?
Dorota pisze:Marcelibu pisze:Cześć kochani. Pobudki nie było?.... Dorotko, ar ju OK?
Jak to nie bylo?![]()
Zerknij do poprzedniego postu
Marcelibu pisze:Dorota pisze:Marcelibu pisze:Cześć kochani. Pobudki nie było?.... Dorotko, ar ju OK?
Jak to nie bylo?![]()
W momencie jak weszłam, to nie było. Tylko przepchnęłaś się ze swoim postem 2 minuty wcześniej
![]()
.
Dorota pisze:Marcelibu pisze:Dorota pisze:Marcelibu pisze:Cześć kochani. Pobudki nie było?.... Dorotko, ar ju OK?
Jak to nie bylo?![]()
W momencie jak weszłam, to nie było. Tylko przepchnęłaś się ze swoim postem 2 minuty wcześniej
![]()
.
Tak![]()
Juz rano nie wlaczam kompa w domu.
Marcelibu pisze:Dorota pisze:Marcelibu pisze:Dorota pisze:Marcelibu pisze:Cześć kochani. Pobudki nie było?.... Dorotko, ar ju OK?
Jak to nie bylo?![]()
![]()
.
Tak![]()
Juz rano nie wlaczam kompa w domu.
Wiem, wiem, ale co - nie można se pozrzędzić???!
co by tu wystawić na Kocim Bazarku... i pod jakim pretekstem, żeby zakupić bardzo pożyteczny przedmiot?Dorota pisze:Pobuuudkaaaa!
ziemowit pisze:co by tu wystawić na Kocim Bazarku... i pod jakim pretekstem, żeby zakupić bardzo pożyteczny przedmiot?Dorota pisze:Pobuuudkaaaa!![]()
http://www.smietana.bazafirm.pl/go/_info/?id=509
Sihaja pisze:Witam Skarbyyyy!Pada pada śnieżek od samego rana....
skaskaNH pisze:U Was też ?Sihaja pisze:Witam Skarbyyyy!Pada pada śnieżek od samego rana....
Nas zasypuje od wczoraj
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 67 gości